50liefde
6,6

19 reviews

50liefde is speciaal voor 50 plussers die serieus op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of date. Leden komen snel en eenvoudig met elkaar in contact, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen, matches en partnervoorstellen. Na het registratieproces van 50liefde.nl, kun je in alle rust meer te weten komen over de datingsite. Bekijk je partnervoorstellen of matches en neem contact op met het lid dat bij jou past.

1 op de 3 vindt een partner op 50liefde.nl, althans dat is waar 50liefde mee adverteert. Het aantal vrouwelijke leden ligt op 57%, wat een stuk hoger ligt dan het mannelijke percentage van 43%. Mannen zouden, volgens deze statistieken, in het voordeel moeten zijn.

Cijfer en gebruikersgemak

50liefde krijgt van ons een cijfer 6.6. Een redelijk cijfer maar er is nog werk aan de winkel. 50liefde zegt handmatig profielen te controleren op echtheid, hoe? Veiligheid en anonimiteit staan voorop bij 50liefde, vertel ons meer a.u.b.

Prijzenlijst 50liefde

 • 12 maanden abonnement: € 479,88
Ontevreden over 50liefde? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (19)

 • Jan (67)
  Dertien in een dozijn 0 reacties

  Ik voel me heel erg de persoon die een dertien ik ee dozijn verhaal komt vertellen.
  Ik vind net als de meeste andere mensen hier de website een hele goede en mooie website.
  Maar daarbij vind ik ook net als al die andere mensen die hier op zitten en een beoordeling hebben geschreven, dat het gier veel te duur is.
  Ik vind het niet kunnen dat he hier per jaar betaald en het bedrag dat dit je dan gaat kosten is helemaal afschuwelijk.
  En ondanks dat dit al vele malen is aangegeven, wil ik dit ook nog een keer laten weten.
  Ik hoop hiermee te bereiken dat ze hier iets aan zullen gaan doen.

  Jan (67) 25 december 2018
 • Victor (58)
  Een groot nadeel 1 reactie

  De website zelf is hartstikke mooi om te zien en ook heel handig in gebruik, het is niet ingewikkeld om een profiel aan te maken of met andere mensen berichten te sturen.
  Eigenlijk zou je dus denken dat ik heel erg goed te spreken ben over deze website en in principe is dat ook zo.
  Maar helaas heeft deze website één heel groot nadeel en dat is dat je alleen voor twaalf maanden in één keer kunt betalen en het bedrag wat je dan moet betalen is zo groot dat heel veel mensen dit niet paraat hebben en het dus niet kunnen betalen.
  Hier door zie ik heel veel vrouwen uiteindelijk naar een andere website vertrekken omdat het daar goedkoper of zelfs gratis is.
  Voor mij slinken de kansen dan aanzienlijk om een leuke vrouw te vinden waar ik een relatie mee kan starten en dat is wel waar voor ik hier zit.

  Victor (58) 2 september 2018
 • Karel (64)
  50liefe informatie klopt niet 1 reactie

  Hier staat aangegeven dat er meer dan de helft hier vrouwelijk is en dat de mannen in hun voordeel zouden moeten zijn, maar als dat zo is dan zouden heel veel vrouwen zich schijnbaar voor doen als man want ik zie dat niet. Veel meer mensen hier zijn mannelijk, het is zelfs niet eens de helft wat hier vrouwelijk is, als je op een derde of op een kwart zit dan is dat al heel wat. Dat is helemaal niet erg, als je hier maar eerlijk over bent en dat is hier niet zo. Ik vind het altijd heel kwalijk wanneer mensen over iets liegen of informatie verstrekken die niet klopt, dat hoort gewoon niet zo.

  Karel (64) 14 juli 2018
 • Ilse (55)
  Klachten 1 reactie

  Ik kan wel net als alle andere mensen gaan zeuren over het belachelijk hoge bedrag dat je hier moet betalen maar dan voel ik me dertien in een dozijn. Toch wil ik wel aangeven dat ik het wel met deze mensen eens ben want het is ook een vreselijk groot bedrag voor zo'n kleine dienst eigenlijk. Toch ben ik eenmalig zo gek geweest om dit wel neer te tellen omdat ik het graag een keer wou proberen. Hier heb ik nu dus heel erg veel spijt van want de site is een hele slechte site waar bijna geen enkele leuke man op zit van onder de 70 en de mensen die er op zitten sturen je soms wekenlang niets terug wat het onmogelijk maakt om een leuk en levendig gesprek met iemand op te starten.

