• Monique (39)
  Niet te nauw met de regels 1 reactie

  Wanneer je op Ashley Madison zit, dan moet je het niet al te nauw met de (relatie) regels nemen, want hier gebeuren dingen die veel mensen niet leuk zouden vinden in een relatie. Daar moet je wel tegen kunnen, maar wanneer je hier voor open staat, dan vind ik dat er heel erg veel mogelijk is op de site en dat er een nieuwe spannende en sexueel opwindende wereld voor je open gaat.

  Je betaalt hier 49 euro per 100 credits en dat is het minimumbedrag, dat is het enige minpuntje wat ik kan vinden omdat dit best een behoorlijk hoog bedrag is. Aan de andere kant kun je ook best lang met deze credits vooruit, dus het is ook niet zo dat je iedere keer opnieuw hoeft te betalen maar ongeveer even vaak als op andere datingsites.

  Bezoek Ashley Madison

  Monique (39) 27 april 2019
  • (43)

   Mensen die er voor kiezen om buiten de lijntjes te kleuren wat hun relatie betreft, dit moeten ook de consequenties van hun acties durven inzien. En ik mag toch aannemen dat ze hier van te voren goed over na hebben gedacht en zich niet in een opwelling hebben aangemeld. Zoiets brengt altijd een behoorlijk risico met zich mee, zelf ben ik hier ook geen fan van maar ik wil ook niet over de relatie van een ander oordelen. Daar hou ik nooit zo van.

   Tobias (43) 25 mei 2019


Meer informatie en reviews over Ashley Madison