Match4me
7,1

29 reviews

Match4me richt zich op 1 specifieke doelgroep, namelijk hoger opgeleide singles. Je vindt op Match4me dan ook hoger opgeleide singles in alle leeftijdsgroepen. Groot voordeel van de datingwebsite Match4me is dat deze erg eenvoudig werkt.

Cijfer en gebruikersgemak

Match4me krijgt van ons een 7,1 omdat Match4me uitermate geschikt is voor hoger opgeleide singles die snel met andere singles in contact willen komen. In tegenstelling tot veel andere datingwebsites die zich richten op hoger opgeleiden, beschikt Match4me niet over een persoonlijkheidstest.

Prijzenlijst Match4me

 • 1 maand abonnement: € 17,50
 • 3 maanden abonnement: € 35,-
 • 6 maanden abonnement: € 60,-
Ontevreden over Match4me? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (29)

 • Mars (55)
  Niet doen 0 reacties

  Abonnement genomen voor 3 maanden maar na een week vond ik het al niks. Na die week zag ik nog steeds dezelfde gezichten bij “nieuwe leden”, hun claim dat er maandelijks duizenden nieuwe leden zich inschrijven maken ze dus niet waar. Bij een zoekopdracht kreeg ik maar een beperkt aantal resultaten dus de keuze was niet echt reuze. De app werkte bij mij niet lekker, blokkeerde vaak waardoor ik de app steeds opnieuw moest opstarten. Ik ben er na een week al mee gestopt maar had voor 3 maanden betaald. Vriendelijk verzocht om een restitutie van 2 maanden maar heb nog geen reactie gekregen. Ben bang dat ik naar m’n geld kan fluiten.

  Mars (55) 16 augustus 2022
 • NC Stapersma (58)
  Slecht bereikbaar en oude mannen bezoeken profie 0 reacties

  Deze site is praktisch nooit telefonisch te bereiken. Dat is al een groot minpunt.
  Ik heb een duidelijke leeftijdsvoorkeur aangegeven, blijkt dat mannen van 70-80 zomaar mijn profiel kunnen bekijken. Terwijl ik dat niet wil!
  Zelf ben ik 58. En mijn zoekleeftijd is tot 65 jaar.
  Ik vind het een naar idee dat ‘oude’ mannen zich verlekkeren aan mijn profiel! Vreselijk!
  Maar ja deze site heeft gewoon niet genoeg leden!! Neem geen lidmaatschap!
  Weg gegooid geld!

  NC Stapersma (58) 4 oktober 2021
 • Tinel (57)
  M4M werkt niet 0 reacties

  M4M werkt voor geen ballen, ook niet nadat ik na een premiumlidmaatschap van 6 maanden reeds een week aan het mailen ben met hen over de tekortkomingen en het feit dat ik er niet op raak, geen foto's kan zien, geen berichtjes kan sturen, noem maar op! Ik heb hen gemaild om een telefoonnr. te krijgen omdat ik hun voorgekauwde digitale antwoorden beu ben. Niks werkt op deze site, NIKS ! bovendien heb ik zo het vermoeden dat ik eraan ben voor mijn lieve centjes .

  Tinel (57) 15 augustus 2021
 • Anna (59)
  Derde persoon enkelvoud leidt tot blokkade 0 reacties

  Ik wilde opvallen met mijn profiel en heb de tekst in de derde persoon enkelvoud geschreven als een soort interview geschreven. Een man reageerde daarop en vroeg of ik mijn profiel had gekopieerd van een relatiebureau. Dat was geenszins het geval. De man kreeg een afwijzing van mij. Als deelnemer kun je melding maken over andere deelnemers en profielen laten blokkeren. Vervolgens werd mijn profiel geblokkeerd omdat ik niet aan de algemene voorwaarden zou voldoen. De gefrustreerde man kan genieten van zijn wraak omtrent de afwijzing. Vijf dagen lang gebeurde der niets. Toen ik nogmaals een reminder stuurde kreeg ik wel een reactie. Ik moest mijn profiel in de eerste persoon enkelvoud schrijven. Dat staat nergens in de algemene voorwaarden. Ik heb mijn profiel meteen verwijderd toen ik er weer toegang toe had. Blij dat ik niet meteen een abonnement heb afgesloten. Er zijn gelukkig genoeg andere sites. Sorry heren die ik kon het niet helpen dat ik niet op jullie berichtjes reageerde.

