Hotchatters
6,4

Hotchatters, iedere nachtbraker in Nederland of Belgie kent het. Elke nacht wordt hier namelijk veelvuldig voor geadverteerd op de televisie. Hotchatters is een datingwebsite waarbij je 1 op 1 kan chatten of je kan kiezen voor een groepschat. De datingwebsite is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar spanning, hierom is er een minimum leeftijd ingesteld van 18 jaar.

Hotchatters krijgt van ons een 6,4, dit is gemiddeld. De datingwebsite werkt op ieder toestel en door het vele adverteren is er veel vis in de zee. Helaas werkt de website met een credit systeem waardoor je per bericht dient te betalen. Veel chatten kan dan veel geld gaan kosten.

Prijzenlijst Hotchatters:
8 credits kost € 3.89
20 credits kost € 15.89
50 credits kost € 37.49
100 credits kost € 71.99
200 credits kost € 139.99

Review gemiddelde3 sterren waardering 14 reviews

Bezoek Hotchatters

http://www.hotchatters.nl

Ontevreden over Hotchatters?
Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews ( 14 )

 • Miranda (46)
  Teleurgesteld 0 reacties

  Toen ik me hier aanmeldde had ik zo gigantisch veel verwacht vab deze site. Door alle goede verhalen die ik hier over had gehoord, had ik al mijn hoop hier op gevestigd. Dit had ik beter niet kunnen doen, want het is allemaal voor niets geweest. In alle tijd dat ik hier zit, heb ik nog geen enkel effect geboekt. Dit was enorm teleurstellend voor mij.

  1 ster waardering

  Miranda (46) 17 februari 2018
 • Nicolas (35)
  Groepschat en individueel 1 reactie

  Op de meeste dating sites is het alleen mogelijk om individueel met iemand te praten, ook wel chatten genoemd.
  Hier kun je kiezen, of individueel met iemand spreken of in een groepschat en je kunt het natuurlijk ook nog combineren, dit vind ik zelf heel prettig.
  Zo'n groepschat vind ik heel gemoedelijk altijd en je kunt je daardoor sneller op je gemak voelen ergens als je het mij vraagt.
  Je bent hier wel heel snel door je betaalmiddelen heen en dan moet je weer nieuwe kopen, of je koopt in één keer veel meer dat kan natuurlijk ook nog.
  Hier ben ik zlef niet zo'n voorstander van omdat ik weet dat wanneer ik niet veel heb ik er zuinig mee ben en wanneer ik veel heb dan smijt ik het zo over de balk.
  Maar dat is een gevoelskwestie en verschilt natuurlijk ook per persoon.

  4 sterren waardering

  Nicolas (35) 22 oktober 2017
 • Paul (45)
  Notchatters 1 reactie

  In plaats van hotchatters jun je het beter notchatters hebt, want voordat je daadwerkelijke een diepgaand gesprek met iemand hebt ben je een heeeeele tijd en minstens zo veel geld kwijt. Ik raad het mensen ten zeerste af om hier geld in te steken.

  2 sterren waardering

  Paul (45) 29 augustus 2017
 • Lars (47)
  eindelijk 1 reactie

  Hehe eindelijk een site die zijn beloften een keer na komt! Overal heb ik al een lidmaatschap gehad bijna en overal weer wordt je opgelicht waar je op je neus potverdorie bij staat. Dan kom je hier, met eigenlijk hele lage verwachtingen want je verwacht dat het weer misse boel is voordat je het weet en dan wordt je ineens positief verrast. Nou dat is nog eens fijn zeg! Ik heb hier gewoon met verschillende vrouwen gepraat, nulzes nummers gekregen en e-mailadressen en de hele rataplan. Dat is me nog nooit ergens gelukt. Ik heb nu zelfs zo leuk contact met één van hen dat ik haar zelfs in het echt wil ontmoeten. Dus ik ben, sorry dat ik het zeg, ondanks dat ik het verwacht had. heel blij met deze site.

  5 sterren waardering

  Lars (47) 4 augustus 2017
 • boy (35)
  Er nog niet uit 1 reactie

  In het begin toen ik hier net actief was dacht ik echt WoW wat een gave site is dit zeg! Later, hoe langer ik hier zag hoe meer dingen ik vond die ik niet mooi vond of waarvan ik vind dat dat anders zou moeten. Ik ben er nog niet uit wat ik er dis van vind. De klantenservice vind ik wel echt top want ik had een keer iets waar ik het niet mee eens was en ik had een mail gestuurd naar hun. Binnen 15 minuten had ik al antwoord terug, zo hoor t het ook maar dit zie je lang niet overal

  4 sterren waardering

  boy (35) 28 juli 2017
 • Zeus (38)
  Chatters niet hot 1 reactie

  Ik weet niet hoor, maar de site heet Hot chatters dan verwacht ik ook wel flink wat eigenlijk. Wat een teleurstelling dan als je een aantal gedrochten hier tegenkomt die het woord Hot nog nooit hebben gehoord laat staan dat ze dat over zichzelf kunnen zeggen. Ik vind dit echt misleiding van de hoogste plank, wat een slechte investering zeg om me hier op deze site asn te melden. Nu al mega spijt

