• Thom (35)
  Gayparship en gewoon parship 1 reactie

  Ik vraag me al enige tijd af of gayparship en de gewone parship van dezelfde eigenaar zijn want ik vind ze namelijk wel wat op elkaar lijken. Ik vind het beide goede websites en ik heb ook op allebei al een profiel gehad, maar doordat ik toch alleen op zoek ben naar een homosexuele relatie dan kan ik beter uit de voeten op gayparship en tot nu toe vermaak ik me daar hartstikke goed. Ik vind heel veel jonge en leuke/mooie mannen die graag met mij willen chatten en andersom net zo. Het is goed voor je zelfvertrowuen om op zo'n dating site te zitten vind ik, want allerlei mensen willen met je spreken of je foto's bekijken, dit vind ik heel erg vleiend. Maar een goede site dus.!

  Bezoek GayParship

  Thom (35) 28 juli 2018
  • (38)

   Dat zou best eens kunnen want ik zat eerder op de gayparship en sinds een tijdje op de normale en ik ben het met je eens dat dit redelijk op elkaar lijkt.
   Maar ik moet wel zeggen dat ik het raar zou vinden als deze van dezelfde mensen zijn, omdat je op de gewone parship ook een account mag hebben wanneer je gay bent. Dat is in mijn ogen dan niet logsich.
   En ik vind de gewone parship een stuk beter dan de gayparship, maar ik zie wel gelijkenissen zoals ik net ook al zei dus ik weet het eerlijk gezegd niet.

   Pim (38) 20 oktober 2018


Meer informatie en reviews over GayParship