• John (44)
    Be2 niet extreem druk 1 reactie

    Als je op zoek bent naar een online datingsite waar het niet zo extreem druk is als op sommige websites, maar waar je in alle rust op zoek kunt naar een leuke date en hier gewoon rustig mee kunt chatten dan is Be2 een goede keuze!
    Ze maken ook gebruik van een soort persoonlijkheidstest wat het vinden van een geschikte match een stukje gemakkelijker maakt, op deze manier hoef je niet al het zware werk helemaal alleen te doen.
    Een klein minpuntje aan deze site is alleen wel dat het geen drukke site is, waardoor er dus ook een stuk minder vrouwen op zitten dan een drukkere site en hierdoor is de kans dat je een geschikte match vind ook aanzienlijk kleiner.

    Bezoek Be2

    John (44) 15 december 2018
    •  (60)

      Dat je positief bent over de persoonlijkheidsrecht dan snap ik, dat vind ik ook een hele slimme uitvinding en ik zie daar zeker de meerwaarde in.
      Wat ik echter niet zo goed begrijp is dat jij het fijn vind dat dit een rustige website is, want het lijkt mij logischer als je zou hopen dat het een veelbesproken en drukke website is zodat hier veel mensen op zitten en je een ruime keuze hebt.

      Dhr Wilmsen (60) 17 februari 2019


Meer informatie en reviews over Be2