Be2
7,3

23 reviews

Be2 is een datingsite die wereldwijd actief is, dus ook in Nederland. Be2 maakt gebruik van een gratis persoonlijkheidstest die members matches. Be2 behoort in Nederland niet tot de grootse datingsite en heeft geen specifieke doelgroep.Wel hebben alle members gemeen dat ze op zoek zijn naar een serieuze relatie en het prettig vinden om gekoppeld te worden via een persoonlijkheidstest.

Cijfer en gebruikersgemak

Be2 heeft van ons een 7.3 gekregen omdat je op grond van de persoonlijkheidstest je matches krijgt die je via de zoekfunctie kunt verfijnen. Be2 is ten opzichte van andere datingsites wel een stuk duurder.

Prijzenlijst Be2

 • 3 maanden abonnement: € 149,70
 • 6 maanden abonnement: € 149,40
 • 12 maanden abonnement: € 190,80
Ontevreden over Be2? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (23)

 • Jhana Bleumink (59)
  Nog niet aangemeld of reactie 0 reacties

  Ik ben nu al 2 dagen bezig on me geregistreerd een aangemeld te krijgen, maar helaas nog steeds zonder het gewenste resultaat. Ik word er moedeloos van. Ben je op zoek naar een serieuze levenspartner,word het aanmelden op een datingsite ook nog eens onmogelijk gemaakt. En dat terwijl de review zo mooi en veelbelovend leken. Opnieuw een teleurstelling....

  Jhana Bleumink (59) 27 juni 2023
 • George (60)
  As fake as can B 0 reacties

  Allemaal fake-teksten, nep-foto's. Meeste helemaal geen foto's en nietszeggende standaardteksten. Waardeloos bedrog, zitten nauwelijks echte profielen tussen. Zeer triest, zonde van je geld. In de supermarkt maak je -zelfs middenin coronatijd- aanzienlijk meer kans om je maatje te vinden!

  George (60) 3 mei 2020
 • Bart (35)
  Veel te duur 0 reacties

  Deze site kost gewoon150 euro per 3 maanden, dat is 50 euro per maand. En waar betaal je eigenlijk voor, voor een persoonlijkheidstest? Alsof ik niet weet wie ik ben en waar ik van houd, daar heb ik echt niet zo'n test voor nodig. Dus ik vind dat allemaal zo'n onzin hier, laat mensen gewoon lekker met elkaar chatten en gewoon hun eigen ding doen. Volgens mij werkt dat veel beter dan van die rare matches die dan door een computer worden samengesteld, dat lijkt op papier misschien een goede combinatie maar in het echt is dat dan vaak juist niet het geval. En mensen die verschillend zijn trekken elkaar ook aan, je moet niet allemaal van hetzelfde houden in een relatie vind ik altijd want dan wordt het heel snel een saaie bedoening. Ik vind het in ieder geval een veel te dure website, helemaal als je kijkt naar wat voor onzin je dat extra goed moet betalen.

  Bart (35) 2 augustus 2019
 • Dhr Wilmsen (60)
  Wereldwijde site met bijbehorende prijzen 1 reactie

  De website Be2 schijnt een site te zijn die op wereldwijd niveau opereert en daar handelen ze ook naar als je de prijzen van deze website bekijkt.
  Ik vind het geen reeele prijzen en ik denk dat ze daarom heel veel leden mislopen of kwijt raken omdat dit veel te duur is.
  Mij kost het ook te veel geld en daarom heb ik ook besloten om mijn lidmaatschap niet te verlengen na deze periode.
  Verder is de site goed, maar het is niet beter dan andere dating websites en dus in mijn ogen ook niet meer geld waard dan die andere dating websites.

  Dhr Wilmsen (60) 17 februari 2019
 • John (44)
  Be2 niet extreem druk 1 reactie

  Als je op zoek bent naar een online datingsite waar het niet zo extreem druk is als op sommige websites, maar waar je in alle rust op zoek kunt naar een leuke date en hier gewoon rustig mee kunt chatten dan is Be2 een goede keuze!
  Ze maken ook gebruik van een soort persoonlijkheidstest wat het vinden van een geschikte match een stukje gemakkelijker maakt, op deze manier hoef je niet al het zware werk helemaal alleen te doen.
  Een klein minpuntje aan deze site is alleen wel dat het geen drukke site is, waardoor er dus ook een stuk minder vrouwen op zitten dan een drukkere site en hierdoor is de kans dat je een geschikte match vind ook aanzienlijk kleiner.