  Ilse (55) 18 juni 2018
 • Guido (53)
  Te duur 0 reacties

  Waarschijnlijk is mijn review dertien in een dozijn zoals ze dat noemen, maar helaas kan ik er niets anders van maken. Ik vind deze site veel te duur. Je kunt niet van mensen vragen en verwachten dat ze in een keer 480 euro betalen voor iets waarvan ze vooraf niet eend goed weten of ze datgene waarvoor ze betaalt hebben wel leuk zullen gaan vinden. Ik vind dit veel te veel van het goede.

  Guido (53) 17 maart 2018
 • Wilco (53)
  Niemand wil betalen 1 reactie

  Deze website kan nog zo mooi zijn met garantie op een nieuwe relatie , maar wanneer je deze prijzen opblijft vragen vraag ik me af of er wel iemand is die hiervoor zou willen betalen. Ik zou het nooit het in ieder geval nooit doen, dan moet je wel heel wanhopig zijn naar mijn idee voordat je zon bedrag neer telt. Dan kun je nog goedkoper een prostituée bestellen.

  Wilco (53) 27 februari 2018
 • Mark (58)
  Veel keus 1 reactie

  Voor mensen boven de vijftig jaar zijn heel veel verschillende websites om uit te kiezen. Maar deze website moet per jaar betaald worden en dat vind ik niet normaal. Je kunt niet van mensen verwachten dat ze in 1 keer een gigantisch bedrag neertellen, dan lijkt het met beter wanneer dit in periodes gedaan kan worden.

  Mark (58) 4 februari 2018
 • Harm (58)
  Meer dan ik dacht 1 reactie

  Ik had nooit gedacht dat er zo veel mensen zouden zijn die vis het internet op zoek gaan naar de liefde, laat staan dat deze mensen allemaal vijftig of ouder zijn zoals hier. Ik moest het nooit zo hebben van online dating sites, maar nu ik heb gezien hoe het er echt is ben ik 100% van mening veranderd. Nu zie ik wel het positieve er van in en dat is een heleboel!

  Harm (58) 14 januari 2018
 • Jules (58)
  Grap 1 reactie

  Toen ik dit voor het eerst zag, dacht ik dat het één grote grap was deze site. Wie durft er nu 500 euro te vragen voor een lidmaatschap en dan niet dat er meerdere keuzes zijn, maar dit is dan ook nog eens de enige mogelijkheid om lid te worden. Vandaar dat ik dacht dat het een grap was, later kwam ik er tot mijn spijt achter dat dit gewoon bloedserieus is en dat er ook nog eens mensen zijn die dit echt betalen. Hier kan ik met mijn hoofd niet bij hoor. Wat een gekke bende.

  Jules (58) 28 december 2017
 • Toon (60)
  Goed als het kan 1 reactie

  Het is een groot bedrag wat in één keer betaald moet worden voor één jaar lang. Maar wanneer je in staat bent dit te betalen, dan kan ik het absoluut aanraden aan iedereen want ik vind het een hele fijne site om mensen te leren kennen. De leden en de dingen die je op de site kunt doen bevallen mij uitermate goed. Maar ik snap dat mensen vallen over het feit dat je gelijk voor een jaar lang moet betalen.

  Toon (60) 26 november 2017
 • Jelle (53)
  Waarom alleen per jaar 1 reactie

  Sorry hoor, het lijkt weer heel zuinig wat ik nu ga zeggen, maar waarom kun je hier alleen per jaar betalen.
  Ik vind dat heel erg slecht, mensen zouden ook een 'proef' abbonement moeten kunnen nemen van bijvoorbeeld een week of een maand.
  Wanneer het je dan niet bevalt is het niet zo erg, wanneer het je nu niet bevalt, zit je er alsnog een jaar aan vast.
  Ik vind dit een heel erg groot nadeel aan deze website. Ik ben dan ook geen voorstander van betalend lid te worden hier, ik ga dat in ieder geval niet doen.

