GayParship
6,0

20 reviews

GayParship staat voor online dating voor hoogopgeleide gay singles. Onze dating site biedt single homo's en lesbiennes in 13 landen een unieke matchingsmethode met een persoonlijkheidstest.

Cijfer en gebruikersgemak

Gay Parship krijgt van ons een 6,0 omdat als je een man bent en een relatie zoekt met een man, dan helpt deze datingsite jou om in contact te komen met een passende date, helaas heeft Gay Parship geen groot ledenbestand.

Prijzenlijst GayParship

 • 1 maand abonnement: € 59,90
 • 3 maanden abonnement: € 149,70
 • 6 maanden abonnement: € 209,40
Ontevreden over GayParship? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (20)

 • Leo (57)
  Vreslijk vage website 0 reacties

  Profiel aangemaakt, wat een hoop kletskoek moet je doorheen aan vragen en plaatjes en dom geklik...
  Daarna start de gayParship spam in je mailbox onmiddellijk op! Alles op deze website is vaag, tot en met de foto's toe. Berichten kan je nooit lezen, versturen is me ook nooit gelukt, altijd wel een of andere foutmelding van de server en als die geen fout geeft rode tekst die niet van toepassing is op mijn bericht, maar waardoor ik hem toch niet kan versturen. Bij het ontvangen van zichtbare foto's zijn er geen zichtbare foto's maar kom je op een pagina waarbij je een premium account moet kopen. Maar ja, op de gewone website werkt al niet veel, dus dat gaan we maar niet doen. Wat wel werkt is constant glimlachen naar elkaar, nou, dat schiet lekker op... zo'n site neem je toch niet serieus!
  Om de vele zinloze spam van deze site te stoppen heb ik mijn account maar weer verwijderd, want er valt niets te verwachten van deze website. Het enige wat niet vaag is aan deze website is dat ze geld nodig hebben en de enige pagina die werkt is waarschijnlijk die waar je een premium account zou moeten kopen.

  Leo (57) 19 november 2018
 • Pim (38)
  Gayparship overbodig 0 reacties

  Ik heb een tijdje op gayparship gezeten, totdat ik er achter kwam dat je als homosexuele man ook op heel veel 'normale datingwebsites' een account kunt hebben en hier gewoon kunt aangeven dat je op mannen valt.
  Dat was voor mij een heel fijn gevoel, want wanneer je op een aparte website voor homosexuele mannen moet zitten, voelt dit toch weer als discriminatie.
  Het zou normaal moeten zijn dat je gewoon op alle normale datingsites kunt zitten en dat is gelukkig bij heel veel sites ook zo.
  Wanneer je op een gewone datingsite zit, zitten hier ook nog eens veel meer mensen op dan op een site voor homosexuele mannen.
  Dus ook op dat gebied stelt gayparship een beetje teleur.

  Pim (38) 20 oktober 2018
 • Thom (35)
  Gayparship en gewoon parship 1 reactie

  Ik vraag me al enige tijd af of gayparship en de gewone parship van dezelfde eigenaar zijn want ik vind ze namelijk wel wat op elkaar lijken. Ik vind het beide goede websites en ik heb ook op allebei al een profiel gehad, maar doordat ik toch alleen op zoek ben naar een homosexuele relatie dan kan ik beter uit de voeten op gayparship en tot nu toe vermaak ik me daar hartstikke goed. Ik vind heel veel jonge en leuke/mooie mannen die graag met mij willen chatten en andersom net zo. Het is goed voor je zelfvertrowuen om op zo'n dating site te zitten vind ik, want allerlei mensen willen met je spreken of je foto's bekijken, dit vind ik heel erg vleiend. Maar een goede site dus.!

  Thom (35) 28 juli 2018
 • Guido (41)
  Gayparship goed of slecht 1 reactie

  Veel mensen zullen net als ik vragen hebben over de kwaliteit van gayparship. Voor een website die gemaakt is voor homosexuele mannen, vind ik dat er alsnog behoorlijk veel leden op de website zitten. Dat doet me erg goed, hoewel het natuurlijk ook steeds minder ertoe doet waar je op valt. Wat me dan weer totaal niet aan staat is dat je hier bijna zestig duiten moet betalen voor een lidmaatschap terwijl dat op een ‘ normale’ datingsite voor hetero’s misschien een keer vijftien of desnoods vijfentwintig euro kost. Dat is nogal een verschil en ik vind niet dat je hier onderscheid in mag maken, wand dan wordt het in mijn ogen alsnog een discriminatie kwestie.

