50plusmatch
7,2

23 reviews

Net zoals hoogopgeleiden het fijn vinden om te daten met mensen van hun eigen opleidingsniveau, vinden oudere mensen het vaak fijn om te daten met mensen van hun eigen leeftijd. 50plusmatch is bedoeld voor mensen die echt op zoek zijn naar een date , voor vriendschap zit je hier dus verkeerd.

Cijfer en gebruikersgemak

50plusmatch heeft van ons een 7.2 gekregen want het is zeer gebruiksvriendelijk. Je profiel is eenvoudig aanpassen. Na de gratis inschrijving kan je prima zoeken tussen alle profielen met de zoekfunctie.

Prijzenlijst 50plusmatch

 • 1 week abonnement: € 19,95
 • 1 maand abonnement: € 44,85
 • 3 maand abonnement: € 59,70
 • 1 jaar abonnement: € 94,40
Ontevreden over 50plusmatch? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (23)

 • Jan Michel (62)
  Hoe ik mijn geliefde binnen 24 uur terug kreeg 0 reacties

  Ik ben de heer Jan Michel uit België Ik was een formele werknemer bij ING Bank in België Ik ben 62 jaar oud, mijn vrouw stierf 20 jaar geleden en sindsdien zorg ik voor mijn 2 kinderen, maar nu zijn ze getrouwd, de laatste 2 jaar ontmoette ik Anna die uit Nederland komt. Ik hield zoveel van haar dat ik haar alles kon geven wat ze was toen ze 39 jaar oud was, na een tijdje daten was ik zo verliefd op haar, ze maakte het uit met mij en ik smeek om haar om terug te komen mijn zoon belde haar ze zei nee, dat ze iemand anders een boete heeft gedaan en we houden zoveel van elkaar, wat moest ik doen om mijn geliefde terug te brengen, wat ik deed, de gebeden hoorden me en Anna was terug ze hield van me en koesterde me meer, en we hebben de beste tijd van ons leven, nu voel ik me als een jonge man. Ik heb haar seksueel heel goed bevredigd we zijn allebei gelukkig.

  De heer Jan Michel, formeel bankier van ING bank

  Jan Michel (62) 15 augustus 2020
 • Annie (57)
  50plusmatch is een superfijne datingsite 0 reacties

  50plusmatch is werkelijk een hele fijne datingsite. De nieuwe look is natuurlijk leuk maar vooral leeft de site echt! Ik heb een paar nieuwe vrienden en trouwens ook vriendinnen ervan over gehouden. Inmiddels heb ik er onlangs ook een leuke man ontmoet. Echt ene leuke vent! Ik lees hier wat rare opmerkingen, als je er niet meer op mag kan het niet anders dan dat je er zelf er een rotzooi van gemaakt hebt, want die site is echt heel goed beheerd. Je betaalt ervoor maar dan heb je ook wat, zeg ik altijd.

  Annie (57) 30 juni 2020
 • zoanders (64)
  Walgelijke beslissing 0 reacties

  Verleden jaar Juni een berisping gekregen, bij 2 wordt je geblokkeerd , ik ben toen ruim 1 1/2 Jaar zelf ervan af gegaan, ik wilde terug komen, eerst konden ze me niet vinden, na een kennisgeving van mij met hun mail verkeer, kreeg ik zomaar te horen dat ik niet meer terug mag komen of wel geblokkeerd ben, Schandalig ze hanteren 2x een berisping lig je er uit, nu ik bij 1x /waaraan heb ik dit verdient ? omdat ik zoanders ben, pure discriminatie ,omdat ik gewoon een gevoelig Persoon ben.

  zoanders (64) 18 november 2019
 • Peter (70)
  Doe het niet 1 reactie

  Beste lezer,

  Doe het niet. Ik heb nog nooit zo'n waardeloze site gezien. Het vrouwen bestand bestaat slechts uit schoonmoeders die je het liefst achter het behang wil plakken. Heel veel bla bla en belachelijke eisen. Met zappen zie je steeds dezelfde rotkoppen voorbij komen, waardeloos van opzet.
  Er is slechts één conclusie: Alleen die dating sites worden er beter van, jij dus niet !
  Ben je single leg je erbij neer, het is niet anders.
  Bestel een keer escort om een keer te neuken, ben je veel goedkoper uit en je heb je tenminste lol gehad voor je geld.
  Als je een berichtje stuurt lees je bijna nooit iets terug.
  Ondergetekende is goed opgeleid, zie er best redelijk uit, maar je bent nooit goed genoeg.
  Ik zou bijna homo worden, een kontgaatje is trouwens net zo lekker als een kutje ! Ja beetje heftig allemaal zoals ik me ventileer, maar dat is dus gewoon de waarheid !
  Allemaal succes gewenst, heb je wel nodig !
  Peter uit Heemstede

