Hotchatters
6,4

20 reviews

Hotchatters, iedere nachtbraker in Nederland of Belgie kent het. Elke nacht wordt hier namelijk veelvuldig voor geadverteerd op de televisie. Hotchatters is een datingwebsite waarbij je 1 op 1 kan chatten of je kan kiezen voor een groepschat. De datingwebsite is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar spanning, hierom is er een minimum leeftijd ingesteld van 18 jaar.

Cijfer en gebruikersgemak

Hotchatters krijgt van ons een 6,4, dit is gemiddeld. De datingwebsite werkt op ieder toestel en door het vele adverteren is er veel vis in de zee. Helaas werkt de website met een credit systeem waardoor je per bericht dient te betalen. Veel chatten kan dan veel geld gaan kosten.

Prijzenlijst Hotchatters

 • 8 credits kost € 3.89
 • 20 credits kost € 15.89
 • 50 credits kost € 37.49
 • 100 credits kost € 71.99
 • 200 credits kost € 139.99
Ontevreden over Hotchatters? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 20 )

 • Max (44)
  Website met veel leden 0 reacties

  Hotchatters is een hele grote website waar heel veel leden op zitten.
  Ik vind dit erg goed, zo hebben we lekker veel keus om onze partner te vinden.
  De manier hoe ze hier met betalingen om gaan is me nog niet helemaal duidelijk maar daar moet ik gewoon eventjes aan wennen.
  Ik ben allang heel erg blij dat er zo veel mensen hier op zitten om uit te kiezen.

  Max (44) 26 oktober 2018
 • Michiel (43)
  Effectief chatten 1 reactie

  Hotchatters hanteert een systeem waarbij je per bericht moet betalen met een credit, dit vereist dus van ons dat we effectief zullen moeten gaan chatten.
  Daarbij heeft hotchatters maar vreemde prijzen als je het mij vraagt, misschien komt dit omdat het omgerekend is vanuit de dollars?
  Dat weet ik niet hoor of dat zo is, maar dat vraag ik me dan gewoon af.
  Verder vind ik hotchatters een plezierige website met erg mooie dames hierop, het kost me alleen wel veel geld.
  Daarom denk ik dat dit best allemaal heel goed kan werken, ook voor mij, maar dan zal ik wel effectief moeten gaan chatten en niet te veel poespas er om heen doen.

  Michiel (43) 16 oktober 2018
 • Bert (60)
  Hotchatters voor jonge mensen 0 reacties

  Na enig aandringen van mijn kinderen heb ik me aangemeld op Hotchatters, maar ik kwam er al snel achter dat dit helemaal niets voor mij is.
  Het is echt gemaakt voor jonge mensen en niet voor opa's zoals ik, dit is totaal niet aan mij besteed.
  Ik snap helemaal niets van hoe het hier allemaal werkt en ik wil ook niet elke keer mijn kinderen of kleinkinderen om hulp moeten vragen voor iets wat te maken heeft met een site voor nieuwe liefdes.
  Ik heb gewoon een eenvoudige site nodig waar meer oudere mensen op zitten en die lekker gemakkelijk in gebruik is, zonder al die ingewikkelde dingen die ze hier hebben.

  Bert (60) 4 mei 2018
 • Anoniem (46)
  Inval bij nederlandse datings 1 reactie

  De Autoriteit Consument & Markt heeft invallen gedaan bij bedrijven achter datingsites met nepprofielen waar bezoekers per ontvangen bericht moeten betalen. De toezichthouder onderzoekt of er sprake is van misleiding of dat er andere regels worden overtreden.

  Bij welke bedrijven er invallen zijn gedaan, maakt de ACM niet bekend. Ook kan de toezichthouder nog niets zeggen over de uitkomsten of wanneer het onderzoek is afgerond. Het gaat om bedrijven die datingwebsites onderhouden waarop bezoekers per bericht betalen. Volgens de toezichthouder weten bezoekers vaak niet dat het om nepprofielen gaat met chatoperators die voor de verstuurde berichten betaald krijgen.

  De ACM zegt dergelijke websites te onderzoeken omdat de bezoekers veelal 'kwetsbare consumenten' zijn. Die betalen veel geld voor dergelijke diensten en krijgen niet de ontmoeting die ze verwachten. Op de datingwebsites staat veelal wel genoemd dat er sprake kan zijn van nepprofielen.

  ** Ik weet niet of het hier ook gebeurd is maar volgens mij moet je hier ook per bericht betalen **

  Anoniem (46) 23 april 2018
 • Ton (61)
  Hotchatters goedkoop 0 reacties

  Ik vind het heel erg goed dat er weer een keer een website als hotchatters op de markt komt die wat goedkoper is dan de vele andere dating websites.
  Je kunt betalen wanneer je dat zelf wilt en er zijn heel veel verschillende opties die je dan kunt kiezen betreft de hoogte van het bedrag dat je maximaal kwijt wilt op dat moment.
  Ik vind het een hele goede website en zoals ik al zei het is lekker goedkoop en datbis toch ook wel belangrijk voor heel erg veel mensen.

