Be2
7,3

Be2 is een datingsite die wereldwijd actief is, dus ook in Nederland. Be2 maakt gebruik van een gratis persoonlijkheidstest die members matches. Be2 behoort in Nederland niet tot de grootse datingsite en heeft geen specifieke doelgroep.Wel hebben alle members gemeen dat ze op zoek zijn naar een serieuze relatie en het prettig vinden om gekoppeld te worden via een persoonlijkheidstest.

Cijfer en gebruikersgemak

Be2 heeft van ons een 7.3 gekregen omdat je op grond van de persoonlijkheidstest je matches krijgt die je via de zoekfunctie kunt verfijnen. Be2 is ten opzichte van andere datingsites wel een stuk duurder.

Prijzenlijst Be2

 • 3 maanden abonnement: € 149,70
 • 6 maanden abonnement: € 149,40
 • 12 maanden abonnement: € 190,80
Review gemiddelde2.5 sterren waardering 18 reviews

Bezoek Be2

https://www.be2.nl

Ontevreden over Be2?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 184 keer bezocht.

Reviews ( 18 )

 • Jeroen (54)
  be2 met persoonlijkheidstest 0 reacties

  Be2 is een website waar jong en oud op mogen en ook ongeacht waar je op valt, dat maakt hier allemaal niet uit. Dat is natuurlijk een heel breed publiek en ik denk dat dat de reden is waarom ze persoonlijkheidstest er bij hebben, of dat ook echt de reden is is altijd de vraag want ik weet het niet zeker. Dit is echter mijn conclusie en ik ben er wel heel erg blij mee, want uit die test komen een aantal matches wat mijzelf dus een hele hoop tijd bespaard. De vrouwen die er voor mij uit kwamen vond ik ook allemaal erg leuk dus in mijn geval heeft het zeer goed uitgepakt. Ik vind het een goede toevoeging van de site, ik heb dit verder ook nog op geen één andere website gezien.

  5 sterren waardering

  Jeroen (54) 11 augustus 2018
 • Tom (55)
  Be2 goede site 1 reactie

  Be2 is voor mij een hele goede en prettige site en ik dit er dan ook heel erg vaak op.
  Wel jammer dat je alleen maar per drie maanden kunt betalen en dat het omgerekend 50 euro per maand kost.
  Toch heb ik het hier wel graag voorzover en ik doe dit nu ook al een aantal keer achter elkaar.
  Ik heb heel veel verschillende mooie en lieve vrouwen ontmoet maar helaas not niet echt iemand waar ik meer dan 1 date mee wilde delen.
  Dat is de reden dat ik hier nog steeds zit en vol goede moed verder zoek.

  4 sterren waardering

  Tom (55) 7 juli 2018
 • Dennis (52)
  Niet grappig 1 reactie

  Het is dat de site best een goede naam heeft en dat is ook de reden waarom ik het aan durfde om een eenmalig lidmaatschap af te sluiten voor drie maanden. Dit doe ik echter nooit meer want achteraf gezien was het ontzettend zonde van mijn geld. Het koste me gewoon wel even 150 euro, dat geld had ik beter aan iets anders kunnen besteden want ik heb er hier helemaal niets aan gehad. Geen leuke date, geen vrouw waar het goed mee klikte niets. Alleen af en toe wat geile praat, dat is dan wel weer leuk maar dat kan ik ook wel op veel goedkopere websites vinden dan deze.

  1 ster waardering

  Dennis (52) 11 mei 2018
 • Lenn (51)
  Be2 site 1 reactie

  Ik ben nu bijna een half jaar lid op be2 en ik ben prima te spreken over de site. Ik vind het aanmaken van een profiel hier gelukkig ook niet echt moeilijk, wat bij sommigeandere sites helaas wel zo is. De prijs is aan de dure kant, maar doordat ik het een goede site vind heb ik hier niet zo veel problemen mee.

  4 sterren waardering

  Lenn (51) 11 maart 2018
 • Harm (48)
  Pech met de naam 1 reactie

  Ik heb hier al een hele tijd een account en ondanks dat ik het een goede site vind, vind ik hem ook wel vrij duur. Ik heb gemerkt dat er eerder veel meer mensen op deze site zaten dan dat er nu nog op zitten, terwijl de prijs niet veranderd is. Dat kn dis niet alleen de reden zijn, zelf denk ik dat ze een beetje pech hebben met de naam. Alles rondom het me2 gebeuren, dat lijkt natuurlijk heel erg op de naam hiervan

  3 sterren waardering

  Harm (48) 26 februari 2018
 • Marinus (38)
  Be2 niet voor iedereen mogelijk 1 reactie

  Be2 vraagt per drie maanden 150 euro als contributie, dit is voor de meeste mensen veel te veel geld om zo even neer te leggen voor iets als dit. Ik heb het er één keer voor betaald, maar dat doe ik niet nog een keer. De site zelf is namelijk niet eens heel bijzonder en er zijn heel veel andere websites waar je precies hetzelfde kunt doen, maar dan voor veel minder geld. Dan is de keus snel gemaakt lijkt me, ik verwacht ook niet dat er veel mensen zijn die hier voor langere tijd lid zijn, tenzij ze misschien heel veel geld over hebben en niet weten wat ze er mee moeten doen.

  2 sterren waardering

  Marinus (38) 3 februari 2018
 • Paul (59)
  Serieus 1 reactie

  Bij Be2 moet je perse op zoek zijn naar een serieuze relatie, anders mag je hier geen account hebben. Dit vind ik heel goed, want ik hou er helemaal niet van als er allemaal van die mensen zijn die gewoon een beetje aan het flierefluiten zijn of die op zoek zijn naar een one night stand. Hier kunnen al die dingen niet, iedereen die hier op zit wil een relatie en niets anders. Zo is de kans op een match met iemand die bij jou past ook veel groter, omdat je dezelfde instelling hebt. Allemaal goede dingen dus en dan is het niet één van de grootste sites van Nederland. Nou en, wat dan nog denk ik dan. Dat is toch helemaal niet erg, als het een goede site is doet dat er in mijn ogen niet toe.