  Peter (70) 9 november 2019
 • Klant (62)
  sneldating voor ouderen 0 reacties

  50plusmatch zou beter sneldating dagen organiseren kan je beter zien wie je voor je hebt en of iemand je ligt, Fave en face is toch beter dan dit. Site is saai,

  Klant (62) 29 oktober 2018
 • Kobus (64)
  Fijne en rustige website 0 reacties

  Wat ik heel erg goed vind aan deze website is dat er rekening wordt gehouden met de behoeften van de oudere mensen onder ons.
  Wanneer ik naar mezelf kijk zie ik ook iemand die er niet op zit te wachten om al die drukte om zich heen te hebben.
  Jongere mensen hebben dat veel meer en dat is ook niet erg, want die leeftijd en periode heb ik zelf ook gehad.
  Maar nu sta ik nu eenmaal anders in het leven en samen met mij een heel groot deel van mijn leeftijdsgenoten denk ik.
  Hoe het er hier aan toe gaat, bevalt mij opperbest!
  De vrouwen hier zijn van mijn leeftijd en willen geen wilde plannen maken, maar zoeken gewoon een beetje hetzelfde als ik.
  En dat is vooral iemand om lekker lief en leed mee te delen en verder geen rare fratsen meer.
  Voor mij is dit dus eigenlijk perfect.

  Kobus (64) 2 september 2018
 • Herman (60)
  50plusmatch slecht 2 reacties

  Steeds meer en meer zal alles via het internet gaan, dat zie je hier nu ook al gebeuren op het gebied van relaties. En iedereen moet er maar een beetje in mee gaan want als je dit niet doet dan kom je niet aan de bak. Dat is niet alleen met dit zo, maar met een heleboel dingen. Ik vind dat niet kunnen, maar je ontkomt er niet aan. Toch wordt er op deze manier heel slecht rekening gehouden met de oudere generatie, want voor ons is dit heel lastig. De jeugd van tegenwoordig groeit hier meer op en weet exact hoe dit allemaal werkt, dat is bij mij niet zo geweest. Dat beseffen die jongeren zich niet altijd .

  Herman (60) 14 juli 2018
 • Cristiaan (60)
  50plusmatch onbekend 1 reactie

  Volgens mij is het hele probleem van de mensen die hier niet over te spreken zijn dat de site gewoonweg niet bekend genoeg is. Het is ook zo dat er niet heel veel mensen op de website zitten en dat maakt de keus gewoon een stuk minder groot. Maar verder is het toch een goede site vind ik en ik hoef ook niet zo heel veel mensen te hebben die allemaal tegen mij gaan praten. Ik wil gewoon een vrouw van mijn leeftijd vinden en die een beetje bij mij in de buurt woont waar ik nog wat leuke dingen mee kan doen op mijn oude dag. Ik denk dat ik dat hier best kan vinden.

  Cristiaan (60) 18 juni 2018
 • Jan (64)
  Anders dan gehoopt 1 reactie

  Toen ik de naam van de site zag, was ik heel erg blij. Een site speciaal voor ouderen, dat leek me echt perfect voor mij en ik heb me dus gelijk aangemeld. Toen bleek de realiteit toch anders te zijn dan wat ik had gehoopt. Wanneer je allemaal ouderen bij elkaar zet, zonder jeugd er tussen, dan wordt het al snel erg saai heb ik gemerkt.

  Jan (64) 17 maart 2018
 • Rinus (58)
  Prima site voor een goede prijs 2 reacties

  Deze website vind ik een prima website er is niets mis mee en alles wat er op moet zitten is aanwezig.
  De prijs die je moet betalen voor de site is ook niet te hoog
  Ik vind de verhouding in dit geval prima, de vrouwen zijn er ook heel kief en aardig

  Rinus (58) 27 februari 2018
 • Diederick (59)
  Tweede keus 1 reactie

  Je hebt vijftigplusrelatie en je hebt vijftigplusmatch maar wanneer je deze twee met elkaar vergelijkt dan zie je dat dit helaas wel een slechte tweede keus wordt. De andere is op alle andere gebieden beter dan deze. Ik ben niet tevreden over deze website, het werkt helemaal niet goed hier en de prijzen zijn ook hoger dan de andere site

  Diederick (59) 4 februari 2018
 • Sergio (52)
  Jongeren daten niet zo mooi als het lijkt 1 reactie

  Het is de droom van bijna iedere oudere man, het daten met een mooie jonge vrouw. Maar geloof me, het is niet zo mooi als het lijkt. Ik kan het weten, want ik heb het geprobeerd. Jongere vrouwen willen nog iedere week op stap en dat soort dingen, dat houden wij oudere mannen helemaal niet meer vol tot zo laat. En dat is slechts een van de voorbeelden wat op het eerste gezicht zo mooi lijkt, maar wat in werkelijkheid minder mooi is. Beter kies je iemand van je eigen leeftijd, dat is een veel verstandigere keus.

