Ashley Madison
7,7

8 reviews

Discrectie is het keywoord van Ashley Madison. Dagelijks melden duizenden mensen zich aan op Ashley Madison over de hele wereld. Deze datingwebsite valt onder het kopje open-minded datinggemeenschap. De leden zijn single, hebben een relatie en zoeken iemand om een affaire mee te hebben of ze hebben een relatie en willen kijken wat de wereld nog meer voor hen in petto heeft. Voor een online flirt en ongedwongen discrete relaties ben je aan het juiste adres op AshleyMadison.com.

Cijfer en gebruikersgemak

Ashley Madison werkt met een credit systeem, waar je dus een x bedrag betaald per bericht. Veel mensen vinden het fijner om te chatten voor een vast bedrag. Daarentegen is deze datingwebsite wel een van de grootsten in zijn categorie van discreet daten, genoeg vis voor iedereen! Hierom staat het cijfer momenteel genoteerd op een 7,7.

Prijzenlijst Ashley Madison

 • 100 credits: € 49,00
 • 500 credits: € 149,00
 • 1000 credits: € 249,00
Ontevreden over Ashley Madison? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 414 keer bezocht.

Reviews ( 8 )

 • Quinten (47)
  Overprijsd 0 reacties

  De prijzen die deze website vraagt zijn veel te hoog en niet realistisch.
  Zelfs als het verder echt een topsite zou zijn dan zou ik jet nog te veel zijn en dat is het niet eens dus deze prijzen slaan in dit geval wekelijk alles.
  Eerlijk gezegd zou ik het lachwekkend vinden als het niet zo triest zou zijn.
  Ik heb hier maandenlang mijn geld weg gegooid totdat ik me op een gegeven moment eindelijk realiseerde dat dit hem voor mij nooit zal gaan worden en ik baal er ontzettend van dat ik dit mij helaas niet eerder heb gerealiseerd.
  Als man zijnde, maar ook de vrouwen neem ik aan, zal het je hier toch niet lukken om een leuk iemand te vinden die ook echt met je op date zal gaan.
  En dat is toch uiteindelijk wel waar het bij een dating website om gaat.

  Quinten (47) 22 juli 2019
 • Laura (34)
  Creditsysteem nadeel 0 reacties

  De website zelf vind ik heel erg leuk, want zoals meer mensen dit al aangeven kan het spannende van Ashley madison je relatie of scharrel net even wat spannender maken dan dat het was.
  Maar wat ik hier een heel groot nadeel vind en wat mij totaal niet bevalt is het creditsysteem wat ze hier gebruiken.
  Hierdoor moet ik naar mijn mening veel te vaak weer nieuwe credits aanschaffen voordat ik verder kan gaan met mijn chats en dat hoeft op andere websites niet waar ze geen creditsysteem gebruiken.
  Zelf vind ik dit systeem heel erg irritant.

  Laura (34) 9 juli 2019
 • Tobias (43)
  Discreet daten 0 reacties

  Ashley Madison staat bekend om het discrete daten wat hier gebeurt en dat is voor mij wel iets wat heel erg belangrijk is op een online datingplatform.
  Ik zit er niet op te wachten dat mijn buren er bij wijze van spreken achter kunnen komen dat ik op een platform als deze zit en hier lekker met de hele straat over kunnen roddelen.
  Het creditsysteem valt niet bij iedereen in de smaak, dat lees ik hier maar dat heb ik ook op de website zelf al van meerdere personen vernomen.
  Zelf heb ik hier minder moeite mee, mij maakt dit eerlijk gezegd niet zo heel veel uit, je bent er toch geld aan kwijt, welke manier van betaling er ook gebruikt wordt.
  Hierdoor valt mijn mening dus naar de positieve kant uit.

  Tobias (43) 25 mei 2019
 • Monique (39)
  Niet te nauw met de regels 1 reactie

  Wanneer je op Ashley Madison zit, dan moet je het niet al te nauw met de (relatie) regels nemen, want hier gebeuren dingen die veel mensen niet leuk zouden vinden in een relatie. Daar moet je wel tegen kunnen, maar wanneer je hier voor open staat, dan vind ik dat er heel erg veel mogelijk is op de site en dat er een nieuwe spannende en sexueel opwindende wereld voor je open gaat.

