eMatch
7,0

Ben je op zoek naar je grote liefde? Op eMatch is contact maken eenvoudig met leuke singles die zoekende zijn naar een date of serieuze relatie. Alle profielen op eMatch worden gekeurd waardoor je gerust kan daten in een veilige omgeving. Bekijk snel welke singles aan jouw zoekcriteria voldoen om hierna snel aan het uitgebreide dienstenpakket van eMatch deel te nemen.

Cijfer en gebruikersgemak

eMatch is een prima datingwebsite die we een 7,0 geven. Het gebruikersgemak is goed en de website is zeer duidelijk. Als gratis lid kan je vrijwel niets, de profielen zijn voor 90% afgeschermd en chatten is niet mogelijk. De prijzen zijn ongeveer even duur als andere datingaanbieders.

Prijzenlijst eMatch

 • 1 maand abonnement: € 29,95
 • 3 maanden abonnement: € 59,85
 • 6 maanden abonnement: € 89,70

Bezoek eMatch

https://nl.ematch.online

Ontevreden over eMatch?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 71 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Marnick (41)
  Betaling noodzakelikk 0 reacties

  Je kunt hier wel op zotten als onbetalend lid, maar dan kun je niets beginnen op de website.
  Je kunt hier alleen gebruik maken van de verschillende dingen op deze site als je er voor betaald en dat vind ik jammer want er zijn altijd mensen die minder te besteden hebben en ook zijn hebben recht op liefde in hun leven vind ik.
  Wanneer je wel betaald hebt voor een periode op de site dan kun je hier optimaal gebruik van maken en is het een hele goede en nuttige site jaar mijn mening.
  Het is dus wat dubbel, betaal je niet dan kun je niks en betaal je wel dan is het sem goede site.
  Mijn korte uitleg om mijn dilemma te verduidelijken... ik kan dus geen hoge en geen lage beoordeling geven

  Marnick (41) 2 maart 2019
 • Tyler (37)
  Alleen voor serieuze relaties 2 reacties

  Deze website kan heel goed voor je uitpakken als je echt op zoek bent naar een serieuze relatie want dat is wat je hier kunt zoeken en hopelijk kunt vinden.
  Wanneer je meer op zoek bent naar iets vlotters en wat lossers, dan is deze site helaas niets coor jou.
  Dat maakt het een beetje lastig, want hierdoor zullen er mensen zijn die laaiend enthousiast zijn maar er zullen ook mensen zijn die om deze reden helaas niet zo goed te spreken zijn over de site.
  Ik wist vooraf dat die een site was voor mensen die serieus op zoek zijn naar een relatie dus ik hoor bij die eerste groep mensen.

  De site kost dertig euro per maand, dat vond ik wel een beetje aan de dure kant maar als ik hier een relatie aan over houd dan heb ik het er uiteindelijk wel voor over.

  Tyler (37) 22 februari 2019

Plaats een review