  5 sterren waardering

  Paul (59) 12 januari 2018
 • Leon (42)
  Niet eigen keus 1 reactie

  Op be2 zit een extra zoekoptie die de dingen verfijnt en zo mensen voor je laat afvallen of anderen juist hoog boven aan zet voor jou. Dit vind ik zelf enorme onzin, want ik kan zelf wel bepalen wie wel of niet geschikt voor mij is. Hier hoef ik geen hulp bij te hebben van een site, met hun hulpmiddeltjes om dit te berekenen. Tegenpolen zijn vaak de beste matches zeggen ze altijd, dus ik hoef ook helemaal niet iemand die op papier heel goed bij me past. Doe mij maar iemand met wie ik de klik heb en waarbij dit ook zo blijft.

  1 ster waardering

  Leon (42) 25 december 2017
 • Guus (56)
  Bespottelijk 1 reactie

  Ik kan het niet anders verwoorden dan dat ik de bedragen hier werkelijk waar te bespottelijk voor woorden vind. 150 euro voor drie maanden, dat is dus gewoon 50 euro per maand wat je even neer met tikken. En dan ook nog in één keer, ik weet niet hoe het met andere mensen zit, maar voor mensen als ik is dat niet te doen om dat even te betalen. Je moet wel een verrekte goede baan hebben wil je dat zo even over hebben en zo over de balk kan smijten als wat je hier eigenlijk doet.

  2 sterren waardering

  Guus (56) 3 augustus 2017
 • veronica (44)
  asociaal 2 reacties

  de mannen op deze website gedragen zich ronduit asociaal. het lijkt wel of we een paar eeuwen terug gaan in de tijd en de dames nog maar goed zijn voor één ding.. waar is het respect voor het vrouwelijke geslacht gebleven zeg alsjeblieft hee.

  1 ster waardering

  veronica (44) 18 september 2016
 • Jos (25)
  Jong maar niet in trek 2 reacties

  Ik ben een lekkere jonge gozer, dus dacht laat ik me s ff aanmelden haha
  maar de dametjes willen niks met me te maken hebben, denk dat z van die ouw lullen willen met veel poen
  beetje jammer, ik ga wel weer in de kroeg op zoek haha YOLO

  3 sterren waardering

  Jos (25) 8 augustus 2016
 • Crista (55)
  Spijt 2 reacties

  Mezelf in een opwelling aangemeld op deze site, ja ook dames worden soms een beetje wanhopig om mannelijke aandacht haha
  Na het een tijdje te hebben aangezien heb ik toch wel behoorlijk spijt van mijn opwelling.
  Het heeft me vee lgeld gekost en uiteindelijk niks opgeleverd heleaas

  2 sterren waardering

  Crista (55) 20 juli 2016
 • Niksaan (36)
  Be2 is niks 2 reacties

  Deze website heeft nooit 38 miljoen leden. Of het moet zo zijn:

  Nederland: 4 actieve leden.
  Overige landen: 38 miljoen.

  Dat zou kunnen want ik zoek alleen maar in Nederland. En ik heb nog nooit een actief vrouwelijk lid gesprokenop www.be2.nl.

  2 sterren waardering

  Niksaan (36) 20 juni 2015
 • Klaas (59)
  Be2 niet met de tijd mee 1 reactie

  Een website uit het jaar 2000. Dat snap je dan niet he.
  Be2 bestaat volgens mij al een aardige tijd maar doen ze niet even een lay-out change. Zo veel moeite kan het toch niet zijn voor een website met 38.609.668 geregistreerde leden!?

  2 sterren waardering

  Klaas (59) 10 mei 2015
 • Marjan (31)
  Be2 1 reactie

  Ik vind het erg fijn dat be2 met een persoonlijkheidstest werkt. Aan de andere kant, je betaald hier ook voor. 50 euro per maand is natuurlijk een groot bedrag en zeker als je dat moet betalen per kwartaal (150 euro).

  5 sterren waardering

  Marjan (31) 6 mei 2015
 • Floortje (39)
  Duur 0 reacties

  Via een vriendin kwam ik in aanraking met deze site, erg gezellig en leuk!
  Maar vooral heel erg duur, door de hoge prijs heb ik niet een tweede keer voor drie maanden betaald. Erg zonde want ik had het er wel naar mijn zin.

  1 ster waardering

  Floortje (39) 29 april 2015
 • alex (66)
  be2 0 reacties

  Mezelf zomaar voor de sensatie eens aangemeld.Je krijgt berichten van dames die zelf alleen maar je profiel hebben bekeken. Dus als je iemands profiel bekijkt krijgt diegene ook zomaar een bericht van je zonder dat je daar de hand in hebt..
  Verder kun je alleen vrij berichten sturen als je betalend lid bent. Maar je kunt alleen met creditcard betalen of met ideal. Je hebt dus geen regie over je betalingen zoals je dat met overboekingen wel hebt.Ik zal dus inkomende berichten van Be 2 maar gelijk in de prullenbak doen.

  1 ster waardering

  alex (66) 19 april 2015
 • harm (29)
  erg duur 0 reacties

  Deze website is ontzettend duur en de persoonleukheidstest duurt wel een half uur tot een uur als je het goed ingevuld wilt hebben. Daarna werkt de uitkomst totaal niet. Of ik ken mezelf niet goed genoeg :P

  1 ster waardering

  harm (29) 6 maart 2015

Plaats een review