Luckylovers
7,9

30 reviews

LuckyLovers is er voor iedereen die gratis wilt daten. Aanmelden is volledig gratis en vrijblijvend. Na het aanmelden beschik je over je eigen profiel en kun je volledig gratis chatten met leuke singles bij jou in de buurt!

Cijfer en gebruikersgemak

Luckylovers krijgt van ons een 7,9 omdat het chatten met leden heel soepel verloopt. Daar tegenover staat echter wel dat Luckylovers nog niet bekend is bij het grote publiek en daarom nog maar weinig leden heeft. Dit maakt het lastiger om uw droompartner te vinden.

Prijzenlijst Luckylovers

 • Gemiddeld € 0,80 per bericht.
Ontevreden over Luckylovers? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (30)

 • Thom (60)
  Luckylovers geen geluk 0 reacties

  Het lijkt allemaal zo mooi en ik zou niets liever doen dan geloven dat luckylovers ook echt geluk in de liefde garandeert.
  Na enige tijd op deze website te hebben gezeten kan ik naar waarheid vertellen dat dit helaas niet zo is.
  Ik heb veel leuke vrouwen hier ontmoet maar gek genoeg wouden ze allemaal alleen chatten en wou niemand met me afspreken.
  Op deze manier heeft het mij al handen vol geld gekost en heb ik zelfs nog geen afspraakje gehad.

  Thom (60) 24 november 2019
 • Rik (39)
  Luckylovers beoordeling 0 reacties

  Ik lees vaak zoveel berichten over mensen die iets hebben tegen het systeem dat je per bericht moet betalen en ik snap dit niet.
  Ik ben hier juist een voorstander van omdat je op deze manier nooit meer betaald dan dat er nodig is.
  Ik ben niet iemand die 24 uur per dag op zo’n soort site zit dus voor mij kan een onbeperkt lidmaatschap niet uit.
  Maar ik snap wel dat dit voor sommige mensen handiger is.
  Dan is het toch juist goed dat er verschillende opties zijn en dat mensen de keus hebben.

  Rik (39) 22 november 2019
 • Heiko (62)
  Luckylovers houdt mensen voor de gek 0 reacties

  LuckyLovers geeft aan dat het een website is voor mensen die gratis online willen daten, maar dit is slechts gedeeltelijk zo. Wanneer het er op aan komt, moeten de leden toch een keer over stag gaan en gaan betalen, want je merkt dat je anders veel te veel belemmeringen op deze website hebt. Dus dat het een gratis website is, dat is een mooi reclamepraatje maar meer ook niet, want het is niet in alle opzichten waar en dat vind ik niet fair naar de mensen toe die hier op rekenen. Verder ben ik ook geen grote fan van de website, ik vind het niet erg professioneel ogen en er zijn een aantal gebreken aan de site wat naar mijn mening niet zo zou moeten zijn. Het heeft nog veel verbeteringen nodig voordat ik hier weer een lidmaatschap wil afsluiten.

  Heiko (62) 18 februari 2019
 • Allard (57)
  Luckylovers niet aan mij besteed 1 reactie

  Luckylovers is helaas niet aan mij besteed.
  Ik ben iemand wie gewoon een eenvoudige datingwebsite nodig heeft, waar je alleen andere mensen kunt vinden wie exact hetzelfde zoeken waar ik ook naar op zoek ben en dat is helaas niet wat ik hier vind.
  Hier zijn er naar mijn smaak te veel mensen wie op zoek zijn aar een eenvoudig leuk avondje met een spannende afloop.
  Ik snap dat dat leuk is als je nog jong bent, maar wanneer je mijn leeftijd hebt dan hoeft dat niet zo nodig meer.

