• Tyler (37)
  Alleen voor serieuze relaties 2 reacties

  Deze website kan heel goed voor je uitpakken als je echt op zoek bent naar een serieuze relatie want dat is wat je hier kunt zoeken en hopelijk kunt vinden.
  Wanneer je meer op zoek bent naar iets vlotters en wat lossers, dan is deze site helaas niets coor jou.
  Dat maakt het een beetje lastig, want hierdoor zullen er mensen zijn die laaiend enthousiast zijn maar er zullen ook mensen zijn die om deze reden helaas niet zo goed te spreken zijn over de site.
  Ik wist vooraf dat die een site was voor mensen die serieus op zoek zijn naar een relatie dus ik hoor bij die eerste groep mensen.

  De site kost dertig euro per maand, dat vond ik wel een beetje aan de dure kant maar als ik hier een relatie aan over houd dan heb ik het er uiteindelijk wel voor over.

  Bezoek eMatch

  Tyler (37) 22 februari 2019
  • (45)

   Ik ben ook erg positief over deze site, misschien ook mede omdat ik op de hoogte was waar deze site voor staat. Maar het lijkt me toch een beetje dat iedereen dit wel weet, want het staat gewoon in de omschrijving van de website. Ik lees dit vooraf altijd en ik mag toch hopen dat andere mensen deze informatie eerst ook lezen en al helemaal omdat het ook nog een betaalde website is.

   Lars (45) 22 februari 2019
  • (41)

   Als je op een datingsite zot dan vind ik ook dat je op zoek behoort te zijn naar een serieuze relatie, zo niet dan hoor je hier niet thuis.
   Het staat wel duidelijk aangegeven maar dan nog heb je altijd bepaalde mensen die dit niet zien of die het niet serieus nemen en gewoon hun eigen ding doen daar.

   Marnick (41) 2 maart 2019


Meer informatie en reviews over eMatch