• Victor (58)
    Een groot nadeel 1 reactie

    De website zelf is hartstikke mooi om te zien en ook heel handig in gebruik, het is niet ingewikkeld om een profiel aan te maken of met andere mensen berichten te sturen.
    Eigenlijk zou je dus denken dat ik heel erg goed te spreken ben over deze website en in principe is dat ook zo.
    Maar helaas heeft deze website één heel groot nadeel en dat is dat je alleen voor twaalf maanden in één keer kunt betalen en het bedrag wat je dan moet betalen is zo groot dat heel veel mensen dit niet paraat hebben en het dus niet kunnen betalen.
    Hier door zie ik heel veel vrouwen uiteindelijk naar een andere website vertrekken omdat het daar goedkoper of zelfs gratis is.
    Voor mij slinken de kansen dan aanzienlijk om een leuke vrouw te vinden waar ik een relatie mee kan starten en dat is wel waar voor ik hier zit.

    Bezoek 50liefde

    Victor (58) 2 september 2018
    •  (67)

      Ik heb ongeveer hetzelfde aangegeven wat jij ook in je beoordeling hebt beschreven en ik hoop echt dat er nog meer mensen zullen komen die ook hun mening hier over durven te geven. Het lijkt me toch dat ze er een keer wat aan moeten zouden gaan doen als er zo veel mensen zijn die dit als struikel punt van de website zien.

      Jan (67) 25 december 2018


Meer informatie en reviews over 50liefde