  Guido (41) 1 juli 2018
 • Max (33)
  Tien keer niks 1 reactie

  Je hebt ja zo’n uitspraak dat wanneer je iets helemaal niks vind dat je dan zegt dat het tien keer niks is. Dat heb ik met de site en dan heb ik mijn nog niet eens open getrokken over de belachelijke prijzen die je hier ook nog eens kwijt raakt iedere maand of langer nog. Ik ben absolutely not impressed en dat vind ik wel heel erg zonde, het zou met een aantal updates veel mooier kunnen worden.

  Max (33) 7 april 2018
 • Bernard (30)
  Goede site 1 reactie

  Ik ben altijd heel open geweest over het fijt dat ik homo ben en ik heb ook altijd het geluk gehad dat mijn familie me hier enorm bij heeft gesteund. Op deze site hoor ik helaas veel te vaak dat andere mannen dit geluk niet gehad hebben. Dan is het ook heel fijn denk ik dat je hier je verhaal kwijt kunt bij mensen die je echt begrijpen, verder vind ik het ook gewoon een goede site.

  Bernard (30) 3 maart 2018
 • Mick (42)
  Goede baan 1 reactie

  Ze zullen hier wel in hun handjes hebben gewreven en gedacht hebben van yes hier zitten goed opgeleide gay mannen, met een goede baan en goed inkomen, dus daar gaan we even lekker hoge prijzen vragen. Dit vind ik niet kunnen en ik vind het ook niet normaal dat het gedaan wordt. Prijzen die je kunt vragen zouden niet met het opleidingsniveau te maken mogen hebben. Dat is wel heel flauw, het zou gewoon overal even duur moeten zijn lijkt me.

  Mick (42) 19 februari 2018
 • Rolf (45)
  Duurder 1 reactie

  Ik zie dat het al eerder aan de orde is gebracht, maar het lijkt me nier verkeerd om nogmaals te noemen. Het lijkt hier namelijk het geval dat mensen die gay zijn of homo of hoe ze het hier ook noemen, meer moeten betalen dan de hetero’s op andere dating sites betalen. En dat vind ik niet fair, of het expres is of niet weet ik niet maar het zou niet moeten kunnen. Er is concurentie maar eigenlijk zou je gewooon overal een vast bedrag moeten afspreken

  Rolf (45) 28 januari 2018
 • Toby (35)
  Veel leden 1 reactie

  Voor een website die echt gemaakt is voor mannen die homo zijn en niet voor hetero's of lesbisch vind ik dat er best wel veel leden op te vinden zijn hier. En de leden die er op zijn, zijn ook van alle leeftijden en klasses en hoe ze eruit zien ook. Ik vind het een goede site met veel leuke mannen, waarmee het best wel vaak klikt en waar ik gelukkig eeen goede connectie mee heb. Nu hoop ik dat er ook diegene tussen zit waar ik al zo lang op wacht en waar ik mijn leven mee wil delen.

  Toby (35) 4 januari 2018
 • Gregory (34)
  weinig leden 1 reactie

  Ondanks dat mensen en hun gedachten steeds moderner worden, merken wij homo's nog steeds de struggelingen die het met zich mee brengt om niet op het andere geslacht te vallen. Veel mensen zeggen er geen probleem mee te hebben, maar je ziet aan ze dat dit helaas niet zo is. Daarom weet ik zeker dat er nog steeds mannen en vrouwen zijn die er niet voor uit durven te komen, bijvoorbeeld om hun ouders of grootouders of wat dan ook. Daarom heb je ook zo weinig leden op sites als bijvoorbeeld deze. Ik lees ook regelmatig dat mensen het belachelijk vinden dat homo's een aparte site nodig hebben, daar ben ik het ook mee eens. Wij zijn ook maar gewoon mens.

  Gregory (34) 2 december 2017
 • Jorn (36)
  moet een homo meer betalen 1 reactie

  Voor een maand lidmaatschap betaal je 60 euro!!! Mensen die homo of lesbisch zijn, krijgen al heel veel onzin en shit over zich heen en dan moeten we ook nog eens meer betalen dan op een site voor hetero's? Dat vind ik ronduit een belediging en zelfs discriminatie! Je zou in ieder geval de helft moeten vragen en misschien nog wel minder, ik vind dit echt veel en veel te duur. Ik snap niet dat hier niet eerder klachten over gemeld zijn. Dat wij homo zijn betekent toch niet gelijk dat wij maar dankbaar moeten zijn voor een site als deze en alle prijzen maar moeten pikken die bedacht worden voor ons? Laat mij dan de eerste zijn die hier zijn onvrede over uitspreekt en ik hoop dat ik anderen hiermee aanmoedig dit ook te doen.

