4Match
6,3

2 reviews

4Match is een datingsite die het over een andere boeg gooit. Het matching systeem gaat gepaard met spirituele schakels en aura matching. Kies je ervoor om een lidmaatschap te nemen, dan krijg je een coach toegewezen, die je helpt een of meerdere matches en dates te krijgen.

Cijfer en gebruikersgemak

Een nieuwe website met ruimte voor verbetering. Ze stellen dat ze er alles aan doen nep leden te weren, dit is uiteraard een goed begin. Voor nu krijgt 4Match een 6.3 eindcijfer op het diploma.

Prijzenlijst 4Match

 • 1 maand lidmaatschap: € 17,95
 • 6 maanden lidmaatschap: € 89,70
 • 1 jaar lidmaatschap: € 155,40
Ontevreden over 4Match? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 46 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Paulien (35)
  Zweverig moet je ding zijn 0 reacties

  Op 4Match draait het volledig om de spirituele ervaring en word je ook aan elkaar gelinkt door middel van je aura.
  Als je hier bekend mee bent en dit is je ding dan is dit natuurlijk hartstikke mooi, maar zo niet dan denk ik dat je niet heel erg vrolijk wordt van een website als deze.
  Zelf ben ik hier wel heel erg van dus voor mij werkt het goed en ik vind het ook erg leuk om met mensen in contact te komen die ook zo met hun spiritualiteit bezig zijn.
  Niet iedereen in mijn omgeving snapt het altijd maar en dat is voor hen en voor mij soms lastig en frustrerend, dan is het heel fijn om hier wel dat begrip te hebben.
  En het kost nog geen achttien euro per maand wat ook een hele mooie bijkomstigheid van 4Match is.

  Paulien (35) 7 juni 2019
 • Joeri malleKoeri (40)
  4Match review ervaring 0 reacties

  Zelf nog nooit van deze datingsite gehoord maar dacht kan vast geen kwaad om dit eens te proberen. Een vriend van me had het er eens over dus vandaar dat ik er bij kwam. Heb me helaas na 10 minuten alweer uitgeschreven omdat de prijzen veel te duur waren in vergelijking met andere datingsites en wat je ervoor krijgt. Lijkt een beetje op een whitelabel site, die overigens als mushrooms uit de grond poppen.

  Joeri malleKoeri (40) 5 juni 2019

Plaats een review