  Jelle (53) 1 oktober 2017
 • Willeke (56)
  Duur 1 reactie

  Je hebt hier maar één keuze, en dat is betalen voor een heel jaar. En niet in termijnen, maar gelijk in 1 keer wat dus betekent dat je een enorm bedrag neer moet leggen. Voor de meeste mensen, vooral singles zoals iedereen hier, is dit geen kattepis. Ik zou veel liever per week of desnoods per maand betalen, dan is het uiteindelijk misschien wel evenveel of zelfs meer, maar dan ben je het niet in één keer kwijt maar steeds in kleine beetjes. Dat doet minder pijn aan mijn portemonnee.

  Willeke (56) 26 augustus 2017
 • Pascal (28)
  50liefde werkt met krediet en werkt met nep leden 1 reactie

  50liefde is een datingwebsite van niks en werkt bovendien met krediet. Dus je betaald per berichtje dat je schrijft naar een ander lid, ieder weldenkend persoon zal meteen inzien dat je het beter kan zoeken op een datingsite met een onbeperkt chatten lidmaatschap (zoals bijna iedere datingwebsite heeft). Daarnaast is de website nog vrij nieuw en lijkt het alsof er veel nep leden aanwezig zijn. Ik krijg namelijk berichtjes dat ik een lekkerding ben terwijl ik geen foto op mijn profiel heb staan, kan toeval zijn maar denk het niet.

  Pascal (28) 30 juni 2017
 • Rudolf (56)
  Regiogericht 1 reactie

  Wat mij hier heel erg opviel is dat bijna iedereen hier uit zo'n beetje dezelfde regio komt. Daarom vroeg ik me ook af of hier op geselecteerd wordt, maar daar kan ik dan weer niks over vinden, dus misschien is het toeval dat weet ik niet. Voor mij is dat wel een dingetje, want die regio waar die mensen dan allemaal vandaan komen, ligt totaal niet in de buurt met waar ik vandaan kom. En je zit toch met werk en dat zsoort dingen, dus dat maakt alles wel een stuk ingewikkelder.

  Rudolf (56) 18 juni 2017
 • Harm Jan (57)
  Niet te spreken 1 reactie

  Ik ben niet te spreken over deze website en daar heb ik absoluut mijn redenen voor:
  - Het is niet gebruiksvriendelijk
  - Het is (veel) te duur
  - Weinig leden
  - Slechte klantenservice
  - Geen kans op date in het echte leven

  Deze punten allemaal samen genomen en eigenlijk geen enkel positief aspect, kan ik helaas niet anders dan een slechte beoordeling geven.

  Harm Jan (57) 8 juni 2017
 • Julia (53)
  rib uit mijn lijf 1 reactie

  Ben ik dan de enige die hier moeite heeft met de prijs? Waarom kun je alleen voor een jaar betalen? en dat is gewoon wel even bijna 500 euro. dat is voor mij wel echt een rib uit mijn lijf hoor, het is verdorie superveel geld wat je daar even weggooit, daar kan ik heel erg veel leuke andere dingen mee doen. Waarom niet gewoon een week of een maandabbonement ofzo? dat zou toch ook gewoon moeten kunnen?

  Julia (53) 4 juni 2017
 • Jan (52)
  50liefde is leuk om te daten 1 reactie

  Ik ben zeer positief over 50liefde. Een date hier vinden is makkelijk en er zitten veel leeftijdsgenoten op. De prijs is redelijk als je kijkt wat je er voor krijgt.

  Jan (52) 31 januari 2017
 • Mennie (51)
  50liefde nl review van Mennie 1 reactie

  50liefde.nl is een keurige website die zich voornamelijk richt op ouderen. Ik, als vijftigplusser mag dan ook zeggen dat mijn tijd hier positief benadert mag worden. Enkele leuke gesprekken gehad met vrouwen die eveneens single zijn en thuis achter de geraniums zaten te koekeloeren. Helaas heb ik geen date mogen krijgen.

  Mennie (51) 26 oktober 2016
 • luc van ke (57)
  nep profielen en oplichting 0 reacties

  De site zit vol nep profielen en als je niet oppast met je automatische betaling blijven ze innen (ik zat in het buitenland dus had dit niet nodig), zelfs als je hebt opgezegd bij een discussie hierover stellen ze voor enkele maanden gratis op de site premium te kunnen zijn,je geld terugkrijgen vergeet het maar.
  Conclusie AFBLIJVEN , hoja er zijn nog enkele site´s van die oplichters ik ben ze allen aan het opzoeken en geef ze door naar de autoriteiten alsook aan Testaankoop

  luc van ke (57) 11 oktober 2016