  Anna (59) 19 juni 2021
 • Chris (55)
  Fake 0 reacties

  Heel wat fake profielen op deze site. Is een A2 of B1 ook al een hogere opleiding? Men zit al in een relatie en kijkt of men nog goed in de markt ligt. Sommige profielen staan hier al 20 jaar op. Correct? Vrijgezellen (echte) krijgen weinig of geen reacties en ik kan het weten. Sommige dames krijgen hier tot 20 reacties iedere dag...en de mannen ? Ik denk van niet. Op deze site geraak je zwaar gefrustreerd. Gr.

  Chris (55) 6 maart 2021
 • Gerben (43)
  Niet best 0 reacties

  Geprobeerd me aan te melden. Na alles ingevuld te hebben klik je op 'gratis inschrijven' maar dan gebeurd er niets. Diverse dagen achter elkaar geprobeerd maar het blijft zo. Lijkt wel alsof de site nog online is maar niet meer werkt. Er wordt niets over gecommuniceerd waardoor het lijkt alsof alles normaal werkt. Heel irritant.

  Gerben (43) 4 maart 2021
 • Elsje (55)
  geen controle op opleiding 0 reacties

  Als je betaalt, dan mag je van alles, ook aantoonbare onzin over je opleiding, vermelden op deze site. Geen geld aan uitgeven is mijn advies!

  Geen enkele controle op de gegevens die men plaatst. Als je betaalt dan mag je aantoonbare onzin vermelden over bijv. het niveau van de opleiding. Daar doet m4m niks aan! #ervaring

  Elsje (55) 29 februari 2020
 • John (42)
  Bagger 0 reacties

  Wat een troep is dit joh, het maakt niet wat voor selectie ik maak er zijn maar 19 vrouwelijke profielen op de hele site......

  En als je dan een bericht stuurt naar een vrouw krijg je de volgende melding "deze dame wil momenteel geen berichten ontvangen" hahaha you are kidding right!

  John (42) 15 februari 2020
 • Ilse (43)
  geen enkele toegeveogde waarde 1 reactie

  dit is een barslechte website. Zoals anderen aanhalen, hou je aan deze website geen dates over.
  er zou veel nepprofielen en je wordt abonnementen aangesmeerd die je niet wil.
  Ik ben een tijdje geleden gestopt en op deze site zal ik me nooit meer abonneren

  Ilse (43) 11 februari 2020
 • Jacqueline (57)
  Saai 0 reacties

  Ik heb spijt dat ik een betaald abonnement heb genomen. Weinig levendigheid op deze site. Sterker nog, het is er zo dood dat je onmogelijk een gesprek kan krijgen, laat staan een date.. heel jammer dit, geld over de brug gegooid voor niks.

  Jacqueline (57) 24 januari 2020
 • Bart Jan (52)
  Match4me tijdelijk leuk 0 reacties

  Match4me zie ik als een leuke tijdsbesteding voor een korte tijd, maar om het echt te zien als iets waar ik mijn toekomstige vriendin/vrouw ontmoet? Nee, dat geloof ik niet echt.
  Ik hoop natuurlijk van harte dat mijn ongelijk bewezen wordt en dat ik dat hier wel zal vinden, maar die kans is zo minimaal en met de ervaringen die ik hier tot nu toe heb geloof ik dat gewoonweg niet.

  Bart Jan (52) 7 oktober 2018
 • Julia (46)
  Match for me werkt 2 reacties

  Match4me heeft voor mij heel goed uitgepakt, want ik heb al een aantal mannen hier leren kennen die ik zeker beter wil leren kennen.
  Ik dacht altijd dat het online daten niet weggelegd zou zijn voor mij en dat het ook vooral voor oudere mannen was die op rare dingen uit zijn, zat ik even goed fout.
  Ik vind het dan ook geen probleem om mijn ongelijk toe te geven.
  Ik heb hier nu een tijdje een profiel en deze heb ik, in tegenstelling tot een aantal anderen dat dan weer wel, eerlijk ingevuld en zelfs daarop zijn meer dan genoeg mensen op af gekomen die met me willen praten.
  Dus ik wil ook naar anderen laten merken dat wanneer je eerlijk bent over jezelf, dit ook genoeg is.
  Je hoeft het niet altijd mooier te maken dan het is, dat zorgt later voor teleurstellingen.

  Julia (46) 24 juli 2018
 • Laura (32)
  Wel hoogopgeleid maar geen juiste leeftijd 1 reactie

  Het hele idee van een speciale website voor mensen die hoogopgeleid zijn, sprak mij in eerste instantie heel erg aan omdat ik toch wel erg houd van een gesprek op een behoorlijk niveau. En ook om met iemand te spreken die van de wereldse zaken toch wel meer dan genoeg af weet om een heerlijke discussie mee te kunnen voeren. En op zich wil dat hier ook prima, dus wat dat betreft ben ik heel erg tevreden over deze site en vind ik het ook een hele goede keus geweest om dit op te starten. Maar daarentegen is het haast onmogelijk om een hoog op geleide man te vinden die niet ouder is dan 40 jaar en tot mijn spijt is dat nu juist wel waar ik naar op zoek ben. Ik krijg genoeg berichten binnen van hele leuke en intelligente mannen, maar deze zijn eigenlijk allemaal veel te oud voor mij. Jammer.

