• Herman (60)
  50plusmatch slecht 2 reacties

  Steeds meer en meer zal alles via het internet gaan, dat zie je hier nu ook al gebeuren op het gebied van relaties. En iedereen moet er maar een beetje in mee gaan want als je dit niet doet dan kom je niet aan de bak. Dat is niet alleen met dit zo, maar met een heleboel dingen. Ik vind dat niet kunnen, maar je ontkomt er niet aan. Toch wordt er op deze manier heel slecht rekening gehouden met de oudere generatie, want voor ons is dit heel lastig. De jeugd van tegenwoordig groeit hier meer op en weet exact hoe dit allemaal werkt, dat is bij mij niet zo geweest. Dat beseffen die jongeren zich niet altijd .

  Bezoek 50plusmatch

  Herman (60) 14 juli 2018
  • (64)

   Aan de ene kant vind ik dat je gelijk hebt, want zoals je zegt ontkom je er niet meer aan als oudere zijnde om alles maar te kunnen blijven doen zoals we dat gewend waren zonder ook maar iets van het internet gebruiken.
   Maar dan kun je dit soort websites er niet de schuld van geven lijkt me. Ik heb bijvoorbeeld een cursus gevolgd over het gebruik van de computer, dat lijkt misschien een beetje knullig maar geloof me voor mij was het heel zinvol!
   Misschien dat zoiets ook een uitkomst voor jou is.

   Kobus (64) 2 september 2018
  • (55)

   Zeer laag niveau. De rioolput van Nederland.

   Pinotto (55) 21 juni 2019


Meer informatie en reviews over 50plusmatch