  Allard (57) 27 oktober 2018
 • Jans (57)
  Luckylovers voordelen en nadelen 1 reactie

  Zoals eigenlijk alles in het leven heeft luckylovers zowel voordelen als nadelen als je het mij vraagt.
  Wat hier echt helemaal top is, is dat het geen geld kost, het is volledig gratis.
  Op deze manier maakt het de site voor het hele publiek aantrekkelijk, want je financiële situatie doet er zo niet toe.
  Een nadeel vind ik is dat het geen hele bekende website is, waardoor het leden aantal hier toch wel een beetje te wensen over laat, dat is zonde en zou niet zo moeten zijn maar helaas is dat wel of nog wel jet geval.

  Jans (57) 22 oktober 2018
 • Jasmijn (29)
  Klinkt vrolijk en jeugdig 1 reactie

  Luckylovers, die naam trok me heel erg aan omdat het zo vrolijk en jeugdig klinkt! Ik dacht dat is vast voor lekkere jonge mensen die single zijn zoals ik. Maar hierin werd ik toch wel even teleurgesteld, wanneer je zoiets als tinder verwacht en je krijgt te maken met allemaal mannen van je vaders of opa zijn leeftijd dan valt het toch wel even tegen helaas.

  Jasmijn (29) 6 mei 2018
 • Cees (55)
  Per minuut 1 reactie

  Wat mij hier heel erg tegen de haren in strijkt is dat je hier per minuut moet betalen. Dit maakt het goedkoop, net als wanneer je oer uitbetaalt voor een prostitué. En als degene waar je mee chat er nu beter van wordt, maar dar js jij het zo. Dus ik snap niet waar dat voor nodig is.

  Cees (55) 18 november 2017
 • Anton (38)
  Luckylovers 1 reactie

  Luckylovers is volgens mij een site waar iedereen terecht kan. Wat je leeftijd, je geaardheid of je geslacht nu is en dat is waar het om gaat. Iedereen zoekt liefde in zijn of haar leven en we moeten elkaar accepteren zoals we zijn, op luckylovers heb ik eindelijk ook het gevoel dat dat echt gebeurt. Op vele andere sites niet, dus dat vind ik hier een enorm voordeel

  Anton (38) 7 oktober 2017
 • Victor (38)
  Slechte site 1 reactie

  Ik kan me niet veel websites voor de geest halen die net zo slecht of zelfs slechter zijn dan deze website.
  En dat is zeker geen compliment voor deze site want ik ken er een hoop.
  Het is een hele teleurstelling om te zien wat je krijgt op deze site, of beter gezegd, wat je niet krijgt.
  Ik snap eerlijk gezegd niet dat hij nog steeds in de lucht is

  Victor (38) 15 augustus 2017
 • Paulus (54)
  Luckylovers 1 reactie

  Luckylovers is in mijn ogen een website die niet zo heel erg veel voorstelt in het online dating wereldje, een beetje onder aan de ladder zoals dat ook wel wordt genoemd.
  Het aantal leden hier is betrekkelijk laag en wanneer je wild chatten meot je per bericht betalen, wat in mijn ogen ook verre van ideaal is.
  Het is dus een site die anders is dan andere, en dat kan goed en slecht uit pakken. In mijn ogen is dat in dit geval het laatste.
  Misschien is het een nieuwe site en dus nog in ontwikkeling dat kan natuurlijk ook, maar ik ben er niet weg van.

  Paulus (54) 13 augustus 2017
 • Blije geit (46)
  happily in love 1 reactie

  Ik sta soms van mezelf te kijken hoe stom ik elke keer loop te grijnzen en de reden is dat ik gewoon happily in love ben door deze website. Ik heb hier een vrouw leren kennen waarmee het zo goed klikt, ik kan elke dag niet wachten tot mijn werkdag voorbij is en ik naar huis achter de pc kan gaan zitten en met haar kan gaan chatten. Ik hoop echt dat we binnenkort een keer met elkaar in het echt kunnen afspreken, dan ben ik helemaal niet meer te stoppen met grijnzen.

