• Maurice (36)
  Ik heb hierover een klacht 2 reacties

  Ik had de hele tijd vrouwen die alleen maar wilden chatten en vrij snel daten. Ik had alleen standaard abonnement dus ik wilde ze met alle goede wil van de wereld verwijzen naar badoo. Nu zat er iemand tussen, die haar zin niet kreeg en mij aangaf dat ik aan het adverteren was. Ik wilde namelijk niet zo snel daten als mevrouw voor ogen had. Toen ben ik meteen verwijderd. Ik had niet eens de bedoeling van adverteren maar meer verwijzen maar oke, een concurrent site. Maar nu ben ik ineens zonder account.
  Ik wilde overigens ook graag afspreken, maar niet binnen 3 dagen, wat chatten vooraf lijkt me niet zo raar toch? Werd er een beetje moe van. Voor de rest was ik wel tevreden over de dienst, des te spijtiger ook dat ik verwijderd ben voor adverteren. Ga de klantenservice maar eens mailen of ik er misschien toch weer op mag.

  Bezoek Hearts

  Maurice (36) 13 december 2018
  • (41)

   Ik vraag mij het volgende af:

   Sinds enkele dagen ben ik actief op Hearts.nl. Ik heb zelfs, misschien tegen beter weten in, credits gekocht om berichten te kunnen sturen en lezen maar ik verbaas me over het feit dat er profielen aanwezig zijn die na 1 of twee berichten beginnen te vragen om een afspraak te plannen.

   Ik kan mij helaas niet aan de indruk onttrekken dat hier toch rare dingen aan de hand zijn en mijn vraag is hoe het zit. Natuurlijk, daten is leuk maar inderdaad, zoals Maurice zegt, laten we eerst eens wat gaan chatten.

   ALS er gebruik gemaakt wordt van fictieve profielen dan verneem ik dat heel graag. Dan is het voor mij duidelijk dat ik na mijn eerste periode zeker niet ga verlengen. Als er geen fictieve profielen aanwezig zijn.

   Los van dit alles wil ik aangeven dat het belachelijk duur is om een foto te versturen, maar das een keuze die gebruikers zelf moeten maken. Het draagt overigens niet bij aan een plezierige gebruikerservaring.

   Met vriendelijke groeten

   Wilson (41) 13 december 2018
  • (28)

   Als een vrouw met je wil afspreken lijkt het me 100% vast staan dat het niet nep is, wat een rare vraag haha. Hearts is simpelweg een grote aanrader in mijn ogen. Je krijgt er snel afspraken en tja, daarvoor heb jij je toch aangemeld op een datingsite? Chatten kan maar in het echt tegenover elkaar zitten pratend lijkt mij een beter idee. De vrouwen hebben hierin gewoon gelijk. :)

   Paul (28) 13 december 2018


Meer informatie en reviews over Hearts