  John (44) 15 december 2018
 • Jeroen (54)
  be2 met persoonlijkheidstest 1 reactie

  Be2 is een website waar jong en oud op mogen en ook ongeacht waar je op valt, dat maakt hier allemaal niet uit. Dat is natuurlijk een heel breed publiek en ik denk dat dat de reden is waarom ze persoonlijkheidstest er bij hebben, of dat ook echt de reden is is altijd de vraag want ik weet het niet zeker. Dit is echter mijn conclusie en ik ben er wel heel erg blij mee, want uit die test komen een aantal matches wat mijzelf dus een hele hoop tijd bespaard. De vrouwen die er voor mij uit kwamen vond ik ook allemaal erg leuk dus in mijn geval heeft het zeer goed uitgepakt. Ik vind het een goede toevoeging van de site, ik heb dit verder ook nog op geen één andere website gezien.

  Jeroen (54) 11 augustus 2018
 • Tom (55)
  Be2 goede site 1 reactie

  Be2 is voor mij een hele goede en prettige site en ik dit er dan ook heel erg vaak op.
  Wel jammer dat je alleen maar per drie maanden kunt betalen en dat het omgerekend 50 euro per maand kost.
  Toch heb ik het hier wel graag voorzover en ik doe dit nu ook al een aantal keer achter elkaar.
  Ik heb heel veel verschillende mooie en lieve vrouwen ontmoet maar helaas not niet echt iemand waar ik meer dan 1 date mee wilde delen.
  Dat is de reden dat ik hier nog steeds zit en vol goede moed verder zoek.

  Tom (55) 7 juli 2018
 • Dennis (52)
  Niet grappig 1 reactie

  Het is dat de site best een goede naam heeft en dat is ook de reden waarom ik het aan durfde om een eenmalig lidmaatschap af te sluiten voor drie maanden. Dit doe ik echter nooit meer want achteraf gezien was het ontzettend zonde van mijn geld. Het koste me gewoon wel even 150 euro, dat geld had ik beter aan iets anders kunnen besteden want ik heb er hier helemaal niets aan gehad. Geen leuke date, geen vrouw waar het goed mee klikte niets. Alleen af en toe wat geile praat, dat is dan wel weer leuk maar dat kan ik ook wel op veel goedkopere websites vinden dan deze.

  Dennis (52) 11 mei 2018
 • Lenn (51)
  Be2 site 1 reactie

  Ik ben nu bijna een half jaar lid op be2 en ik ben prima te spreken over de site. Ik vind het aanmaken van een profiel hier gelukkig ook niet echt moeilijk, wat bij sommigeandere sites helaas wel zo is. De prijs is aan de dure kant, maar doordat ik het een goede site vind heb ik hier niet zo veel problemen mee.

  Lenn (51) 11 maart 2018
 • Harm (48)
  Pech met de naam 1 reactie

  Ik heb hier al een hele tijd een account en ondanks dat ik het een goede site vind, vind ik hem ook wel vrij duur. Ik heb gemerkt dat er eerder veel meer mensen op deze site zaten dan dat er nu nog op zitten, terwijl de prijs niet veranderd is. Dat kn dis niet alleen de reden zijn, zelf denk ik dat ze een beetje pech hebben met de naam. Alles rondom het me2 gebeuren, dat lijkt natuurlijk heel erg op de naam hiervan

  Harm (48) 26 februari 2018
 • Marinus (38)
  Be2 niet voor iedereen mogelijk 1 reactie

  Be2 vraagt per drie maanden 150 euro als contributie, dit is voor de meeste mensen veel te veel geld om zo even neer te leggen voor iets als dit. Ik heb het er één keer voor betaald, maar dat doe ik niet nog een keer. De site zelf is namelijk niet eens heel bijzonder en er zijn heel veel andere websites waar je precies hetzelfde kunt doen, maar dan voor veel minder geld. Dan is de keus snel gemaakt lijkt me, ik verwacht ook niet dat er veel mensen zijn die hier voor langere tijd lid zijn, tenzij ze misschien heel veel geld over hebben en niet weten wat ze er mee moeten doen.

