eMatch
7,0

8 reviews

Ben je op zoek naar je grote liefde? Op eMatch is contact maken eenvoudig met leuke singles die zoekende zijn naar een date of serieuze relatie. Alle profielen op eMatch worden gekeurd waardoor je gerust kan daten in een veilige omgeving. Bekijk snel welke singles aan jouw zoekcriteria voldoen om hierna snel aan het uitgebreide dienstenpakket van eMatch deel te nemen.

Cijfer en gebruikersgemak

eMatch is een prima datingwebsite die we een 7,0 geven. Het gebruikersgemak is goed en de website is zeer duidelijk. Als gratis lid kan je vrijwel niets, de profielen zijn voor 90% afgeschermd en chatten is niet mogelijk. De prijzen zijn ongeveer even duur als andere datingaanbieders.

Prijzenlijst eMatch

 • 1 maand abonnement: € 29,95
 • 3 maanden abonnement: € 59,85
 • 6 maanden abonnement: € 89,70
Ontevreden over eMatch? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (8)

 • Alan (44)
  ematch slecht 0 reacties

  Ik hoor wel eens de uitspraak less is more, maar in dit geval gaat dat echt niet op hoewel het lijkt alsof de site dat wel zo denk als je kijkt naar hoe beperkt je hier gebruik kunt maken van bepaalde dingen als niet betalend lid. En bij beperkt gebruik maken kun je net zo goed verstaan niet gebruik maken, want dat is hoe de vork in de steel zit, als je niet betaald kun je hier niets.

  Hier zouden ze dus beter de regel more is more kunnen hanteren en zorgen dat ze de mensen een beetje op de website blijven houden, voordat ze van deze hoge prijzen gaan vragen en eisen dat de mensen betalen, zo niet dat ze dan niets kunnen beginnen op de website. Ik denk niet dat Ematch deze luxe al heeft als ik kijk naar het lage aantal mensen dat hier op zit en de mensen die er dat is nou ook niet bepaald veel soeps als het gaat om uiterlijk.

  Alan (44) 25 juli 2019
 • Tony (47)
  Voordelen en nadelen 0 reacties

  Dit is een website met zeker voordelen maar het heeft ook nadelen.
  Ik begin natuurlijk met de voordelen, want dat vind ik het belangrijkste en dit zijn er bovendien ook meer dan dat er nadelen zijn.
  Ematch maakt gebruik van zoekcriteria waardoor je heel specifiek kunt aangeven waar je naar op zoek bent, dit scheelt voor jezelf een hoop zoekwerk.
  Ook hebben ze hier een ruime datecapaciteit wat altijd goed is.
  Daar tegenover staat wel dat je dertig euro per maand moet betalen en ik kan me heel goed voorstellen dat veel mensen dit te veel vinden.
  Zelf vind ik dit ook enorm aan de driekant en dat is zonde.
  Verder is er niets mis net de site en ben ik hier goed over te spreken.

  Tony (47) 1 juni 2019
 • Pieter (59)
  Duidelijkheid 1 reactie

  Ematch zorgt voor duidelijkheid en is gewoon eerlijk. Het kost 30 euro per maand wanneer je betalend lid bent. Dit is je eigen keuze, maar als je er voor kiest om niet te betalen dan kun je ook praktisch niets op de hele website. Zoals aangegeven is dan zo’n 90% voor je afgeschermd, dus dan wist ik het wel. Maar wat ik hier heel goed aan vind is dat de website dit gewoon duidelijk aangeeft en hier niet ontwijkend gedrag over op de site heeft staan. Heel verfrissend.