  Blije geit (46) 11 augustus 2017
 • Tom (32)
  Hoop onzin 1 reactie

  Ondanks dat er een heele hoop onzin op deze website staat doet het wel goed zijn werk. Ik mag niet klagen, want heb al meerdere dates hier gescoord met een paar zeer sexy meiden. Daarom is het dan ook best jammer dat iedereen hier zo loopt te zeiken over hoe slecht het wel niet is, terwijl iedereen hier wel zijn of haar scharrels vandaan haalt en er zo dus wel lekker van profiteert. Ik ben er gewoon eerlijk in, dat ondanks de onzin, ik wel lid blijf voor de shcarreltjes.

  Tom (32) 4 augustus 2017
 • Jannes (53)
  Lijkt goedkoper is het niet 1 reactie

  Wat hier heel aanlokkelijk werkt is dat je maar 0,80 per bericht hoeft te betalen. Als je dat zo leest denk je zozo dat is nog eens een mooie prijs. Maar wanneer je dat een poosje doet en je chat ongeveer een uur met, nou reken maar uit, dan loopt het bedrag wel flink op. Mijn ervaring is dat je dan beter een week/maandabbonement ergens kunt afsluiten. Dit is dan vele malen duurder, tenzij je natuurlijk maar één berichtje per dag/week stuurt dan is deze wel echt heel goedkoop en gunstig.

  Jannes (53) 1 augustus 2017
 • Martijn (35)
  Mis contact 1 reactie

  Ten eerste wil ik absoluut vermelden dat ik het helemaal super vind dat deze website geen geld kost om lid te kunnen zijn. Helaas staat daar wel iets tegen over, ik vind het contact wat je hier hebt ontzettend onpersoonlijk. Je praat wel met elkaar maar je hebt geen eeecht contact met elkaar snap je. Zo wordt het helaas wel erg moeilijk om dichter naar elkaar toe te groeien vind ik

  Martijn (35) 27 april 2017
 • Frans (46)
  Niet zo lucky 1 reactie

  Deze site is gratis en dat is voor heel veel mensen wel mooi en aantrekkelijk!
  Daarentegen ben ik nog nooit 'lucky' geweest met dat ik iemand tegen kwam die een afspraakje met me wou hebben.
  Conclusie: gratis, maar zonder effect

  Frans (46) 6 augustus 2016
 • Vera (37)
  Ook voor mensen met weinig inkomen 0 reacties

  Wat ik leuk vind aan lucky lovers is dat je niet perse hoeft te betalen om lid te zijn.
  Dit maakt het voor iedereen interessant, ook voor mensen die maar weinig te besteden hebben.
  Aan de andere kant krijg je dan wel dat mensen je gaan overladen met vieze berichten, maar daar moet ik dan maar doorheen kijken denk ik zo :)

  Vera (37) 16 juli 2016
 • Stan (35)
  Luckylovers uit de stal van cupidos 2 reacties

  Luckylovers is een website uit de stal van Cupidos. Lees de reviews van Cupidos om er achter te komen hoe deze website te werk gaat.

  Stan (35) 6 maart 2016
 • Paul (30)
  Luckylovers oplichters 0 reacties

  Pas op met luckylovers.nl! Ik had ooit eens credits gekocht, een aantal dagen hierna werd de website zonder pardon op "under construction" gezet waardoor ik mijn credits kwijt was. Er waren ook geen contact gegevens te bekennen op de website. Nu zie ik dat deze status nog steeds van dienst is. Oplichters!

  Paul (30) 3 januari 2016
 • Freek (26)
  Luckylovers under construction 0 reacties

  Volgens mij is de eigenaar van Luckylovers de website weer een boost aan het geven. Zag namelijk dat de website weer Under Construction is.

  Freek (26) 6 december 2015
 • Pino (24)
  Luckylovers nl 0 reacties

  Ligt het aan mij of zitten er hier maar een handje vol leden op? Moet ik misschien mijn zoekfunctie wijzigen?

  Pino (24) 10 november 2015