• victor (44)
    weifelachtig 2 reacties

    Of alles wat hier gebeurt wel door de beugel kan, vind ik zelf ten zeerste weifelachtig. Er worden door 'jonge vrouwen' in de twintig naaktfoto's en alles gestuurd naar oude mannen. Of dit echt is omdat ze hier een relatie oid mee willen? ik vraag het me af. Aan de andere kant, ontvang ik deze foto's natuurlijk erg graag en zie ik dit ook graag tegemoet.

    Bezoek Hearts

    victor (44) 4 februari 2017
    •  (21)

      Als de foto's niet op het net te vinden zijn dan is het wel echt. Maar goed. Wat moet je er over zeggen he. Vrouwen... :P

      Erik (21) 5 februari 2017
    •  (34)

      Ja, dit is nieuwe tegenwoordig dat je fotos kan delen op datingsites. Wel handig natuurlijk en ook zeer aan te raden maar naakt fotos zal ik van mezelf nooit zo gauw sturen. Ik bedoel, wie weet wat er mee gebeurd. Nu heb ik gezien dat je de fotos op Hearts niet kan kopieren wat het wel aangenamer maakt maar een print screen is alsnog snel gemaakt.

      Rene (34) 5 februari 2017
    •  (53)

      Moet je inderdaad van die foto's maar eens een print screen maken en die foto in een foto bewerkingsprogramma maar eens spiegelen dan zul je zien dat het foto's zijn die wel te vinden zijn op buitenlandse website's . Hiervoor kun je bijvoorbeeld Google Photo Search voor gebruiken. Één groot oplichtings gebeuren en ja die meiden willen foto's delen met mannen en sturen vaak de eerste foto om je een beetje in de stemming te brengen en het slachtoffer gaat een foto's terugsturen maar foto's versturen kost geld, namelijk 25 euro per 15 foto's. Dit zijn de zogenaamde diamanten en hoe meer diamanten je koopt hoe leuker men het vindt. Heel veel meiden verdienen op die manier wat bij met thuiswerken. Ha maar eens kijken op thuiswerk.nl. Nep dus allemaal en zou eigenlijk strafbaar moeten zijn maar vooralsnog wordt dit toegestaan omdat wij in Nederland wonen waar alles kan en mag. Ik denk dat ik ook maar zo'n site ga beginnen. Wees gewaarschuwd mannen.

      Tarzan (53) 26 februari 2017


Meer informatie en reviews over Hearts