• Hero (40)
    100 procent echt 18 reacties

    Zeer goede site met veel profielen van mooie vrouwen, tevens in mijn buurt.
    Enige jammere vind ik dat je moet betalen voor diamanten als je van de extra opties gebruik wilt maken zoals foto's sturen. Dit kan je overigens ook makkelijk omzeilen door extra foto's op je profiel te plaatsen.

    Bezoek Hearts

    Hero (40) 15 april 2019
    •  (30)

      Ben het met je eens. Goede datingsite met veel actieve leden die VIP hebben. Die praten tenminste terug.

      Hans de Bever (30) 15 april 2019
    •  (41)

      Top review, ik wilde ook net een review hier plaatsen omtrent Hearts dat ik wel heel blij ben met de datingsite. Veel chats en veel actieve gebruikers. Wat wil je nog meer? Ik bedoel als je hier geen date kunt krijgen, dan kan je beter stoppen met online daten want een betere online ratio ga je niet vinden.

      Uiltje (41) 15 april 2019
    •  (38)

      Berichten worden op Hearts niet beantwoord door chatoperators en wel degelijk door de personen op de foto van het profiel. Er zijn datingsites die entertainment als doel hebben met fictieve profielen, hier valt Hearts echter niet onder. Je kan het snel zien bij de KVK door te kijken hoeveel werknemers het bedrijf heeft. Hearts heeft er maar 1, lijkt me sterk dat 1 persoon miljoenen profielen tegelijkertijd kan beheren. De review van Ries de Zo is dan ook nep te noemen, ingaande op het feit dat er werkelijk niks van klopt wat de heer zegt.

      Leenstra (38) 15 april 2019
    •  (56)

      Ben het eens met de teksten, 2 dates gehad in korte tijd terwijl ik alleen 2 uurtjes in de avond gebruik maak van de diensten van Hearts.

      Fredrik (56) 15 april 2019
    •  (34)

      Zijn veel datingsites op het moment in Nederland, velen gebruiken credits of automatische incasso, dit moet je ten alle tijde weren. Gelukkig doet Hearts dit niet, gewoon een abonnement die automatisch afloopt.

      Pennywafel (34) 15 april 2019
    •  (34)

      Wel slim trouwens om eerst een VIP pakket te nemen en daarna misschien diamanten als je nog wat extra mensen op je profiel wilt hebben. Tipje van de dag. Ik nam namelijk eerst een diamanten pakket en kon nog niet chatten, foutje bedankt. :)

      Pennywafel (34) 15 april 2019
    •  (41)

      Ik woon zelf in Emmen waar Hearts gevestigd is. Heb een brief in de postbus gedaan met wat geld zodat ik vip kon zijn, best een gekke methode maar wel 100% betrouwbaar en anoniem. Heb dit op andere datingsites nog nooit gezien dat dit een optie is.

      Online beer (41) 15 april 2019
    •  (29)

      Je kan ook heel makkelijk bij de politie kijken of er al eens aangifte is gedaan voor een bedrijf of datingsite. Voor Hearts zijn er geen gegevens bekend dus dat houdt in dat het een goed bedrijf is zonder aangiftes.

      Catherina (29) 15 april 2019
    •  (28)

      Ik kijk graag op Hearts, ik betaal vrijwel nooit maar puur of er nog mooie dames in mijn omgeving staan. Soms stuurt een vrouw haar e-mail of telefoonnummer dan kan ik daar gratis chatten.

      Julian (28) 15 april 2019
    •  (41)

      Ik moet zeggen dat ik Hot or Not en Tinder fijner vind werken, daar werken ze met matches, dus een spelletje doen om vanuit daar een chat te beginnen. Hier kan je duizenden leden bij langs gaan maar je weet nooit of er wederzijdse interesse is, wat je wel hebt via een spel.

      Online beer (41) 15 april 2019
    •  (35)

      Een pakket kost 29,99 euro. Voor de mensen die dit willen weten. Dan kan je een maand vrijuit chatten.

      Anoniem (35) 15 april 2019
    •  (60)

      Weet iemand waarom Hearts geen telefoonnummer heeft? Moet zeggen dat de mail vrij snel reageert maar even contacten via de telefoon vind ik toch fijner.

      Leo (60) 16 april 2019
    •  (35)

      @ Leo

      Bijna geen enkele datingsite maakt gebruik van een telefonische klantenservice, vrijwel alles gaat via een mail systeem. Hearts blinkt daar wel in uit door een 24/7 service te hebben die binnen enkele minuten reageert.

      Bunnyhopper (35) 16 april 2019
    •  (60)

      Dat verbaasd me wel dat er telefonisch geen bereik is voor datingsites maar het zal de toekomst wel zijn, veel huistelefoons worden ook al weg gedaan. Ik heb zelf nog wel een huistelefoon, vind ik fijner.

      Leo (60) 16 april 2019
    •  (42)

      Ik ben niet zo blij met Hearts, heb hetzelfde meegemaakt als de reviewschrijver. Mijn account werd plots verwijderd zonder wederhoor. Ik heb ze gevraagd waarom ze me hebben verwijderd, dat was wegens Onrust Stoken. Nou ik heb helemaal geen onrust gestookt. Na 14 dagen had ik mijn geld gelukkig wel weer.

      Harold (42) 16 april 2019
    •  (36)

      Ik heb maanden geleden een account gehad op Hearts, hierna een partner gevonden, dat helaas uit is gegaan. Binnenkort maar eens weer proberen want ik zie louter positieve reviews! Mijn eigen ervaring is ook prima dus Hearts is mijn eerste keuze.

      Anoniem (36) 16 april 2019
    •  (29)

      Je kan beter naar de kroeg, Hearts is prima maar kost 30 euro, daar kan je ook een paar keer voor naar de kroeg. Heb je ook kans op een leuke dame.

      Oliedom (29) 16 april 2019
    •  (37)

      Haha, ja maar 30 dagen naar de kroeg is wel een stukje duurder dan 30 euro. Denk dat de kans veel groter is op een datingsite dan in de kroeg maar dat is mijn mening.

      Uiers (37) 16 april 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Hearts