• Niels (28)
  Dateplanet geen automatische incasso chapeau 2 reacties

  Eindelijk een datingwebsite gevonden met de nodige actieve leden en GEEN AUTOMATISCHE INCASSO! Ja je leest het goed! Dit is de eerste Nederlandse datingsite waarbij je abonnement niet stilzwijgend wordt verlengd! Geen gedoe met je bank nadat je hebt betaald, wanneer je premium dagen zijn verlopen ben je gewoon premium af ZOALS HET HOORT. Dit is nu mijn *gokje* 10e datingwebsite waar ik me op aanmeld en dit is serieus de 1e die dit doet, gek als je er over nadenkt. Niemand wil dat het abonnement stilzwijgend doorloopt en al zeker niet op een datingsite waar je na een maand toch alweer genoeg van hebt. Je hebt na een maand of een leuke vis gevangen of het is je niet gelukt maar dan blijf je het niet nog een maand proberen lijkt me. Chapeau voor Dateplanet, mag gezegd worden mensen!

  Bezoek Dateplanet

  Niels (28) 23 januari 2017
  • (30)

   Ja, nu ik dit lees heb je 100% gelijk. Dat geen enkel andere datingsite dit heeft is zo raar dat je nu gewoon bedenkt dat het de datingsites puur om het geld binnen harken gaat. Niet om of je wel een date krijgt, nee alles draait om money money money. Geweldig om te zien dat er ook nog eerlijke datingwebsites bestaan. Mijn credits hebben jullie ook eigenaren van Dateplanet, ga zo door.

   Donald Duck (30) 23 januari 2017
  • (44)

   Ik snap niet waarom andere datingwebsites allemaal automatisch incasso gebruiken. Zal dit zoveel meer opbrengen? Zouden zoveel mensen het vergeten? Kan me niet in denken dat mensen het geld zomaar ongemerkt kunnen missen. Het antwoord is wel duidelijk, als iedere datingwebsite het doet dan zal dat zeker uit kunnen.

   Volgens mij kan je een automatische incasso terug vorderen trouwens dus als jij je bijvoorbeeld aanmeld op Lexa, je koopt een pakket voor 1 maand. Hierna laat je het 1 maand stilzwijgend doorlopen, account stopzetten, geld terug vorderen en je hebt 2 maanden gebruik kunnen maken terwijl je voor 1 hebt betaald! Niet legaal maar dat is de tegenpool denk ik van het automatische incasso systeem wat voor datingwebsites ook weer geld kost? Ze gaan je vast niet voor de rechter slepen als het om 25 euro gaat, veel mensen vorderen het geld sowieso terug is mijn gedachte.

   Eefje (44) 23 januari 2017


Meer informatie en reviews over Dateplanet