• Marco (40)
  Website om aan te wennen 1 reactie

  4Match is echt een website die je de tijd moet geven om hier even aan te wennen, want het werkt zo anders dan alle andere datingwebsites dat je toch wel behoorlijk moet omschakelen als je hier op terecht komt.
  Dit kan heel positief uitpakken als je er van houdt en als het helemaal niet je ding is, dan past dit waarschijnlijk ook niet bij je.
  Je moet er in ieder geval voor open staan, ik denk dat dat al een heel belangrijk begin is en van daaruit verder kijken of het bij je past of niet.
  Je moet wel een beetje in het wereldje van de aura's en dergelijke thuis zijn voordat je je hier goed op je gemak zult voelen en je het ook begrijpt wat hier allemaal gebeurt.
  Wat ik ook al heb gezien is dat hier mensen zaten die hier eerst geen kaas van gegeten hadden, maar zich er hierdoor in hebben verdiept en nu wel fan zijn, dat vind ik ook wel bijzonder.
  Ik moet zeggen, voor mij is het soms wel wat veel hier, maar ik vind het aan de andere kant ook wel weer fijn en daarbij is het een hele goedkope website per maand dus dan vind ik het helemaal prima.

  Bezoek 4Match

  Marco (40) 6 juli 2019
  • (46)

   Er is wel een verschil vind ik tussen even aan iets moeten wennen if hier op de site in een totaal andere wereld leven dan de echte wereld.
   En ik begrijp het als dit soms even een fijne uitvlucht kan zijn op je gewone leventje maar op een gegeven moment gaat dit toch wel vervelen en lijkt het me dat je hier wel een beetje klaar mee bent.
   Ik geloof niet dat mensen door middel van deze site een radicale ommekeer maken in hun leven, in ieder geval niet voor lange tijd.

   Liza (46) 16 juli 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over 4Match