Nieuwerelatie
7,5

21 reviews

Wanneer je op zoek bent naar een ongecompliceerde, gebruiksvriendelijke datingsite dan zou Nieuwerelatie.nl wel eens iets voor jou kunnen zijn. De website probeert vooral de serieuze dater van dienst te zijn door zich op de kernelementen van het daten te richten.

Cijfer en gebruikersgemak

Nieuwe Relatie heeft van ons een 7.5 gekregen, omdat de meeste functionaliteiten gratis zijn en een betaald abonnement (nodig om berichten te sturen) is veel goedkoper dan bij de meeste andere datingwebsites. Hierdoor is Nieuwerelatie.nl een goed alternatief voor de oudere single dater op zoek naar een relatie.

Prijzenlijst Nieuwerelatie

 • 1 maand abonnement: € 14,99
 • 3 maand abonnement: € 29,99
 • 6 maanden abonnement: € 44,99
Ontevreden over Nieuwerelatie? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (21)

 • Guus (48)
  Nieuwerelatie voor serieuze daters 0 reacties

  Wat mij bij nieuwerelatie.nl heel erg aansprak was dat deze site vooral inzet op de serieuze daters.
  En op heel veel websites die zichzelf wel datingwebsites noemen, zitten mensen zinder enige serieuze intentie om een echte date af te spreken.
  Vaak was dat op een gegeven moment ook het eerste wat ik aan een vrouw vroeg of ze er wel voor open stond om op een echte date te gaan.
  Zo niet dan hield het al snel op en bij meer dan de helft was dit dis de reden.
  Op nieuwerelatie.nl wil iedereen eigenlijk wel echt daten omdat ze allemaal serieus op zoek zijn.

  Guus (48) 20 juli 2019
 • Monique (41)
  Nieuwerelatie niet altijd eerlijk 1 reactie

  Op de site staat dat de prijzen van nieuwerelatie goedkoper zijn dan veel andere websites, maar dat is helemaal niet perse waar.
  Daarbij is het ook nog zo dat een account inderdaad gratis is maar zodra je met andere mensen wilt chatten dan moet je toch nog betalen.
  En waarvoor zit je op een datingsite? Om te chatten natuurlijk!
  Dus dat hebben ze slim gedaan, dan lijkt het allemaal erg mooi en gratis maar wanneer puntje bij paaltje komt moet iedereen gewoon alsnog betalen.

  Monique (41) 22 oktober 2018
 • Fred (41)
  Nieuwe relatie niet serieus 1 reactie

  Of nieuwerelatie een goede site is of niet dat is volledig afhankelijk van waar je precies naar op zoek bent.
  Het is geen dure site en verder wel een hele goede site dus daar kun je niet over klagen, daarin is het misschien nog wel beter dan gemiddeld.
  Maar wanneer je op zoek bent nare en echte serieuze relatie, dan kun je hier niet vinden wat je zoekt.
  Het is hier vooral een groot samen zijn van allerlei mensen die op zoek zijn naar wat spanning en vermaak, maar een echte langdurige relatie zit er voor de meeste mensen hier niet in.
  Dus wanneer je dit zoekt, is het niet de site voor jou en wanneer dat wel is wat je zoekt dan zit je hier perfect.

  Fred (41) 7 oktober 2018
 • Gert (33)
  je wordt voor de gek gehouden 1 reactie

  Deze site houdt je gewoon voor de gek want er staan aangegeven dat de meeste dingen op deze site gratis zijn.
  En deels klopt dit ook, want je kunt gewoon een beetje rondkijken en kijken wat je leuk vindt en wat niet.
  Maar wanneer het er op aan komt en je een bericht wilt gaan sturen, dus datgene waar een datingsite voor bedoelt is, dan moet je toch echt je portemonnee trekken en dat is niet gratis.
  Dus misschien is er wel wat gratis en dat klopt ook,k maar aan die dingen heb je in principe niets want voor het chatten moet je gewoon betalen.

  Gert (33) 24 juli 2018
 • Jaap (57)
  Goedkoop maar niet goed 1 reactie

  Wanneer je een beetje op deze dating site rond struint dan kom je er van zelf achter dat er vrij veel oudere mensen op zitten en met oudere mensen bedoel ik dan een beetje de mensen van 50 jaar en ouder.
  Waarom die hierop af komen weet ik niet want daar wordt hier niet specifiek reclame voor gemaakt.
  Daarbij is deze dating site veel en veel goedkoper dan de andere sites waar je voor moet betalen, maar dat betekent helaas wel dat de kwaliteit van de website wel behoorlijk te wensen over laat.
  Dus dan weet je ook gelijk wat je moet inleveren om meer in je portemonnee te houden.
  Mijn conclusie is dus eigenlijk een beetje wat ik in de titel al aangeef, dat het een goedkope dating site is maar dat die niet echt goed is en al helemaal niet voor de jongere mensen onder ons.

