• Imre (43)
  Hearts negatieve ervaring 1 reactie

  Heel veel mensen hebben negatieve ervaringen met websites als Hearts, maar meestal met het gebruik van datingwebsites over het algemeen.
  Mijn ervaring hiermee is helemaal niet negatief, het is juist positief. Ik heb hier hele leuke mannen leren kennen en ik ben zelfs al met twee van deze mannen op een echte date geweest.
  Met één van hen was een vervolg waardig en de ander niet, maar dat geeft niet want ik heb het in ieder geval geprobeerd.
  Ik heb niet het idee dat ik ooit met iemand heb gesproken waarbij diegene niet echt was wie hij zei, maar met zekerheid kan ik dat natuurlijk nooit zeggen.
  Dat blijft altijd een gok in de duisternis. Ik hoop wel van harte dat de man met wie ik aan het daten ben zo leuk blijft en dat dat daar iets moois uit op zla bloeien.

  Bezoek Hearts

  Imre (43) 26 december 2018
  • (46)

   Ik heb ook een account op Hearts aan gemaakt maar ik heb niet perse een negatieve ervaring met deze website. Wel heb ik een zogenoemde middelmatige ervaring met een website die tot de top zou behoren. Ik had er zo veel meer van verwacht dan wat er uit is gekomen en dit is in mijn ogen dan toch wel een negatieve ervaring. Ik hoop dat ze wat met het kritiekpunt doen in ieder geval.

   Jelle (46) 28 december 2018


Meer informatie en reviews over Hearts