Love
7,9

21 reviews

Love.nl, een betere naam voor een datingwebsite achten wij ons niet mogelijk. Love.nl is een dating- en chatsite waar je nieuwe mensen kunt leren kennen. In principe is alles mogelijk; een eenmalig contact, vriendschap of gewoon voor de gezelligheid. Datingwebsite Love stelt dat het mogelijk is om de service gratis te gebruiken, echter als je contact wilt maken dien je credits te kopen, deze credits dien je dan te gebruiken bij het versturen van een bericht. Zodra deze op zijn kan je nieuwe kopen voor een relatief klein bedrag. Ook is het mogelijk om een abonnement af te sluiten dat je onbeperkt berichten kan versturen. Love.nl werkt met een match systeem die mensen aan elkaar koppelt door een aantal standaard vragen die je dient in te vullen bij het registratieproces.

Cijfer en gebruikersgemak

Mooie naam en domein, check. Mooie datingwebsite, check. Er is helaas nog geen app, hier is Love.nl mee bezig. Het feit dat Love.nl met credits en abonnementen werkt kan lastig te begrijpen zijn voor de klant. Deze punten bij elkaar opgeteld krijgt Love.nl een 7,9 als cijfer op Topdatingwebsites.

Prijzenlijst Love.nl

 • 1 maand abonnement: € 25,95
 • 3 maanden abonnement: € 74,85
 • 12 maanden abonnement: € 227,40
 • 24 maanden abonnement: € 310,80
Ontevreden over Love? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (21)

 • Cornel (56)
  Love nl nieuwe website vraagteken 0 reacties

  Nieuwe website? Nog nooit van gehoord en zijn ook nog geen reviews over geschreven merk ik. Hoop dat er snel meer informatie over deze datingwebsite beschikbaar is. Ze hebben de naam in ieder geval mee. Nu kijken of het wat kan worden. Met toeval kwam ik op deze website omdat ik love.nl intikte bovenin de balk van mijn browser. Vandaar dit berichtje.

  Cornel (56) 13 oktober 2016