  1 ster waardering

  Zeus (38) 27 juli 2017
 • Fien (35)
  Lekker goedkoop met testen 1 reactie

  Hehe eindelijk een keer een site waar je niet gelijk voor een maand ofzo aan vast zit wanneer je iets wilt testen. Hier koop je er gewoon acht voor een paar euro en als je dat goed bevalt kun je meer aanschaffen. Zo zouden meeer Sites dat moeten doen, neem hier een voorbeeeld aan zou ik zeggen. Dit werkt vast en zeker een stuk beter, voor mij was dit de reden in ieder geval om hier voor te kiezen

  4 sterren waardering

  Fien (35) 26 juli 2017
 • Kevin (24)
  Hotchatters betaling per bericht ko... 1 reactie

  Dit is echt niks, kan het geen datingwebsite noemen. Per bericht betalen is van de zotte overigens, dat mensen dat doen is gekkenwerk want je betaald zo 100 euro per avond chatten. Liever een all-in-one pakket kopen waarbij je dan onbeperkt kan chatten, zoals de meeste datingwebsites hebben trouwens. Dit is zeker geen aanrader en kost je super veel geld.

  1 ster waardering

  Kevin (24) 23 juni 2017
 • Richie (40)
  Hotchatters betalen per bericht no ... 0 reacties

  Feit dat je hier moet betalen per bericht is natuurlijk van de zotte, dat mensen hier in trappen kan ik echt niet bij met mijn verstand. Je gaat toch niet ergens met mensen chatten waar je betaald per bericht.. Of je moet al lange verhalen typen maar de definitie van een chat is dat je snel met elkaar converseert. Nee, zoals jullie misschien merken ben ik geen fan van Hotchatters.

  2 sterren waardering

  Richie (40) 3 juni 2017
 • Tirza (36)
  Ledenwerving 0 reacties

  Wat ik slim vind van hotchatters is dat ze een soort van ledenwerving doen, door vrouwen gratis credits te geven. Op eigenlijk alle datingwebsites zie je meer mannen dan vrouwen, geen idee waarom maar het is nu eenmaal zo. Op deze manier maak je het voor vourwen een stuk aantrekkelijker om naar hotchatters te gaan, zo ben ik hier zelf ook gekomen want ik zat eerst op een andere website. Daarnaast hoef je niet heel erg veel geld te betalen om een flinke tijd vooruit te kunnen dat vind ik wel mooi.

  4 sterren waardering

  Tirza (36) 26 mei 2017
 • Natasja (25)
  Hotchatters gratis credits 1 reactie

  Als vrouw heb je genoeg keuze, en krijg je gratis credits. Dus mannen als ik jullie was had ik een vrouwelijk account aangemaakt! Wie weet krijg je dan ook gratis credits, je kan namelijk als vrouw ook met vrouwen chatten dus. Geen idee of er een profielen monitoring is maar dat zal je dan wel snel genoeg ondervinden lol.

  4 sterren waardering

  Natasja (25) 20 mei 2017
 • Ferdi (35)
  Hotchatters pink melon 3 reacties

  Als ik het niet verkeerd heb is Hotchatters.nl van Pink Melon, deze eigenaar is een tijdje geleden flink op de vingers getikt omdat er iets zou zijn met de website relatie.nl. Of het daarom slecht is? Laten we hopen dat de eigenaar zijn leven heeft verbeterd. Website ziet er wel goed uit dus wie weet, ze adverteren iedere nacht ongeveer dus veel echte leden zullen er zeker te vinden zijn.

  3 sterren waardering

  Ferdi (35) 20 mei 2017
 • Hendrik (35)
  Hotchatters is spanning maar daten ... 0 reacties

  Tijden gezocht waar ik een review kon plaatsen voor Hotchatters.nl, hier dus. Ik ben wel boos want vrouwen willen veelvuldig met me praten maar tot een date komt het sporadisch tot eigenlijk nooit want er is altijd wel iets waardoor de vrouw(en) het uitstellen. Als je het vergelijkt met normale datingsites is Hotchatters wel duurder, misschien veel duurder als je veel chat maar de spanning wat je hier krijgt is wel vele malen groter. Op normale datingsites zie je veel moederfiguurtjes die zo netjes zijn dat ze niet weten dat je nog meer kan doen dan plassen met je ... Ik ga sowieso mijn credits opmaken en kijken of er uiteindelijk toch nog een date uit voort bloeit. Jullie horen nog meer van me.

  3 sterren waardering

  Hendrik (35) 19 mei 2017
 • Dennis (24)
  Hotchatters nl prima datingsite met... 0 reacties

  Hotchatters is voor mij een datingsite waar je makkelijk contacten kan leggen met mensen die spanning zoeken. Je betaald inderdaad per bericht een kleine bijdrage maar als je 140 euro betaald kan je wel een tijdje vooruit. Het is slim om de berichten zo lang mogelijk te maken, dan betaal je in principe minder! ;)

  4 sterren waardering

  Dennis (24) 19 mei 2017

Plaats een review