• Jeff (58)
  Hearts goede site niet perse betalen 1 reactie

  Wat ik echt heel goed vind aan deze website is dat je niet perse hoeft te betalen. Je kunt hier ook heel goed vertoeven zonder dat het je (al te veel) geld gaat kosten. Je krijgt hier per dag 3 dingen waardoor je andere mensen toch kunt laten weten dat je geïnteresseerd in ze bent zonder dat je hier je geld in gooit, dus ook voor mensen die niet al te veel geld hebben of hun geld hier gewoon niet aan willen uitgeven kunnen hier wel goed online zijn en toch in contact komen met andere mensen.

  En wat heel goed aan deze website is, is dat het een hele grote en bekende site is. Er zitten ontzettend veel mensen op deze site, van heel veel verschillende leeftijden. Dus het maakt helemaal niet zo veel uit hoe oud je bent hier, er zitten mensen van begin 30 maar ook genoeg oudere mensen van mijn leeftijd. Ik vind dat altijd wel leuk omdat je zo met heel veel v erschillende mensen van verschillende leeftijden in contact kunt komen als je dit graag wilt.

  Bezoek Hearts

  Jeff (58) 16 december 2018
  • (43)

   Je zegt wel dat je niet perse hoeft te betalen, maar als je eerlijk bent dan kun je niet heel erg veel beginnen op deze site zonder dat je hier voor hebt betaald.
   Volgens mij kun je twee berichtjes per dag sturen, want die krijg je geloof ik gratis als je lid bent en meer kun je niet doen.
   Het is daarbij geen grote uitgave, dus volgens mij kun je , als je dan toch op zo'n website zit, er beter goed gebruik van maken en gewoon gaan betalen dan kun je er het meeste uithalen.

   Imre (43) 26 december 2018


Meer informatie en reviews over Hearts