4Match
6,9

9 reviews

4Match is een datingsite die het over een andere boeg gooit. Het matching systeem gaat gepaard met spirituele schakels en aura matching. Kies je ervoor om een lidmaatschap te nemen, dan krijg je een coach toegewezen, die je helpt een of meerdere matches en dates te krijgen.

Cijfer en gebruikersgemak

Een nieuwe website met ruimte voor verbetering. Ze stellen dat ze er alles aan doen nep leden te weren, dit is uiteraard een goed begin. Voor nu krijgt 4Match een 6.9 eindcijfer op het diploma.

Prijzenlijst 4Match

 • 1 maand lidmaatschap: € 13,95
 • 6 maanden lidmaatschap: € 71,70
 • 1 jaar lidmaatschap: € 119,40
Ontevreden over 4Match? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (9)

 • Remco en Paula (37)
  Een nieuw avontuur 0 reacties

  In het begin had ik mijn twijfels bij wéér een nieuwe Dating site. Maar deze dating site maakt alles waar.

  Wanneer je bent ingelogd, is het erg overzichtelijk allemaal en de pagina is niet "te druk".
  Ook het zoeken naar matches is erg overzichtelijk en er zijn naar mijn idee genoeg leden die op deze site zitten.
  Ook je eigen profielpagina is er goed en overzichtelijk en je hebt een ruim aanbod in vragen die je optioneel kan invullen.

  Inmiddels alweer enige tijd samen met mijn partner, middels deze site. Ook het "reading"gedeelte heeft enorm gestimuleerd.

  Al met al, ik zou kiezen voor deze site.

  Remco en Paula (37) 20 april 2020
 • Wendy (50)
  Anders dan andere website 0 reacties

  Gematched worden via 4match is toch echt anders dan via welke datingsite of datingapp ook. Ik heb in het verleden een drietal bekende datingapps geprobeerd en mijn ervaringen waren ronduit teleurrstellend. Een profiel aanmaken is zo gebeurd en natuurlijk probeert iedereen zich van zijn beste kant te laten zien en zich te “verkopen” als jouw ideale match. En daar zit het hem nou net in...

  Wat 4match zo onderscheidend maakt is de persoonlijke aanpak van Ilse Velle.ilse is medium en gaat jou lezen. Dat is niet eng, het geeft je een goede blik op wie je eigenlijk echt bent, je karakter, je zwaktes en sterktes, waar sta je eigenlijk voor en wat zoek je echt. Doordat deze aanpak bij ieder lid van 4match gedaan wordt, weten zij jou te matchen aan iemand die “ echt “ bij je past in plaats van dat je gekoppeld wordt op basis van een foto en een slecht geschreven profiel.
  Uiteraard is het aan mij en mijn match om elkaar nu beter te gaan leren kennen.. maar in basis zit het goed !

  Wendy (50) 19 april 2020
 • Willem (45)
  Erg tevreden 2 reacties

  Het klinkt heel platonisch maar het vrouwenaanbod is hier enorm en dat vind ik zelf heel prettig.
  Je hebt ook wel van die dating sites waar je dan een handjevol vrouwen hebt dus dan heb je helemaal niets om uit te kiezen.
  Vind dan maar eens iemand bij wie dit gevoel ook nog eens wederzijds is, die kans is echt minimaal.
  Hier is het aanbod enorm en ook de leeftijden variëren lekker. Er wordt geen onderscheid gemaakt in ras of religie, dat kan ik ook enorm waarderen. Ik ben erg tevreden hier.

  Willem (45) 26 september 2019
 • Lisa (34)
  4Match datingsite 0 reacties

  Volgens is dit één van de nieuwste site van Nederland, ik dacht laat ik het een proberen het was tenslotte gratis voor heel 2019

  Ik moet zeggen een heel overzichtelijk
  , het moet nog wel groeien qua leden maar ja het kost niks dus je verliest ook niks.

  Heb wel mijn eerste mail contact gelegd

  Lisa (34) 13 september 2019
 • Liza (46)
  4Match negatief 0 reacties

  Ik kan helaas niet anders dan een aantal negatieve punten zeggen over 4Match.
  Ten eerst zitten hier bijna alleen maar vrouwen op of mannen die in de bergen wonen.
  Wil je een beetje een normale man vinden, ik weet het wat is tegenwoordig normaal, dan moet je hier niet zijn geloof me.
  Daarnaast vind ik dat deze website enorm doorslaat in het hele spirituele gebeuren en doorslaan in wat dan ook is nooit goed.
  En dan nog een laatste punt en datnis dat ik hier nog niemand heb gesproken die ook daadwerkelijk iemand heeft gevonden om een date mee af te spreken en dat soort verhalen van anderen vind ik nu ook niet bepaald stimulerend werken.
  Dus ik kan helaas niet anders dan een matige twee sterren geven en dan mogen ze zelfs nog blij zijn dat ik mild ben en geen 1 ster geef.