  Jorn (36) 25 oktober 2017
 • Melvin (34)
  niet aanraden 1 reactie

  Als iemand mij om een mening zou vragen over deze website of ze wle of niet lid moeten worden, zal ik dit de mensen niet aanraden. Het is geen mooie site, en het aantal leden is ook niet heel veel. En wanneer je dan iemand hebt gevonden waar het mee klikt, en je wilt afspreken dan is het antwoord standaard nee. Dus ik krijg een heel sterk onderbuikgevoel dat de mensen waar je mee aan het chatten bent niet echt zijn.

  Melvin (34) 3 september 2017
 • Bernie (33)
  Ondermaats 1 reactie

  Ik vind dit geen goede site, ik ben er ook op gekomen via allerlei omwegen, dus de reclame en advertisements zijn ook niet op en top hier. Dan is het ook niet gek wanneer je maar zo'n minimaal aantal leden op je site hebt kunnen krijgen. De site is ook niet heel speciaal dus dan lopen de leden die je hebt, ook snel weer weg , dan hou je helemaal weinig over en dat is ook terug te zien. Ik vind het niet veel soeps.

  Bernie (33) 25 augustus 2017
 • Bas (37)
  Vaker prideweek 1 reactie

  Wat ontzettend jammer dat het gay-zijn niet vaker inde belangstelling van de media staat, want in die periode zijn er inees veel meer mannen hier op deze website terecht gekomen. Schijnbaar hadden ze dat extra steuntje in de rug nodig om de stap te durven zetten of zo iets, maar ik ben er dankbaar voor. Wat mij betreft mag er dus wel vaker een prideweek op tv te zien zijn en dat er meer media aandacht aan wordt bestteed, want het komt hier zeker ten goede.

  Bas (37) 5 augustus 2017
 • Anoniem (34)
  Vriend gevonden op Gayparship 1 reactie

  Mijn huidige vriend heb ik gevonden op Gayparship. Een website waar je ongenuanceerd op zoek kan gaan naar een partner van hetzelfde geslacht. Het kost inderdaad wel wat (dit las ik ergens), maar het is het wel degelijk waard. Zijn ook weinig homoseksuele websites dus ben alleen maar blij met Parship.

  Anoniem (34) 19 mei 2017
 • Bernard (28)
  idee is er 1 reactie

  Het idee is er wel op zich, de uitvoering is alleen helaas nog wat minder. Wat ik zelf bijvoorbeeld erg jammer vind is dat er totaal geen reclame voor wordt gemaakt. Ik zit er zelf omdat ik er bewust naar aan het zoeken was en er per toeval op stuitte. Ik kan me voorstellen dat andere mensen, die hier nog nooit van gehoord hebben, er dus ook niet naar op zoek gaan. Een logisch gevolg, wat ik ook duidelijk merk, is dat er bijna geen leden op de website zijn. Dit maakt het weer erg moeilijk om een partner te vinden online. Toch ben ik wel dat er sites als deze gemaakt worden, die zich inzetten voor mensen die op hetzelfde geslacht vallen, want ondanks dat het de 21e eeuw is het blijft een beetje een taboe in Nederland. Iedereen doet wel alsof hij/zij zo hip is en het allemaal goed vind, maar wanneer puntje bij paaltje komt, hebben ze toch allemaal liever dat iedereen hetero is.

  Bernard (28) 14 mei 2017
 • Anoniem (30)
  Gayparship is veel duurder dan andere datingsites 1 reactie

  Ik vind het heel jammer dat GayParship 60 euro per maand kost. Gay zijn heeft al zijn nadelen en dan ook nog de prijs enorm verhogen? :P Ik zie er de grap wel van in maar het klopt niet, toch? Als je het vergelijkt met Lexa is het bijna 3 keer zo duur. Wel goed om te zien dat deze datingsite bestaat trouwens!

  Anoniem (30) 11 mei 2017
 • Jochem (39)
  Beter dan gaybuddy 0 reacties

  Ik vind deze site sowieso vele malen beter dan gaybuddy. Het aantal leden alleen al is hier veel mee, dit vind ik een psoitief punt. Want hoe kun je nu verwachten dat er een date ontstaat als er geen mensen zijn om dit mee te doen.

  Jochem (39) 20 februari 2017
 • sst (24)
  niet aan te raden 1 reactie

  deze website is echt niet om aan te raden, ben zelf homo, echter is het aanbod om te huilen, staan zelfs vrouwen op de website..
  ook ben ik het eens met de review hieronder, het keurmerk is opgericht door dezelfde man die eigenaar is van lexa.

  sst (24) 8 februari 2016
 • tim (24)
  fake fake fake keurmerk fake daten 2 reacties

  website hoort bij het keurmerk fake daten. meld je hier niet aan alles is fake. ze betalen mensen om met je te chatten, je houdt er nooit een date aan over!

  tim (24) 10 maart 2015