• Jelle (46)
  Geen nepleden 1 reactie

  Van alle dating websites waar ik op heb gezeten is hearts volgens mij de enige zonder nepleden.
  Dat os voor mijnwet een heel groot voordeel en ook belangrijk vind ik want als een dating website nepleden heeft dan vraag ik me altijd meteen af wat er daar nog meer niet helemaal gaat zoals het hoort.
  Bij hearts heb ik dit rare voorgevoel niet en dat is best uitzonderlijk, nu is hearts natuurlijk ook een hele grote dating website en hebben zij helemaal geen nepleden nodig maar toch.
  Ik vind het voor de verandering wel een keer fijn dat alles er gewoon eerlijk aan toe gaat, zoals het eigenlijk gewoon hoort.
  Ik hoop dat andere dating websites hier ook een voorbeeld aan zullen nemen.

  Bezoek Hearts

  Jelle (46) 30 juni 2019
  • (25)

   Dat mag ook wel voor dit geld. Je betaalt alleen om te chatten al 25 euro per maand en dan ben je nog niet eens klaar met betalen want je wilt toch ook wel foto's enzo kunnen sturen.
   Dan had het er ook nog eens bij moeten komen dat er nepleden op deze site hadden gezeten, dat zou helemaal een mooie grap zijn geweest.
   Nee, dat kan echt niet en het is ook te gek voor woorden dat die er dan schijnbaar op andere websites wel zijn en dat mensen hier ook van op de hoogte zijn en er alsnog niets aan doen of alsnog op zo'n website willen zitten.
   Ik zelf snap dit toaal niet, maar dat zal dan misschien aan mij liggen.

   Niek (25) 30 juli 2019
  • (50)

   Ik ben het niet helemaal eens met de positieve reviews hier. Ten eerste er zitten vele nepprofielen op de site en ten tweede wacht ik reeds meer dan 2 maanden op de (mij toegezegde) restitutie van mijn geld.
   Verder wil ik nog opmerken dat de site niet aangeeft dat je binnen 14 dagen je geld terug kunt vragen omdat het een internetaankoop is. Omdat ze dit niet vermelden krijg je wettelijk een jaar de tijd.
   Dus bevalt de site niet, maak hier dan gebruik van.

   Noorderling (50) 13 augustus 2019


Meer informatie en reviews over Hearts