  Jaap (57) 21 juni 2018
 • Tom (51)
  Verkeerd beeld scheppen 1 reactie

  Ik vind dat de naam nieuwerelatie een verkeerd beeld schept. Ik merk bij veel verschillende mensen dat ze hier op zoek zijn naar een nieuwe relatie voor naast hun huidige relatie maar zo werkt het natuurlijk niet. Ook al staat er best op de site dat dit voor serieuze daters is, snap ik ergens wel dat mensen denken dat dit iets is voor wanneer je iets afleidends zoekt

  Tom (51) 25 maart 2018
 • Dries (57)
  Goede site weinig vrouwen 1 reactie

  Ik vind alles op de site zelf goed en daar ben ik heeel tevreden over, wat ik niet goed vind is het aantal vrouwen dat hier op zit. Dit aantal is namelijk heel erg laat en dan miet je ook nog iemand zien te vinden die van je eigen leeftijd is en waar je een connectie mee hebt. Dat maakt het allemaal een stuk ingewikkelder en tot op heden is het mij dus ook nog niet gelukt om een match te vinden.

  Dries (57) 1 maart 2018
 • Marnick (49)
  Tweede kans 1 reactie

  Wanneer ik de naam van deze dating website lees, dan denk ik aan een tweede kans op de liefde. Ik weet niet of de site hier ook echt voor is of dat het niet alleen voor mensen met een stuk gelopen relatie is, maar mij geeft het het gevoel dat deze site echt voor mij is. Het geeft me hoop en ik voel me er goed bij. De vrouwen op de site zijn ook ontzettend aardig en er zitten een paar hele mooie en sexy vrouwen bij, ik hoop zeker dat ik iemand zal ontmoeten.

  Marnick (49) 11 februari 2018
 • Klaas (52)
  Vooral ouderen 1 reactie

  Ik heb het nergens zien staan, dus volgens mij is het niet speciaal een online dating forum speciaal voor ouderen van bijvoorbeeld 50+. Toch is het me opgevallen dat er bijna geen volwassen mensen hier te vinden zijn onder die leeftijdsgrens die ik net aangaf. Op zich is dat natuurlijk voor mij geen probleem, maar het is wel apart. Verder vind ik het een hele goede en fijne website en heb ik absoluut geen klachten hier over.

  Klaas (52) 27 januari 2018
 • Sam (52)
  Geen nieuwe relatie 1 reactie

  De site mag dan wel heel mooi en slim de naam 'nieuwe relatie' hebben, maar ik heb nog niemand hier gevonden wie dat ook maar is gelukt. Laat staan dat ze al een keer een afspraakje met iemand in het echt hebben kunnen maken en wanneer dit niet kan is de kans op een echte relatie natuurlijk ook niet bepaald groot. Dan moet je al een cyberrelatie met iemand aan gaan en dat soort dingen daar ben ik veel te achterdochtig voor, daar houd ik niet van. Wanneer je iemand nooit in het echt hebt ontmoet weet je nooit honderd procent zeker dat diegene echt is wie hij of zij zegt dat die is. Al deze dingen bij elkaar zorgen er voor dat ik niet bepaald tevreden ben met deze website.

  Sam (52) 2 januari 2018
 • Lars (32)
  Vermoeiend 1 reactie

  Het zoeken naar een nieuwe relatie komt mij zo de neus uit nu, het is zo vermoeiend zo is het helemaal niet leuk meer. Iedereen zegt altijd dat je het vindt wanneer je niet meer zoekt, maar daar kan en wil ik niet op wachten. Het is bij deze site trouwens niet verplicht om te betalen, maar wanneer je dit niet doet kun je niets. Ook geen berichten naar iemand sturen.

  Lars (32) 1 december 2017
 • Vinny (37)
  Saaie site 1 reactie

  Nieuwe relatie is echt een site zoals de naam zegt, een relatie! Het is een saaie site vind ik waar je totaal geen avontuurtjes kunt vinden buiten de deur. De mensen hier willen allemaal alleen een vaste relatie en ze geven je zo wie zo niet hun privé nummer of mail adres. Het moet allemaal via de chat gebeuren en er komt nooit iets spannends bij kijken. Het is me allemaal veel te degelijk. Een relatie doe ik wel als ik oud ben hoor, nu wil ik nog van het leven genieten en lekker met veel verschillende kanppe vrouwen leuke tijden beleven. En dat hoeft niet in relatie vorm, liever juist los, dat is mijn insteek. Maar dan zit ik dus helemaal op een verkeerde stie.