  Ton (61) 7 april 2018
 • Gert (52)
  Makkelijk ik de tuin te leiden 1 reactie

  Ik heb laatst mijn zoon van zestien erop betrapt dat hij een account heeft op deze website en regelmatig met oudere vrouwen zit te chatten. De site geeft aan dat de voor 18 en ouder zijn, maar mijn zoon is pas 16 dus ergens gaat er iets fout. Hier moet echt strenger op gecontroleerd worden! Zo krijgt de jeugd al te maken waar veel ouders ze juist nog even voor willen beschermen. Dat komt later wel, zeg ik altijd tegen ze. Bij deze dus een waarschuwing naar andere ouders toe.

  Gert (52) 3 maart 2018
 • Miranda (46)
  Teleurgesteld 0 reacties

  Toen ik me hier aanmeldde had ik zo gigantisch veel verwacht vab deze site. Door alle goede verhalen die ik hier over had gehoord, had ik al mijn hoop hier op gevestigd. Dit had ik beter niet kunnen doen, want het is allemaal voor niets geweest. In alle tijd dat ik hier zit, heb ik nog geen enkel effect geboekt. Dit was enorm teleurstellend voor mij.

  Miranda (46) 17 februari 2018
 • Nicolas (35)
  Groepschat en individueel 1 reactie

  Op de meeste dating sites is het alleen mogelijk om individueel met iemand te praten, ook wel chatten genoemd.
  Hier kun je kiezen, of individueel met iemand spreken of in een groepschat en je kunt het natuurlijk ook nog combineren, dit vind ik zelf heel prettig.
  Zo'n groepschat vind ik heel gemoedelijk altijd en je kunt je daardoor sneller op je gemak voelen ergens als je het mij vraagt.
  Je bent hier wel heel snel door je betaalmiddelen heen en dan moet je weer nieuwe kopen, of je koopt in één keer veel meer dat kan natuurlijk ook nog.
  Hier ben ik zlef niet zo'n voorstander van omdat ik weet dat wanneer ik niet veel heb ik er zuinig mee ben en wanneer ik veel heb dan smijt ik het zo over de balk.
  Maar dat is een gevoelskwestie en verschilt natuurlijk ook per persoon.

  Nicolas (35) 22 oktober 2017
 • Paul (45)
  Notchatters 1 reactie

  In plaats van hotchatters jun je het beter notchatters hebt, want voordat je daadwerkelijke een diepgaand gesprek met iemand hebt ben je een heeeeele tijd en minstens zo veel geld kwijt. Ik raad het mensen ten zeerste af om hier geld in te steken.

  Paul (45) 29 augustus 2017
 • Lars (47)
  eindelijk 1 reactie

  Hehe eindelijk een site die zijn beloften een keer na komt! Overal heb ik al een lidmaatschap gehad bijna en overal weer wordt je opgelicht waar je op je neus potverdorie bij staat. Dan kom je hier, met eigenlijk hele lage verwachtingen want je verwacht dat het weer misse boel is voordat je het weet en dan wordt je ineens positief verrast. Nou dat is nog eens fijn zeg! Ik heb hier gewoon met verschillende vrouwen gepraat, nulzes nummers gekregen en e-mailadressen en de hele rataplan. Dat is me nog nooit ergens gelukt. Ik heb nu zelfs zo leuk contact met één van hen dat ik haar zelfs in het echt wil ontmoeten. Dus ik ben, sorry dat ik het zeg, ondanks dat ik het verwacht had. heel blij met deze site.

  Lars (47) 4 augustus 2017
 • boy (35)
  Er nog niet uit 1 reactie

  In het begin toen ik hier net actief was dacht ik echt WoW wat een gave site is dit zeg! Later, hoe langer ik hier zag hoe meer dingen ik vond die ik niet mooi vond of waarvan ik vind dat dat anders zou moeten. Ik ben er nog niet uit wat ik er dis van vind. De klantenservice vind ik wel echt top want ik had een keer iets waar ik het niet mee eens was en ik had een mail gestuurd naar hun. Binnen 15 minuten had ik al antwoord terug, zo hoor t het ook maar dit zie je lang niet overal

  boy (35) 28 juli 2017
 • Zeus (38)
  Chatters niet hot 1 reactie

  Ik weet niet hoor, maar de site heet Hot chatters dan verwacht ik ook wel flink wat eigenlijk. Wat een teleurstelling dan als je een aantal gedrochten hier tegenkomt die het woord Hot nog nooit hebben gehoord laat staan dat ze dat over zichzelf kunnen zeggen. Ik vind dit echt misleiding van de hoogste plank, wat een slechte investering zeg om me hier op deze site asn te melden. Nu al mega spijt

