Capido
7,2

3 reviews

Capido is een datingsite voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke handicap. Het is lastig om te daten voor mensen met een beperking, het mooie aan Capido is dat iedereen dat van zichzelf en de ander weet, waardoor iedereen hetzelfde is.

Cijfer en gebruikersgemak

Voor nu krijgt Capido van ons een 7.2 als rapportcijfer. De prijzen zijn heel goed en een stuk goedkoper als andere datingsites. Het nadeel is dat Capido zich beperkt tot 1 doelgroep waardoor de keuze en het aantal leden een stuk minder is.

Prijzenlijst Capido

 • 1 maand abonnement: € 11,95
 • 3 maanden abonnement: € 29,95
 • 6 maanden abonnement: € 45,-
Ontevreden over Capido? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (3)

 • Alida (55)
  Overzichtelijke fijne datingsite voor mensen 0 reacties

  Deze site vind ik erg overzichtelijk. Had even een probleem met inloggen, maar via het contactformulier was dit binnen enkele minuten opgelost.
  Natuurlijk zijn er altijd rotte appels onder de serieus zoekenden. Maar dit is over het algemeen op elke andere datingsite niet anders. Het is mooi dat er voor mensen met een beperking of handicap ook een overzichtelijke duidelijke kennismakingssite bestaat.

  Alida (55) 8 maart 2023
 • Ine (59)
  Vreselijke datingapp 1 reactie

  Heb verschillende datingsites bezocht, maar deze slaat echt alles! Niveau is beneden alle peil. Hele schokkende namen die men hier aanneemt. De berichten die ik ontving waren te erg voor woorden. Smerig taalgebruik, denigrerende teksten en misselijk makende opmerkingen. Ik verwijder mijn gegevens en zal me niet meer verlagen tot dit soort activiteiten. In de media wordt dit erg positief gemeld, klopt helemaal niets van. Wordt het dan niet onderzocht voordat erover wordt gepubliceerd?

  Ine (59) 10 september 2021
 • Sjoerd (33)
  Capido review 0 reacties

  Voordat ik met iemand ga chatten vertel ik altijd dat Vertrouwen in elkaar hebben, en Eerlijk tegen elkaar zijn zeer belangrijk vindt! Ik ben vanaf eind juli met iemand aan het chatten van de datingsite Capido. Daar ik zelf een beperking heb, en autisme ben/heb, dacht ik een betrouwbaar datingsite gevonden te hebben, daar je ook niet elke keer credits hoeft te kopen. Na een tijdje hen en weer gechat te hebben, begon zij over geld, daar zij nog slechts alleen een grootmoeder heeft die terminaal ziek is. Zij had 1200 Engelse ponden nodig, daar zij in Engeland woont, terwijl er in de advertentie bij Capido Den Helder stand. Zij vroeg of ik dan 800 Engelse ponden wilde overmaken, dat is ongeveer 875 Euro . Ik heb haar gemaild dat dat niet gaat, ook al zou zij het geld binnen een maand weer terug storten. Mijn financien wordt via de GKB geregeld, en zij vonden dat ik het geld niet kan missen, daar ik anders in de problemen kwam met de maandelijks lasten. Ik heb dat haar allemaal uit gelegd, met degene waarmee ik correspondeerde, maar zij blijft maar aandringen. Ik vind dat men niet aan iemand geld kan vragen terwijl je die persoon nog nooit gezien hebt. We leven nu eenmaal in een verrotte maatschappij, dus dan begin ik daar niet aan! Ik vind dat Capido dit soort mensen moet verwijderen uit hun systeem, en alleen degene toelaten die echt een beperking/handicap/autisme zijn/hebben. Hoe u dat wilt doen is uw zaak, maar de "rotte appels" horen eruit "gegooid" te worden. Graag hoor ik hier een reactie op!
  Alvorens mijn dank!

  Vriendelijke groeten.
  Sjoerd

  Sjoerd (33) 20 september 2020