  Laura (32) 21 juni 2018
 • Jeffrey (56)
  Matches 1 reactie

  Deze site staat bekend om de match die je hier zou kunnen vinden en daar is in mijn ogen geen woord van gelogen. Het is wel een site waar je voor moet betalen maar dat vind ik niet zo erg omdat het verder wel een hele goede en mooie site in gebruik. Er zitten heel erg veel mensen op de website dus de kans dat je hier iemand vind is ook erg groot. Ik heb zelf al contact met meerdere vrouwen bij wie ik een goed gevoel heb en ik denk ook echt dat ik met een van deze vrouwen een mooie toekomst kan en zal opbouwen.

  Jeffrey (56) 30 maart 2018
 • Yvonne (40)
  Slechte naam 1 reactie

  Dan ontwikkelen ze een Site voor hoog opgeleide singles, op zich niets mis mee als je het mij vraagt. Maar dan kiezen ze zo’n stomme naam als match4me met een 4 in plaats van ‘for’ Nog wel en als hoger opgeleide mensen ergens een hekel aan hebben dan is het wel die bespottelijke afkortingen overal voor. Dit was een gigantische irritatiepunt aan deze site voor mij! Erg jammer

  Yvonne (40) 1 maart 2018
 • Winston (56)
  Leuke site nog geen match 1 reactie

  Ik ben nu al bijna een half jaar betalend lid van de website match4me en ik moet bekennen dat ik het een leuke website vindt. Daarentegen is het mij nog niet gelukt om een match te vinden, de eisen van velen zijn hier hoog. Mijn eigen eisen betreft de vrouwen zijn ook hoog, hier ben ik eerlijk in. Ik hoop binnen nu en een korte tijd toch een match te vinden, want ik blijf niet betalen voor geen resultaat. Dat spreekt voor zich.

  Winston (56) 11 februari 2018
 • Kees (56)
  Steeds populairder 1 reactie

  Ik merk dat deze site steeds populairder wordt, er komen steeds meer leden op en dat is voor mannen als ik natuurlijk erg goed en gunstig. Hoe meer vrouwen hoe groter de kans dat diegene die ik zoek er tussen zit dus voor mij is het zeker geen ramp. Ik ben er blij mee en er dankbaar voor. Ik hoop dat deze toename zal blijven voortzetten

  Kees (56) 27 januari 2018
 • Jan (66)
  Goede prijzen 1 reactie

  Dit is wel een site waar het ten minste ook nog echt voordeliger is om voor een langere tijd iets te kopen. Laatst kwam ik een keer bij een andere site en daar was 1 maand 25 euro en 2 maanden kostte 50 euro, wat op zich best logisch is. Maar maak er dan een mooie deal van dat het ook iets aantrekkelijker maakt voor andere mensen om dit te kopen en zo langer de site te gebruiken. Maar wie ben ik om me hier druk om te maken. Het zijn goede prijzen en het is een goede site vind ik, dus dan ben ik tevreden. De dames zijn hartstikke aardig en ook heel erg mooi moet ik zeggen, dus ik ben een blij man hier.

  Jan (66) 2 januari 2018
 • Timo (42)
  No match 1 reactie

  Het staat er eigenlijk een beetje in als match gegarandeerd. Dat vond ik al een beetje voorbarig, maar ik ben eerlijk als ik zeg dat ik het toch graag wilde proberen want wie weet.. dit was helaas niet zo, dus er is geen match voor mij en dat betekent iok meteen dat ze hij naam en praatjes niet waar maken.

  Timo (42) 1 december 2017
 • Marcel (34)
  Goede site 2 reacties

  Ik vind match4me een goede site met veel mogelijkheden. Ik ben zelf lid voor drie maanden, gewoon omdat dat voordeliger is gezien de prijs wanneer je dit naast die voor één maand zet. Toen ik me aangemeld had, had ik binnen een paar minuten een profiel klaar, dit was niet moeilijk en nam ook niet veel tijd in beslag. Toen ik dat gedaan had, was de volgende stap, naar het chatten ook zo gemaakt. Wel veel keus hoor moet ik zeggen, maar dat is natuurlijk alleen maar goed haha.

  Marcel (34) 14 oktober 2017