  Marinus (38) 3 februari 2018
 • Paul (59)
  Serieus 1 reactie

  Bij Be2 moet je perse op zoek zijn naar een serieuze relatie, anders mag je hier geen account hebben. Dit vind ik heel goed, want ik hou er helemaal niet van als er allemaal van die mensen zijn die gewoon een beetje aan het flierefluiten zijn of die op zoek zijn naar een one night stand. Hier kunnen al die dingen niet, iedereen die hier op zit wil een relatie en niets anders. Zo is de kans op een match met iemand die bij jou past ook veel groter, omdat je dezelfde instelling hebt. Allemaal goede dingen dus en dan is het niet één van de grootste sites van Nederland. Nou en, wat dan nog denk ik dan. Dat is toch helemaal niet erg, als het een goede site is doet dat er in mijn ogen niet toe.

  Paul (59) 12 januari 2018
 • Leon (42)
  Niet eigen keus 1 reactie

  Op be2 zit een extra zoekoptie die de dingen verfijnt en zo mensen voor je laat afvallen of anderen juist hoog boven aan zet voor jou. Dit vind ik zelf enorme onzin, want ik kan zelf wel bepalen wie wel of niet geschikt voor mij is. Hier hoef ik geen hulp bij te hebben van een site, met hun hulpmiddeltjes om dit te berekenen. Tegenpolen zijn vaak de beste matches zeggen ze altijd, dus ik hoef ook helemaal niet iemand die op papier heel goed bij me past. Doe mij maar iemand met wie ik de klik heb en waarbij dit ook zo blijft.

  Leon (42) 25 december 2017
 • Guus (56)
  Bespottelijk 1 reactie

  Ik kan het niet anders verwoorden dan dat ik de bedragen hier werkelijk waar te bespottelijk voor woorden vind. 150 euro voor drie maanden, dat is dus gewoon 50 euro per maand wat je even neer met tikken. En dan ook nog in één keer, ik weet niet hoe het met andere mensen zit, maar voor mensen als ik is dat niet te doen om dat even te betalen. Je moet wel een verrekte goede baan hebben wil je dat zo even over hebben en zo over de balk kan smijten als wat je hier eigenlijk doet.

  Guus (56) 3 augustus 2017
 • veronica (44)
  asociaal 2 reacties

  de mannen op deze website gedragen zich ronduit asociaal. het lijkt wel of we een paar eeuwen terug gaan in de tijd en de dames nog maar goed zijn voor één ding.. waar is het respect voor het vrouwelijke geslacht gebleven zeg alsjeblieft hee.

  veronica (44) 18 september 2016
 • Jos (25)
  Jong maar niet in trek 2 reacties

  Ik ben een lekkere jonge gozer, dus dacht laat ik me s ff aanmelden haha
  maar de dametjes willen niks met me te maken hebben, denk dat z van die ouw lullen willen met veel poen
  beetje jammer, ik ga wel weer in de kroeg op zoek haha YOLO

  Jos (25) 8 augustus 2016
 • Crista (55)
  Spijt 2 reacties

  Mezelf in een opwelling aangemeld op deze site, ja ook dames worden soms een beetje wanhopig om mannelijke aandacht haha
  Na het een tijdje te hebben aangezien heb ik toch wel behoorlijk spijt van mijn opwelling.
  Het heeft me vee lgeld gekost en uiteindelijk niks opgeleverd heleaas

  Crista (55) 20 juli 2016
 • Niksaan (36)
  Be2 is niks 2 reacties

  Deze website heeft nooit 38 miljoen leden. Of het moet zo zijn:

  Nederland: 4 actieve leden.
  Overige landen: 38 miljoen.

  Dat zou kunnen want ik zoek alleen maar in Nederland. En ik heb nog nooit een actief vrouwelijk lid gesprokenop www.be2.nl.

  Niksaan (36) 20 juni 2015
 • Klaas (59)
  Be2 niet met de tijd mee 1 reactie

  Een website uit het jaar 2000. Dat snap je dan niet he.
  Be2 bestaat volgens mij al een aardige tijd maar doen ze niet even een lay-out change. Zo veel moeite kan het toch niet zijn voor een website met 38.609.668 geregistreerde leden!?

  Klaas (59) 10 mei 2015
 • Marjan (31)
  Be2 1 reactie

  Ik vind het erg fijn dat be2 met een persoonlijkheidstest werkt. Aan de andere kant, je betaald hier ook voor. 50 euro per maand is natuurlijk een groot bedrag en zeker als je dat moet betalen per kwartaal (150 euro).

  Marjan (31) 6 mei 2015