• Rasmussen (32)
  Shemale oplichting tel nr 0686142177 0 reacties

  Een shemale die op allerlei websites adverteert om langs te komen voor een seksdate is een oplichtster! Ik kon zelf ook langskomen in Meppel zei ze maar door de avondklok wilde ze wel bij mij komen, dat durfde ze wel aan. Had eerst verwacht dat ik vooraf geld over moest maken maar dit hoefde gelukkig niet. Toen kwam ze tegen mijn verwachting in toch ineens, stuurde ze een locatie via whatsapp dat ze op de snelweg mijn kant op kwam met haar eigen chauffeur. Ik wilde graag buitenseks hebben en de shemale vond dit prima, moest 250 euro betalen, mede omdat ze kans had om de avondklok boete te krijgen.
  Eenmaal aangekomen had ze allerlei smoesjes, haar enkel deed pijn. Ze kon amper lopen op hoge hakken, ze wilde nergens naar toe. Toen zei de chauffeur plotseling dat de tank leeg was van de auto... Ik was zo vriendelijk om ze wat benzine te schenken door naar de dichtstbijzijnde pomp te rijden. Ik had ook al betaald en dus voor 25 euro aan benzine gegeven, gingen ze ineens hard wegrijden nadat ik de tankdop dicht draaide!!!!

  De naam van deze oplichters heb ik helaas niet, helaas is me het kenteken ook ontgaan. Heb wel een telefoonnummer: 0686142177! Pas hiervoor op mensen, heb tevens aangifte gedaan bij de politie. Ik zei later nog via de app, stuur dan 150 euro terug dan vind ik het prima, reageren ze uiteraard niet meer. Te triest voor woorden.

  Bezoek Kinky

  Rasmussen (32) 28 maart 2021


Meer informatie en reviews over Kinky