  Je betaalt hier 49 euro per 100 credits en dat is het minimumbedrag, dat is het enige minpuntje wat ik kan vinden omdat dit best een behoorlijk hoog bedrag is. Aan de andere kant kun je ook best lang met deze credits vooruit, dus het is ook niet zo dat je iedere keer opnieuw hoeft te betalen maar ongeveer even vaak als op andere datingsites.

  Monique (39) 27 april 2019
 • Simon (52)
  Het is het geld waard 1 reactie

  De site kost veel geld, je bent minimaal 50 euro per keer kwijt en dat is zeker niet niks. Toch ben ik van mening dat het het geld in dit geval wel waard i. Ik vind het een goede website waar je een grote diversiteit aan vrouwen zult vinden. Zoek je iemand die monogaam is en een relatie zoekt, dan is dat er en zoek je iemand voor een spannende affaire dan is zo iemand hier ook. Vandaar dat ik vind dat het wel duur is, maar dat het tevens het geld wel waard is, omdat er voor iedereen wel iets te vinden is waar deze persoon gelukkig van wordt en kaar op zoek was.

  Simon (52) 15 april 2019
 • Bernard (35)
  Jonge dames die oplichten 1 reactie

  Ik kreeg alleen maar jonge meiden die gelijk met me wilden chatten. Toen ze wat inhoudelijker gingen chatten was ik het zat want het ging maar door, wedervraag op wedervraag, toen was ik het zat. En voordat ik het wist was ik door mijn credits en moest ik bij betalen. Tot een normaal gesprek kwam het niet alleen maar wedervragen zonder enige kans op een date want telkens als ik vroeg om iets af te spreken kwam er weer een wedervraag of ik een leuk weekend had gehad bijvoorbeeld. Kortom ze verdwenen net zo snel als dat ze kwamen. Mijn credits waren op en ik was het zat. Ze bleven om maar zeuren en zeuren. Volgens mij is het een bende gehuurde dames die voor Ashley Masidon werken om zo je portemonnee wat lichter te maken. Ik verwees een dame naar een chatprogramma zodat ik van daaruit gratis chats kon verzenden. Ik werd direct verwijderd. Nu ontvang ik nog steeds berichten. Ik schreef naar de klantenservice. En wat denken jullie? Het bestaat niet eens, dus kan ook niet reageren. Stelletje oplichters.

  Bernard (35) 26 februari 2019
 • Cazim (53)
  Credits en nep profielen 0 reacties

  Met alle respect, dit is nepperij en oplichterij. Ten eerste zijn de fotos van leden voor een groot deel nep en zijn van Amerikaanse dames. Veelal nepprofielen.

  Je moet credits hebben om te kunnen reageren op mensen. Let op, heb je de vip gekozen? Nu begint het feest, veel berichtjes en ze willen allemaal dat je maar blijft chatten zodat je credits op raken. Je raad het al, dit gaat maar door en je blijft betalen.

  Het is echt oplichterij, niemand van de dames heeft facebook of instgram.

  Dit is zonde van je geld en tijd en geloof niet wat anderen zeggen.

  Cazim (53) 26 februari 2019
 • Tom (53)
  Veel geld voor discretie 1 reactie

  Ik vind dat je hier wel erg veel extra geld moet betalen voor een beetje extra discretie.
  Zelf ben ik al ruim 25 jaar getrouwd en om niet helemaal gek te worden van saaiheid probeer ik af en toe gewoon wat spanning te zoeken die niets met mijn vrouw te maken heeft.
  Ik snap dat ik met deze opmerking heel wat mensen boos maak, maar als ik het niet op deze manier aanpak dan loopt mijn relatie stuk omdat ik dan gek word.
  Maar ik vind het hier wel echt duur, als je het vergelijkt met ‘normale’ datingsites dan betaal je hier het dubbele bedrag, dat vind ik wel wat overdreven om eerlijk te zijn.

  Tom (53) 20 februari 2019

Plaats een review