• Josephine (49)
  Ematch maakt het online daten makkelijk 1 reactie

  Ik was er altijd heel erg bang voor dat online daten heel ingewikkeld zou zijn en dat was ook één van de redenen dat ik hier nooit eerder mee ben gestart. Maar eenmaal hier op deze site kwam ik er achter dat het helemaal niet ingewikkeld is, maar gewoon makkelijk en bovendien heel laagdrempelig. Iedereen die hier op zit is erg aardig en niemand geeft me ook maar een ongemakkelijk gevoel op welke manier dan ook en dat was wel waar ik bang voor was. Het kost ongeveer 30 euro per maand, dat vind ik niet te veel en volgens mij is dat ook wel een beetje een gemiddelde prijs dus daar mogen we zeker niet over klagen. Ik heb al veel leuke mannen hier ontmoet, dus wie weet... Ik hoop dat ik hier niet te lang lid meer hoeft te blijven, omdat ik mijn partner hier dan heb gevonden.

  Bezoek eMatch

  Josephine (49) 31 maart 2019
  • (55)

   Ik heb juist het gevoel dat er tegenwoordig meer online gedate wordt dan dat er in het echte leven op uit wordt getrokken om leuke mannen of vrouwen te ontmoeten.
   Dat online daten ingewikkelder zou zijn dan in het echte leven daten is natuurlijk onzin, want online is het toch allemaal net even wat veiliger en heb je waarschijnlijk ook minder schaamte.

   Pjotr (55) 13 april 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over eMatch