Match4me
7,1

22 reviews

Match4me richt zich op 1 specifieke doelgroep, namelijk hoger opgeleide singles. Je vindt op Match4me dan ook hoger opgeleide singles in alle leeftijdsgroepen. Groot voordeel van de datingwebsite Match4me is dat deze erg eenvoudig werkt.

Cijfer en gebruikersgemak

Match4me krijgt van ons een 7,1 omdat Match4me uitermate geschikt is voor hoger opgeleide singles die snel met andere singles in contact willen komen. In tegenstelling tot veel andere datingwebsites die zich richten op hoger opgeleiden, beschikt Match4me niet over een persoonlijkheidstest.

Prijzenlijst Match4me

 • 1 maand abonnement: € 17,50
 • 3 maanden abonnement: € 35,-
 • 6 maanden abonnement: € 60,-
Ontevreden over Match4me? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 2.212 keer bezocht.

Reviews ( 22 )

 • Joran (44)
  Fatsoen ver te zoeken 1 reactie

  Omgangsvormen op deze site zijn zeer slecht. Het lijkt wel of leden frustraties uit eerdere relaties afreageren op de nieuwe mensen die zij hier leren kennen. Een andere groep reageert eenvoudigweg helemaal niet. Je krijgt hier heel snel de indruk dat de meeste aanwezigen op M4M hun gevoel voor fatsoen bij de ingang hebben achtergelaten. Ik heb er een heel naar gevoel aan overgehouden

  Joran (44) 16 februari 2016
 • tim (24)
  fake fake fake keurmerk fake daten 0 reacties

  website hoort bij het keurmerk fake daten. meld je hier niet aan alles is fake. ze betalen mensen om met je te chatten, je houdt er nooit een date aan over!

  tim (24) 10 maart 2015

Plaats een review