Love
7,9

21 reviews

Love.nl, een betere naam voor een datingwebsite achten wij ons niet mogelijk. Love.nl is een dating- en chatsite waar je nieuwe mensen kunt leren kennen. In principe is alles mogelijk; een eenmalig contact, vriendschap of gewoon voor de gezelligheid. Datingwebsite Love stelt dat het mogelijk is om de service gratis te gebruiken, echter als je contact wilt maken dien je credits te kopen, deze credits dien je dan te gebruiken bij het versturen van een bericht. Zodra deze op zijn kan je nieuwe kopen voor een relatief klein bedrag. Ook is het mogelijk om een abonnement af te sluiten dat je onbeperkt berichten kan versturen. Love.nl werkt met een match systeem die mensen aan elkaar koppelt door een aantal standaard vragen die je dient in te vullen bij het registratieproces.

Cijfer en gebruikersgemak

Mooie naam en domein, check. Mooie datingwebsite, check. Er is helaas nog geen app, hier is Love.nl mee bezig. Het feit dat Love.nl met credits en abonnementen werkt kan lastig te begrijpen zijn voor de klant. Deze punten bij elkaar opgeteld krijgt Love.nl een 7,9 als cijfer op Topdatingwebsites.

Prijzenlijst Love.nl

 • 1 maand abonnement: € 25,95
 • 3 maanden abonnement: € 74,85
 • 12 maanden abonnement: € 227,40
 • 24 maanden abonnement: € 310,80
Ontevreden over Love? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (21)

 • Wim (58)
  Love goede website 0 reacties

  Ik vind Love een goede en fijne website die mensen de mogelijkheid biedt om weer op zoek te gaan naar een nieuwe liefde.
  Iets waar iedereen recht op heeft en naar verlangd, maar iets wat maar weinig mensen ook daadwerkelijk vinden.
  Daarom ben ik van mening dat we websites als deze koesteren en er dankbaar voor zijn in plaats van het alleen maar op een negatieve manier bekritiseren.

  Wim (58) 24 november 2019
 • Lars (53)
  Love voor iedereen 0 reacties

  Ik heb de titel Love voor iedereen genoemd en dat heb ik gedaan omdat ik zelf homo ben.
  Wat heerlijk om een keer een site te zien die hier totaal geen onderscheid maakt en die gewoon lekker iedereen accepteert en toe laat zonder dat hier raar over gedaan wordt.

  Ik kwam er ook achter dat ik lang niet de enige homo op love.nl ben dus de ons dat ik hier een leuke vent voor mezelf tegenkomt bestaat ook nog zeer zeker.

  Voor de hetero mensen onder ons is dit waarschijnlijk heel normaal maar wanneer je homo bent of lesbisch dan ken je dit soort dilemma’s maar al te goed en zij weten dan exact wat ik bedoel.

  Voor mij is het dus echt een heerlijkheid hoe het hier gaat en dit laat maar weer zien hoe het ook gewoon kan en dat het voor ons homo’s niet altijd lastig hoeft te gaan.

  Lars (53) 2 juni 2019
 • Paultje (46)
  Love perfecte naam en goede site 1 reactie

  Wanneer je een dating site de naam Love geeft, dan kunnen volgens mij niet beter kiezen maar aan de andere kant heb je dan ook wel een behoorlijke maatstaf die je maar waar moet zien te maken en dat lukt hier volgens mij behoorlijk goed.
  Als ik alle verhalen hier over lees en mijn eigen ervaringen er bij geteld, dan lijkt love toch wel een van de beste dating sites van Nederland, in ieder geval van de websites waar ik bekend mee ben.
  Het is ook zeer zeker niet de duurste en wat ze hier voor een maand vragen vind ik best een redelijke prijs.
  Ik zit er al een hele tijd op en ik hen niet echt iets negatiefs te melden omdat ik gewoon heel positief over de website te spreken ben.

  Paultje (46) 7 oktober 2018
 • Michiel (54)
  Nepsite 1 reactie

  Wat een grote nepsite is dit! Ik voel me zo ontzettend opgelicht hier, ga hier nooit meer iets betalen voor wat dan ook.
  Het is dat ik nog wat tegoed heb op mijn profiel anders had ik de site nooit weer geopend. Ik
  ik vind het zonde om niet gebruik te maken waarvoor ik heb betaald dus dat is ook echt de enige reden
  Ik ben wel woedend op de site en ik vind ook echt dat de makers hiervan zich zeker mogen afvragen waar ze mee bezig zijn.
  Jammer dat ze niet gewoon een leuek en mooie site kunnen maken waar mensen echt wat aan hebben.