  Pieter (59) 19 mei 2019
 • Guido (59)
  Uitermate teleurstellend 1 reactie

  Ik ben van mening dat deze website uitermate teleurstellend is!
  En ik snap dan ook niet hoe de andere beoordelingen van deze website hier over het algemeen vooral lovend kunnen zijn, dit vind ik heel erg bijzonder.
  Mensen worden hier volledig om de tuin geleid met het idee dat ze hier een leuk iemand kunnen ontmoeten waar ze ooit een relatie mee kunnen krijgen, maar wanneer je hier een vervolg aan wilt geven haken ze allemaal weer af.
  En dan ben je dus weer volkomen terug bij af en kun je opnieuw beginnen.
  Dus nee, ik ben niet bepaald lovend over deze website omdat ik hem heel erg teleurstellend vind.

  Guido (59) 3 mei 2019
 • Pjotr (55)
  Te duur 1 reactie

  Ematch kost 30 euro per maand en dat vind ik voor een website als deze veel te veel van het goede.
  Zo’n uitmuntende site is het nu ook weer niet, want in principe kun je op deze website doen wat je op iedere andere datingsite ook kunt.
  Vandaar dat ik ook vind dat ze de prijzen die de andere websites gebruiken hier ook wel mogen invoeren, dat scheelt me toch zo’n tien euro per maand.
  Ik vind dat te veel geld om iedere maand weg te gooien aan iets onbenulligs als een datingwebsite.

  Pjotr (55) 13 april 2019
 • Josephine (49)
  Ematch maakt het online daten makkelijk 1 reactie

  Ik was er altijd heel erg bang voor dat online daten heel ingewikkeld zou zijn en dat was ook één van de redenen dat ik hier nooit eerder mee ben gestart. Maar eenmaal hier op deze site kwam ik er achter dat het helemaal niet ingewikkeld is, maar gewoon makkelijk en bovendien heel laagdrempelig. Iedereen die hier op zit is erg aardig en niemand geeft me ook maar een ongemakkelijk gevoel op welke manier dan ook en dat was wel waar ik bang voor was. Het kost ongeveer 30 euro per maand, dat vind ik niet te veel en volgens mij is dat ook wel een beetje een gemiddelde prijs dus daar mogen we zeker niet over klagen. Ik heb al veel leuke mannen hier ontmoet, dus wie weet... Ik hoop dat ik hier niet te lang lid meer hoeft te blijven, omdat ik mijn partner hier dan heb gevonden.

  Josephine (49) 31 maart 2019
 • Marnick (41)
  Betaling noodzakelikk 1 reactie

  Je kunt hier wel op zotten als onbetalend lid, maar dan kun je niets beginnen op de website.
  Je kunt hier alleen gebruik maken van de verschillende dingen op deze site als je er voor betaald en dat vind ik jammer want er zijn altijd mensen die minder te besteden hebben en ook zijn hebben recht op liefde in hun leven vind ik.
  Wanneer je wel betaald hebt voor een periode op de site dan kun je hier optimaal gebruik van maken en is het een hele goede en nuttige site jaar mijn mening.
  Het is dus wat dubbel, betaal je niet dan kun je niks en betaal je wel dan is het sem goede site.
  Mijn korte uitleg om mijn dilemma te verduidelijken... ik kan dus geen hoge en geen lage beoordeling geven

  Marnick (41) 2 maart 2019
 • Tyler (37)
  Alleen voor serieuze relaties 2 reacties

  Deze website kan heel goed voor je uitpakken als je echt op zoek bent naar een serieuze relatie want dat is wat je hier kunt zoeken en hopelijk kunt vinden.
  Wanneer je meer op zoek bent naar iets vlotters en wat lossers, dan is deze site helaas niets coor jou.
  Dat maakt het een beetje lastig, want hierdoor zullen er mensen zijn die laaiend enthousiast zijn maar er zullen ook mensen zijn die om deze reden helaas niet zo goed te spreken zijn over de site.
  Ik wist vooraf dat die een site was voor mensen die serieus op zoek zijn naar een relatie dus ik hoor bij die eerste groep mensen.

  De site kost dertig euro per maand, dat vond ik wel een beetje aan de dure kant maar als ik hier een relatie aan over houd dan heb ik het er uiteindelijk wel voor over.

  Tyler (37) 22 februari 2019