  Liza (46) 16 juli 2019
 • Marco (40)
  Website om aan te wennen 1 reactie

  4Match is echt een website die je de tijd moet geven om hier even aan te wennen, want het werkt zo anders dan alle andere datingwebsites dat je toch wel behoorlijk moet omschakelen als je hier op terecht komt.
  Dit kan heel positief uitpakken als je er van houdt en als het helemaal niet je ding is, dan past dit waarschijnlijk ook niet bij je.
  Je moet er in ieder geval voor open staan, ik denk dat dat al een heel belangrijk begin is en van daaruit verder kijken of het bij je past of niet.
  Je moet wel een beetje in het wereldje van de aura's en dergelijke thuis zijn voordat je je hier goed op je gemak zult voelen en je het ook begrijpt wat hier allemaal gebeurt.
  Wat ik ook al heb gezien is dat hier mensen zaten die hier eerst geen kaas van gegeten hadden, maar zich er hierdoor in hebben verdiept en nu wel fan zijn, dat vind ik ook wel bijzonder.
  Ik moet zeggen, voor mij is het soms wel wat veel hier, maar ik vind het aan de andere kant ook wel weer fijn en daarbij is het een hele goedkope website per maand dus dan vind ik het helemaal prima.

  Marco (40) 6 juli 2019
 • Jill (53)
  Dit gaat mij te ver 0 reacties

  Ik ben zelf best spiritueel aangelegd en ik geloof ook zeker in de bepaalde aura's die mensen hebben, maar zelfs mij gaat dit te ver.
  Het is hier allemaal zo zweverig, zoals in een andere reactie ook al staat (dat vond ik een mooie benaming) dat het voor mij een beetje irritant begint te worden en dat lijkt me niet de bedoeling.
  Dit is mijn idee en dat betekent niet dat dit gelijk voor iedereen zo is, maar ik ervaar wel dat ik dit niet als prettig ervaar.
  En aangezien ik best een spirituele levensstijl heb, kan ik me heel goed voorstellen dat dit voor de 'normale mensen' helemaal veel te veel van het goede is.
  Maar dat moet iedereen natuurlijk voor zichzelf bepalen en dan kom je er vanzelf ook wel achter of het bij je past of niet.
  Ik wacht mijn lidmaatschap van deze maand hier af en ik denk dat ik daarna op zoek ga naar iets anders.

  Jill (53) 23 juni 2019
 • Paulien (35)
  Zweverig moet je ding zijn 1 reactie

  Op 4Match draait het volledig om de spirituele ervaring en word je ook aan elkaar gelinkt door middel van je aura.
  Als je hier bekend mee bent en dit is je ding dan is dit natuurlijk hartstikke mooi, maar zo niet dan denk ik dat je niet heel erg vrolijk wordt van een website als deze.
  Zelf ben ik hier wel heel erg van dus voor mij werkt het goed en ik vind het ook erg leuk om met mensen in contact te komen die ook zo met hun spiritualiteit bezig zijn.
  Niet iedereen in mijn omgeving snapt het altijd maar en dat is voor hen en voor mij soms lastig en frustrerend, dan is het heel fijn om hier wel dat begrip te hebben.
  En het kost nog geen achttien euro per maand wat ook een hele mooie bijkomstigheid van 4Match is.

  Paulien (35) 7 juni 2019
 • Joeri malleKoeri (40)
  4Match review ervaring 1 reactie

  Zelf nog nooit van deze datingsite gehoord maar dacht kan vast geen kwaad om dit eens te proberen. Een vriend van me had het er eens over dus vandaar dat ik er bij kwam. Heb me helaas na 10 minuten alweer uitgeschreven omdat de prijzen veel te duur waren in vergelijking met andere datingsites en wat je ervoor krijgt. Lijkt een beetje op een whitelabel site, die overigens als mushrooms uit de grond poppen.

  Joeri malleKoeri (40) 5 juni 2019