• Ferdi (35)
  Hotchatters pink melon 3 reacties

  Als ik het niet verkeerd heb is Hotchatters.nl van Pink Melon, deze eigenaar is een tijdje geleden flink op de vingers getikt omdat er iets zou zijn met de website relatie.nl. Of het daarom slecht is? Laten we hopen dat de eigenaar zijn leven heeft verbeterd. Website ziet er wel goed uit dus wie weet, ze adverteren iedere nacht ongeveer dus veel echte leden zullen er zeker te vinden zijn.

  3 sterren waardering

  Bezoek Hotchatters

  Ferdi (35) 20 mei 2017
  • (21)

   Ik heb al een date gehad op Hotchatters dus denk dat de eigenaar zijn leven inderdaad heeft gebeterd :-)

   Tim (21) 20 mei 2017
  • (30)

   Ik vind het knap, ik ben 2000 euro lichter en van een date is het nooit gekomen. Wel telkens leuke geile verhalen maar daten wou geen enkele vrouw. We leefden van smoes tot smoes. Geen enkel goed woord over voor deze hot chatters.

   Boze klant (30) 20 mei 2017
  • (34)

   WHIUUTT?!! 2000 ballen neergelegd??!!!
   Wow hoe wanhopig ben jij dan wel niet. Je bent gek man, voor dat geld had je een hele gezellige en geile nacht kunnen gaan opzoeken een club of escort of wat dan ook.
   Haha de eigenaar van deze sites hun leven verbeterd?? Pfff zijn jullie echt zo stupid?! Enne het zijn veelal eigenaressen btw. Gewoon vrouwen die een haat dragen naar mannen door hun eigen issues en/of wraakzucht, gepaard met geldgeil.
   Ik vis al die fake sites er zo tussen uit, lees vooral eerst de kleine lettertjes voordat je je pik volgt. Thinkkkk....

   Mell (34) 22 januari 2018

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Hotchatters