  Sergio (52) 14 januari 2018
 • Bert (46)
  50plusmatch verkondigd leugens 1 reactie

  Ik kom op deze website en in het groot staat als volgt:

  - 48% man
  - 52% vrouw
  - Alleen 50-plussers
  - 99% beveelt ons aan

  Ten eerste is een datingwebsite met meer vrouwelijke dan mannelijke leden nep. Deze vrouwen zijn handmatig toegevoegd met foto's van andere mensen. Het bestaat namelijk simpelweg niet.
  Alleen 50 plussers, ik heb het geprobeerd, als 46 jarige heb ik me kunnen registreren.
  99% beveelt 50plusmatch aan? Op Topdatingwebsites (en andere review websites) is dit nog geen 5%!?

  Ik bedoel, zet er dan geen tekst neer als het puur gebasseerd is op GROTE ONZIN. :)

  Bert (46) 18 april 2017
 • Jan (57)
  50 plus match 0 reacties

  Hoi met jan,

  50plusmatch heeft me niets opgeleverd. Een week abonnement is misschien wat te kort dag om een date te kunnen krijgen, het feit dat dit al 20 euro moet kosten zegt m.i. al genoeg. Het aantal vrouwelijke leden is dan ook nihil.
  Mijn geld is weg gegooit en ik zal 50plusmatch dan ook niet aanraden aan derden.

  Jan (57) 23 september 2016
 • Jorien (57)
  Leuk idee 0 reacties

  Ik vind het een goed idee voor mensen boven de 50.
  Op deze manier heb je niet te maken met al die gekkigheid van de jeugd van tegenwoordig en weet iedereen waar ze aan toe zijn.
  Goed gedaan makers!

  Jorien (57) 6 augustus 2016
 • Bram (57)
  eerlijk is eerlijk 1 reactie

  Het idee van een 50plus website is leuk hoor, maar wees nu eens eerlijk..
  Iedere man zoekt een jongere, knappe meid en iedere vrouw zoekt een jongere en lekkere vent.
  Niemand zoekt een date die net zo gerimpeld en oud is als zeizelf.

  Bram (57) 20 juli 2016
 • TOBY (57)
  DATEN OP 50PLUSMATCH IS NIET MOGELIJK 1 reactie

  HELAAS BEN IK ER NA 4 MAANDEN ACHTER GEKOMEN DAT HET NIET MOGELIJK IS OM TE DATEN OP 50PLUSMATCH. ER IS GEEN ENKEL CONTACT DIE MET ME WIL CHATTEN BOVENDIEN. JAMMER WANT IK, ALS 50 PLUSSER, ZAL HET WEL MOETEN HEBBEN VAN OUDEREN DATINGWEBSITES.
  SORRY VOOR DE HOOFDLETTERS. IK WEET NIET HOE IK DIT MOET UITSCHAKELEN.
  TOBY

  TOBY (57) 11 april 2016
 • Leon (40)
  50plusmatch nl is nep 0 reacties

  50plusmatch.nl is naar mijn mening nep!!! Krijg nooit reactie van niemand!!! Ik heb naar iedere vrouw een berichtje gestuurd en geen enkele antwoord, sterker nog niemand leest hem bovendien!!! Ook krijg ik allemaal spam mails ineens terwijl ik mijn mail alleen gebruik voor 50plusmatch!!! Groeten een boos ex-lid!!!

  Leon (40) 2 maart 2016
 • johan (49)
  geen aanbeveler 0 reacties

  Ben na 3 gratis dagen lid geworden door een contact. Maar 7 dagen(?) keken er al leden op mijn profiel 254 om precis te zijn ik wist niet wat me over kwam
  nu 3 dagen later 0,00 reacties hoe is het mogelijk . Leuk lokkertje, wil eigenlijk wel acuut me uitlaten schrijven maar zit er nu een maand aanvast.
  Dit is geen aanbeveler!

  johan (49) 11 februari 2016
 • Leon (50)
  betere suggesties 0 reacties

  Je kunt beter als oudere je aanmelden op datingsites als Lexa, Cupidos, Pepper, noem ze maar op omdat je daar gewoon minder betaald en daar ook genoeg ouderen actief zijn. Zelfs meer als op 50 plus match naar mijn mening. Verder niks negatiefs te melden alleen dus weinig actieve mensen.

  Leon (50) 3 mei 2015