  Vinny (37) 14 oktober 2017
 • Bart (42)
  Veel vedettes 1 reactie

  Ik noem het veel vedettes, omdat ik het geen oudjes wil noemen. Nu ben ik zelf al geen jong bloemblaadje meer natuurlijk, maar hier ben ik eerlijk waar één van de jongsten. Nu is dat best goed voor mijn ego maar het komt niet vaak voor en ik ben dan ook eerlijk genoeg om in te zien dat dat niks met de jongheid van mij te maken heeft, maar dat de rest gewoon een stuk rijper is. Jammer dus voor mensen van mijn leeftijd, of zelfs nog jonger dan dat, dat er niet zo veel 'jongere' singles hier te vinden zijn.

  Bart (42) 2 september 2017
 • Paul (59)
  Veel tweede kanszoekers 1 reactie

  Wat hier best wel opvalt vind ik, zowel bij de mannen als bij de vrouwen, is dat heel veel mensen op zoek zijn naar een tweede kans op geluk in de liefde hier. Dit kans zijn door een stukgelopen huwelijk of wanneer je het slecht getroffen hebt, door een sterfgeval van je man/vrouw. Nieuwe relatie geeft dat idee natuulijk ook wel een beetje die naam ten minste, maar ook jongere mensen kunnen hier volgens mij gewoon lid worden. Toch zie ik het maar weinig, ik ben zelf trouwens ook iemand die op zoek is naar een tweede kans dus vandaar denk ik dat het mij ook opviel.

  Paul (59) 11 augustus 2017
 • Gijs (63)
  Briljant 1 reactie

  Wat een idee zeg, om zoiets als dit te maken. Ik vind het werkelijk briljant.
  Alle vrijgezellen kunnen zich gemakkelijk aanmelden en hoeven niet meer van die rare date avonden aan die tafeltjes.
  Dit maakt het voor iedereen zoveel makkelijker en daarbij ook nog eens veel minder eng dan wanneer je een blind date hebt.
  Ik wou dat ik dit had bedacht toen ik jong was, ik denk dat het een gat in de markt is.

  Gijs (63) 19 juni 2017
 • Ron (58)
  Dankzij nieuwe relatie 1 reactie

  Dankzij nieuwe relatie heb ik een verloofde! Ik heb een hele tijd geleden al hier een vrouw leren kennen en zo zijn we aan de praat geraakt. Na lang online kletsen een aantal keer in het echt ontmoet en van het één kwam het ander.... Sinds een maand mag ik haar nu mijn verloofde noemen en volgend jaar maart gaan we trouwen! Ook wel een keer fijn neem ik aan om zo'n positief bericht te horen.

  Ron (58) 11 juni 2017
 • Julian (49)
  Goede prijzen 1 reactie

  Eindelijk een keer een website betreft dating, die niet van die absurd hoge prijzen vraagt. Volgens mij denken de mensen tegenwoordig dat iedereen miljonair is en dat we dus in het geld zwemmen. Laat ik ze een ding wel vertellen, dat is helaas niet zo en ik waardeer het bij 'nieuwe relatie' dan ook ten zeerste dat hier enigszins rekening mee wordt gehouden. Daarbij komt ook, dat wanneer ik het geld er wel voor had, ik dat er waarschijnlijk alsnog niet voor over zou hebben. Toen ik me eenmaal had aangemeld, ben ik door verschillende vrouwen benaderd en dit waren ook nog echt bijzonder mooie en lieve vrouwen. Weer een pluspunt dus!

  Julian (49) 6 juni 2017
 • Richard (42)
  serieus 1 reactie

  Wat ik zelf heel prettig vind is dat er in het stuk al wordt aangegeven dat dit vooral bedoeld is voor mensen die echt serieus op zoek zijn naar een relatie en niet zomaar naar een affaire of iets in die richting. Zelf ben ik heel serieus hier in en ik kan er dan ook niet goed tegen wanneer ik met iemand chat en er achter kom dat zij juist totaal niet serieus is hier over. Dit is mij ergens anders al vaak genoeg overkomen. Toen ik dit op nieuwerelatie.nl zag staan heb ik mij dan ook , juist om die reden, daar aangemeld en tot nu toe ben ik hier erg positief over.

  Richard (42) 28 mei 2017
 • Klaas (56)
  Nieuwerelatie kan zich niet meten met anderen 0 reacties

  Nieuwerelatie.nl is een website waar ik mijn bedenkingen bij plaats. Het kost niet zoveel als dergelijke websites, daar is het dan ook wel mee gezegd. Er zijn amper actieve leden op te vinden dus betalen heeft dan ook geen enkele nut. Deze website kan zich totaal niet meten met andere websites die adverteren en dergelijke.

  Klaas (56) 31 maart 2017
 • jan (38)
  Onduidelijk 1 reactie

  miss doe ik iets niet goed, maar ik vind nieuwerelatie.nl erg verwarrend, alles loopt door elkaar je zit tussen verschillend woonplaatsen en geslachten, bij nieuwerelatie.nl ik ga dat abonnement echt niet verlengen, sorry, ook is er geen historie van wat al geschreven is, ik vind het niet allemaal duidelijk

  jan (38) 8 februari 2017