  Zeus (38) 27 juli 2017
 • Fien (35)
  Lekker goedkoop met testen 1 reactie

  Hehe eindelijk een keer een site waar je niet gelijk voor een maand ofzo aan vast zit wanneer je iets wilt testen. Hier koop je er gewoon acht voor een paar euro en als je dat goed bevalt kun je meer aanschaffen. Zo zouden meeer Sites dat moeten doen, neem hier een voorbeeeld aan zou ik zeggen. Dit werkt vast en zeker een stuk beter, voor mij was dit de reden in ieder geval om hier voor te kiezen

  Fien (35) 26 juli 2017
 • Kevin (24)
  Hotchatters betaling per bericht kost ... 1 reactie

  Dit is echt niks, kan het geen datingwebsite noemen. Per bericht betalen is van de zotte overigens, dat mensen dat doen is gekkenwerk want je betaald zo 100 euro per avond chatten. Liever een all-in-one pakket kopen waarbij je dan onbeperkt kan chatten, zoals de meeste datingwebsites hebben trouwens. Dit is zeker geen aanrader en kost je super veel geld.

  Kevin (24) 23 juni 2017
 • Richie (40)
  Hotchatters betalen per bericht no go 0 reacties

  Feit dat je hier moet betalen per bericht is natuurlijk van de zotte, dat mensen hier in trappen kan ik echt niet bij met mijn verstand. Je gaat toch niet ergens met mensen chatten waar je betaald per bericht.. Of je moet al lange verhalen typen maar de definitie van een chat is dat je snel met elkaar converseert. Nee, zoals jullie misschien merken ben ik geen fan van Hotchatters.

  Richie (40) 3 juni 2017
 • Tirza (36)
  Ledenwerving 0 reacties

  Wat ik slim vind van hotchatters is dat ze een soort van ledenwerving doen, door vrouwen gratis credits te geven. Op eigenlijk alle datingwebsites zie je meer mannen dan vrouwen, geen idee waarom maar het is nu eenmaal zo. Op deze manier maak je het voor vourwen een stuk aantrekkelijker om naar hotchatters te gaan, zo ben ik hier zelf ook gekomen want ik zat eerst op een andere website. Daarnaast hoef je niet heel erg veel geld te betalen om een flinke tijd vooruit te kunnen dat vind ik wel mooi.

  Tirza (36) 26 mei 2017
 • Natasja (25)
  Hotchatters gratis credits 1 reactie

  Als vrouw heb je genoeg keuze, en krijg je gratis credits. Dus mannen als ik jullie was had ik een vrouwelijk account aangemaakt! Wie weet krijg je dan ook gratis credits, je kan namelijk als vrouw ook met vrouwen chatten dus. Geen idee of er een profielen monitoring is maar dat zal je dan wel snel genoeg ondervinden lol.

  Natasja (25) 20 mei 2017
 • Ferdi (35)
  Hotchatters pink melon 3 reacties

  Als ik het niet verkeerd heb is Hotchatters.nl van Pink Melon, deze eigenaar is een tijdje geleden flink op de vingers getikt omdat er iets zou zijn met de website relatie.nl. Of het daarom slecht is? Laten we hopen dat de eigenaar zijn leven heeft verbeterd. Website ziet er wel goed uit dus wie weet, ze adverteren iedere nacht ongeveer dus veel echte leden zullen er zeker te vinden zijn.

  Ferdi (35) 20 mei 2017
 • Hendrik (35)
  Hotchatters is spanning maar daten gaat ... 0 reacties

  Tijden gezocht waar ik een review kon plaatsen voor Hotchatters.nl, hier dus. Ik ben wel boos want vrouwen willen veelvuldig met me praten maar tot een date komt het sporadisch tot eigenlijk nooit want er is altijd wel iets waardoor de vrouw(en) het uitstellen. Als je het vergelijkt met normale datingsites is Hotchatters wel duurder, misschien veel duurder als je veel chat maar de spanning wat je hier krijgt is wel vele malen groter. Op normale datingsites zie je veel moederfiguurtjes die zo netjes zijn dat ze niet weten dat je nog meer kan doen dan plassen met je ... Ik ga sowieso mijn credits opmaken en kijken of er uiteindelijk toch nog een date uit voort bloeit. Jullie horen nog meer van me.

  Hendrik (35) 19 mei 2017
 • Dennis (24)
  Hotchatters nl prima datingsite met ... 0 reacties

  Hotchatters is voor mij een datingsite waar je makkelijk contacten kan leggen met mensen die spanning zoeken. Je betaald inderdaad per bericht een kleine bijdrage maar als je 140 euro betaald kan je wel een tijdje vooruit. Het is slim om de berichten zo lang mogelijk te maken, dan betaal je in principe minder! ;)

  Dennis (24) 19 mei 2017