• Ron Barbon (48)
    Datingwebsites Hearts is het waard 2 reacties

    Dit is de eerste keer dat mijn lidmaatschap op een datingwebsite verlopen is en dat ik denk: ja, dit was het waard. 3 maanden heb ik de tijd gehad om onbeperkt met dames te chatten van datingwebsite Hearts. Veel vrouwen chatten daadwerkelijk terug (wat op andere datingwebsites wel anders is), een chat is dan ook snel gemaakt. Zelfs het feit dat een lidmaatschap geld kost is niet een probleem, zo zie je meteen welke leden serieus zijn. Ik heb ooit eens op een gratis website gezeten, volgens mij heette deze Blendr. Doordat deze gratis is kan iedereen doen en laten wat hij/zij wenst waardoor je al snel met veel nep leden te maken krijgt. Wanneer je, zoals op Hearts, moet betalen via IDeal kan je niet meer nep zijn in ieder geval. :) Ook krijgt de websites telkens updates want in de 3 maanden tijd is er ook nog eens veel veranderd in positieve wijze.

    Bezoek Hearts

    Ron Barbon (48) 15 december 2016
    •  (44)

      Zitten inderdaad weinig neppers op Hearts.nl, kan ook haast niet met een 24/7 klantenservice. Ze keuren dan ook alles wat er op een profiel gebeurd. Ik geef Hearts ook veel krediet.

      Eefje (44) 15 december 2016
    •  (32)

      Wat Eefje al zegt, neppert komen alleen op gratis datingwebsites, ook logisch natuurlijk. Daar zijn geen betalings gegevens bekend. Op Badoo strikt het ook van de nep leden omdat deze gratis is. Maar over gratis dingen mogen we niet klagen is mijn mening. ;)

      Petertje (32) 17 december 2016
    •  (53)

      Jongens, denk nou eens na. Fictieve profielen worden ingehuurd om jou zoveel als mogelijk dismanten te laten kopen, daar zijn nepprofielen voor. Gewoon een soort van Het Nieuwe Thuiswerken Anno 2017 zeg maar.

      Tarzan (53) 24 december 2017


Meer informatie en reviews over Hearts