Match4me
7,1

28 reviews

Match4me richt zich op 1 specifieke doelgroep, namelijk hoger opgeleide singles. Je vindt op Match4me dan ook hoger opgeleide singles in alle leeftijdsgroepen. Groot voordeel van de datingwebsite Match4me is dat deze erg eenvoudig werkt.

Cijfer en gebruikersgemak

Match4me krijgt van ons een 7,1 omdat Match4me uitermate geschikt is voor hoger opgeleide singles die snel met andere singles in contact willen komen. In tegenstelling tot veel andere datingwebsites die zich richten op hoger opgeleiden, beschikt Match4me niet over een persoonlijkheidstest.

Prijzenlijst Match4me

 • 1 maand abonnement: € 17,50
 • 3 maanden abonnement: € 35,-
 • 6 maanden abonnement: € 60,-
Ontevreden over Match4me? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (28)

 • L (41)
  Geen aanrader 2 reacties

  Over een periode van twee jaar een drietal keer een maand lid geweest. Het aantal leden is teleurstellend en de keus is dus gering. Weinig reactie van andere leden.

  L (41) 9 juli 2017
 • Leone (38)
  Teleurstellend 1 reactie

  Ik was echt vol goede moed toen ik hier kwam en me aanmeldde voor 2 maanden.
  helaas kwam ik er al heel snel achter dat het totaal neit was wat ik had verwacht en had gehoopt.
  Het was absoluut een teleurstelllende ervaring waar ik niet snel voor een verlenging van mijn lidmaatschap zal zorgen.
  Ik wil dit toch melden, in de hoop dat er wat mee gedaan wordt en zo wordt er misschien voor verbetering gezorgd.
  Het is niet dat ik niet wilde, ik wilde juist heel graag.

  Leone (38) 19 juni 2017
 • Pim (44)
  Vissen 1 reactie

  Ze zeggen altijd er zwemmen meer vissen in de zee dan die ene die je hart heeft gebroken. Nou hier vissen genoeg en wat voor vissen! Grote, kleine, dikke, dunne, mooie, lelijke er is van alles wat. Waar je ook van houdt en welke cultuur je ook maar aanspreekt. Ik ben snel over mijn verdriet heen geraakt hier met al deze prachtige en lieve vissen in deze online zee.

  Pim (44) 11 juni 2017
 • Marion (56)
  geen match zonder mannen 1 reactie

  Nu wil ik graag een hele serieuze vraag stellen. De site heet match 4 me, maar hoe kun je in hemelsnaam een man vinden als je (bijna) geen mannen op de site hebt? Als ik maar een keuze uit 10 mannen kan maken, bij wijze van spreken, is de kans alsnog heel erg klein dat ik mijn soulmate hier ga vinden hoor. Het zal best kunnen dat de site nog nieuw is, maar wat jullie nu doen is gewoon een waan illusie verkopen, want je laat mensen er wel voor betalen. Dat vind ik dan niet eerlijk.

  Marion (56) 6 juni 2017
 • Tim (56)
  Geen match voor me 1 reactie

  de naam zegt match 4 me, maar ik heb in al die tijd nog geen enkele match kunnen vinden.
  nu kan ik de reden bij mezelf zoeken en denken dat het aan mij ligt maar op andere sites lukt dit mij wel.. dat zegt wel iets toch?
  beetje jammer dit.

  Tim (56) 10 augustus 2016
 • roelof (38)
  teleurstellend 1 reactie

  Ik heb voor 3 maanden een betaalt abonnement genomen maar ga dit niet verlengen, denk ik. Wat hierboven staat klopt, de site is teleurstellend. Er is nauwelijks activiteit onder de leden of het gaat alleen maar over dingen die feitelijk niks met het zoeken naar een relatie te maken hebben. ik ben zelf ook niet 1 keer door iemand benaderd.

  roelof (38) 22 februari 2016
 • Joran (44)
  Fatsoen ver te zoeken 1 reactie

  Omgangsvormen op deze site zijn zeer slecht. Het lijkt wel of leden frustraties uit eerdere relaties afreageren op de nieuwe mensen die zij hier leren kennen. Een andere groep reageert eenvoudigweg helemaal niet. Je krijgt hier heel snel de indruk dat de meeste aanwezigen op M4M hun gevoel voor fatsoen bij de ingang hebben achtergelaten. Ik heb er een heel naar gevoel aan overgehouden

  Joran (44) 16 februari 2016
 • tim (24)
  fake fake fake keurmerk fake daten 0 reacties

  website hoort bij het keurmerk fake daten. meld je hier niet aan alles is fake. ze betalen mensen om met je te chatten, je houdt er nooit een date aan over!

  tim (24) 10 maart 2015