• Maarten (21)
  Geen tijdverspilling 1 reactie

  Ieder lid krijgt per dag 3 gratis likes, zodat je ook zonder te betalen nieuwe mensen kunt aansporen om tegen je te gaan praten. klinkt heel leuk, totdat je merkt dat je €20 mag betalen om berichten te versturen.
  de profielen zijn in ieder geval wel 100% echt want een mevrouw vroeg om mijn telefoonnummer, een nep profiel vraagt hier nooit om want tja die moeten op de site blijven dus heb er wel een goed gevoel bij gekregen.
  heb zelf niet betaald want heb mijn loon nog niet helaas maar zal binnenkort betalen en dan zal nog een keer een review schrijven.

  Bezoek Hearts

  Maarten (21) 14 januari 2019
  • (46)

   Ja daar moet je even doorheen prikken.
   En vind tegenwoordig nog maar eens een dating website doe volledig gratis is, dan vind ik dit eerlijk gezegd al een mooie aanbieding.
   Ik denk ook dat de dating websites die wel volledig gratis zijn, dat je daar helemaal niet op wilt zitten want ik kan me niet voorstellen dat die dan van goede kwaliteit zullen zijn.
   Maar het kan natuurlijk zijn dat ik me vergis, als je er een vindt die goed is dan mag je het me laten weten en volg ik snel je voorbeeld.

   Jelle (46) 30 juni 2019


Meer informatie en reviews over Hearts