  Michiel (54) 24 juli 2018
 • Marco (46)
  Boze klant 1 reactie

  Toen ik me hier voor het eerst aanmeldde leek het allemaal heel mooi en daardoor ben ik ook gelijk door gegaan naar het betaalde deel.
  Toen ik dat eenmaal gedaan had, had ik het idee dat ik in de maling genomen werd want toen was al het mooie er helaas in één keer van af en wat het eigenlijk in één keer over.
  De vrouwen die tegen mij aan het praten waren, bleven ineens stil nadat ik had betaald en dat vind ik toch wel heel opvallend.
  Waarschijnlijk is dit over een maand weer zo , dat verwacht ik ten minste wel.

  Marco (46) 21 juni 2018
 • Laurens (58)
  Love is niets 1 reactie

  Ik vind de website love geen goede site want je hebt er eigenlijk maar heel weinig tot helemaal niets aan en dat kijkt me niet de bedoeling van een site als deze. Als het gratis zou zijn zou het nig geen ramp zijn maar dat is niet zo want je bent wel 25 euro per maand kwijt en dat vind ik zonde wat dat is niet wat het waard is.

  Laurens (58) 30 maart 2018
 • Gijsje (48)
  Goed gevoel 1 reactie

  Bij de site love krijg ik zo’n onwijs goed gevoel, het geeft me gewoon vertrouwen voor wat nog komen gaat. Gelijk toen ik me hier aangemeld heb en de eerste paar mensen heb ontmoet werd ik gewoon blij. De site geeft me zoals ik al zei een goed gevoel en ik hoop ook dat ik dit jaar de dames uit zal stralen en dan hoop ik dat ik snel een leuke vrouw zal ontmoeten hier. Want die ene vrouw die heb ik ook hier helaas tot nu toe nog niet kunnen vinden.

  Gijsje (48) 2 maart 2018
 • Nick (34)
  Alleen de naam is mooi 1 reactie

  Alles in de omschrijving duidt er op dat het een of andere topspits zou moeten zijn.
  Het enige waar ik het echter mee eens ben, is dat de site een hele mooie naam heeft.
  Beter hadden ze niet kunnen kiezen, dat vind ik ook.
  Het nadeel is dan weer dat dit het enige goede aan deze site is in mijn ogen, ik heb er verder weinig positiefs over te zeggen.
  Ik blijf geen lod in ieder geval.

  Nick (34) 11 februari 2018
 • Saskia (48)
  Voor altijd single 1 reactie

  Soms heb ik echt het gevoel dat ik voor altijd single zal blijven.
  Helemaal wanneer het aankomt op de verleidingskracht van de mensen hier, die is namelijk echt belabberd.
  Eigenlijk zou daar cursus oid in gegeven moeten worden, want er zijn echt heel erg veel mensen die hier baat bij zouden hebben.

  Saskia (48) 27 januari 2018
 • Rien (32)
  meisjes achterdochtig 1 reactie

  Op deze website vind ik de meisjes allemaal heel achterdochtig, ze willen echt belachelijk veel informatie over je weten en willen zelf eigenlijk niets tot bijna niets prijsgeven over zichzelf. Dan ben ik er als man zijnde alweer snel flauw van, daar zit je ook niet op te wachten toch. Beetje jammer, ik hoopte juist dat de meiden op de site juist wat makkelijker zouden zijn wat dat betreft. In plaats daarvan doen ze juist minstens zo moeilijk.

  Rien (32) 10 augustus 2017
 • Inge (46)
  Mannen zijn sukkels 1 reactie

  Eén ding heb ik zeker geleerd op deze website en dat is dat olnine daten niet heel anders is dan in real life daten, het komt op hetzelfde neer en dat is dat mannen enorme sukkels zijn. Ze kunnen de domste dingen zeggen en hebben geen flauw idee wat het met je doet en hoe het misschien over komt. Dit doen ze in het echt, maar op de site doen ze dat net zo goed. En ik maar denken dat ze daar mooie praatjes zouden hebben, in de hoop je te charmeren. Schijnbaar had ik de plank goed misgeslagen daarover. Helaas. overduidelijk, heb ik dus nog geen leuke man mogen vinden hier.

  Inge (46) 8 augustus 2017
 • Niko (56)
  Love 1 reactie

  De naam lijkt zo mooi, en vooral zo veel belovend.
  Laat me je dan even heel rap uit die droom helpen, want love (liefde) is wel het laatste wat je hier zult vinden.
  Wat je hier wel vind zijn mensen die uit zijn op erotische dingen, geen relatie.
  En mensen die alleen maar uit zijn op je geld, golddiggers.
  Ben ik dus weer te goed gelovend geweest toen ik me hier heb aangemeld, jammer dat het zo slecht heeft uitgepakt.

