• Sasja (41)
  Veroordeling 3 reacties

  Hierbij wil ik mijn veroordeling delen met jullie over de datingsite www.dateplanet.nl. Op het oog een simpele datingsite met weinig opties maar na betaling krijg je toch enkele opties extra. Er zijn waanzinnig veel profielen waarvan er ook wel heel veel offline zijn en die, naar mijn weten, ook niet online kwamen in de tijd dat ik er was. Ik moet zeggen, en ik ben niet snel positief, dat Dateplanet er wel uit springt onder de datingsites: in positieve zin dus. Ik had betaald met iDeal en ik zat hierna nergens aan vast, 1 maand erna was ik lidmaatschap af! Dan het feit dat het een betaalde datingsite is met veel beveiliging als het gaat om het weren van nep leden vind ik zeer prettig. Doe mij maar een betaalde datingsite met beveiliging en goede klantenSERVICE, dan een gratis datingsite waar je aan je lot wordt overgelaten. In een maand tijd heb ik 3 keer een koffie gedronken met mannen dus al met al een prima resultaat.

  Bezoek Dateplanet

  Sasja (41) 6 januari 2019
  • (28)

   Ziet u.Ik heb me aangemeld op deze site en vervolgens kreeg ik berichten die kan je alleen lezen als je betaald uiteraard na zo gezegd zo gedaan. Vervolgens krijg je nog meer berichten en ze willen allemaal meer fotos vervolgens spreek je ze erop aan word je uitgescholden en ze blijven je uitschelden en als jij wat wil typen staat er steeds

   We hebben een spam melding gekregen van het automatische spam- en filtersysteem. Hierom kun je 30 minuten geen contact opnemen met andere leden.
   Geen paniek! Als de berichten niet schadelijk zijn kun je snel weer gebruik maken van alle opties.

   Dit is bedrog ik wil dan ook mijn geld terug.

   zoals je op de printscreen kan zien word je gewoon uitgescholden
   en elke keer als je wat wil terug typen kan je dus niks terug zeggen omdat je antwoord blokkeren en zie je dus steeds dat rode bericht.

   alle dames sturen dezelfde vragen.

   toen ik een klachten mail stuurde spraken zei van dreigen zij stuurde

   Beste,

   We raden u aan stappen te ondernemen tegen het nep profiel in kwestie. Graag horen wij ook welk profiel nep is zodat wij hier aangifte tegen kunnen doen.

   Graag duidelijkheid om welk profiel het gaat, uw dreigementen zullen we voor deze maal negeren.

   Met vriendelijke groet,
   Team Dateplanet

   Ben Lubbers (28) 6 januari 2019
  • (36)

   Naar mijn idee doet de klantenservice hier niets fout Ben Lubbers. Sterker nog, ze doen alles juist in mijn ogen.

   Jan (36) 6 januari 2019
  • (36)

   Keurige reactie van de klantenservice Team Dateplanet. Heb je hierna wel het profiel in kwestie door gegeven of heeft u alleen een melding geplaatst zonder enig bewijs als zijnde het aanwijzen van de profielen en dergelijke? Daar ben ik wel benieuwd naar.

   Jan (36) 6 januari 2019


Meer informatie en reviews over Dateplanet