  Niko (56) 31 juli 2017
 • Cornelis (51)
  Geen lof 1 reactie

  Ik ben nu twee maanden lid en ik kan niet zeggen dat ik een blije en tevreden klant ben. In vind het saai en bovendien snap ik ook niet alles en waar het voor dient op de website. Dit zou best wat duidelijker mogen vind ik. Geen lofwoorden vanuit mijn mond dus helaas

  Cornelis (51) 10 juni 2017
 • Love (26)
  Love review van de mooiste man van limburg 1 reactie

  Love heeft wel wat vind ik! Jammer dat ze met credits en een lidmaatschap werken waardoor het wat onoverzichtelijk is maar je kan wel degelijk onbeperkt chatten!
  Las ergens dat iemand zei dat je moest betalen per bericht maar dat is dus niet het geval -- Je moet wel betalen om iets te kunnen ondernemen.

  2 dates gehad in 1 maand tijd dus ik mag niet klagen, ging ook vrij soepel en smooth :D

  Love (26) 12 mei 2017
 • Bernard (29)
  Love nl review omtrent de prijs 0 reacties

  Love.nl roept dat het gratis is, dit is niet het geval. Je hebt wel degelijk te maken met een lidmaatschap die 25,95 euro per maand kost. Dus nog duurder dan de bekende datingwebsites van Nederland en Belgie. Het aantal leden is gering, zeker het betaalde dus chatten is amper mogelijk. Misschien over een tijdje eens weer kijken omdat Love.nl nog niet zo lang bestaat. De website ziet er wel puik uit. Voor nu krijgen ze 2 sterren van mij, zodra ze de tekst wijzigen dat het gratis is op de homepage gaat dit al omhoog. Hopelijk lezen ze het.

  Bernard (29) 12 april 2017
 • Teleurgestelde Rinus (31)
  0 euro per maand niet dus gewoon betaald 1 reactie

  Love.nl, een mooie lay-out en mooie naam. Op het eerste oog een pareltje!
  Dan kijk je iets verder: VANAF 0 EURO PER MAAND!
  Yes, denk je bij jezelf. Eindelijk eens geen geld hoeven uitgeven.
  Dan klik je bovenaan op Lidmaatschap, dan zie je dat je toch weer moet betalen om berichten te kunnen schrijven naar andere leden en nog een aantal opties.

  Jammer. Jammer. Jammer. Waarom mensen zo voor liegen?

  Teleurgestelde Rinus (31) 30 maart 2017
 • Love lid (41)
  Love nl review 0 reacties

  Love.nl, een mooie website maar dat is het dan ook wel. Ze moeten nog flink gaan adverteren voordat het werkbaar is. Zoals het nu is, is de kans op een date 0,001% omdat je amper een match kan krijgen met dit geringe leden aantal. Wel een website met potentie, mooie naam ook maar dat is het wel voor nu.

  Love lid (41) 22 december 2016
 • jan (59)
  niks 0 reacties

  Het spijt me echt, maar ik vind het allemaal maar niks wat je hier kunt vinden. of wat je hier juist niet kunt vinden, want er is maar heel weinig hier op deze website. Hier mag best eens naar gekeken worden vind ik, en de mogelijkheden wat vergroten.

  jan (59) 30 november 2016
 • Gert (49)
  slimme naam 2 reacties

  Hahaha ik kende deze site helemaal niet maar zocht op google naar 'love' (schaam schaam slecht ik weet het) en toen kwam ik hier uit. Dus de naam is wel heel slim bedacht want via allerlei connecties kom je daar dan uit. Uiteindelijk maar lid geworden en ik moet toegeven dat ik het er hartstikke naar mijn zin heb.

  Gert (49) 23 oktober 2016
 • Stephan (34)
  Niet zo best 1 reactie

  De ervaring die ik hier heb opgedaan is niet zo best, het komt allemaal een beetje fake over. De mensen, het betalen en vervolgens geen berichten meer ontvangen, allles bij elkaar. Wanneer je hier een melding van maakt bij 'het bestuur ervan' krijg je als reactie dat ze helaas niks kunnen doen aan de gevoelens van de vrouwen en hen niet kunnen dwingen mij te berichten. Volgens mij verkeert deze site in een grijs gebied tussen goed en fout.

  Stephan (34) 19 oktober 2016