• Lola (36)
  Balans volledig zoek 1 reactie

  Ik heb al enige tijd af en aan een profiel op SL en zoals hier al veel is benoemd klopt het dat de man/vrouw balans volledig zoek is. Als (slanke) vrouw zijnde kom ik dus geen aandacht tekort, ik probeer op elk bericht te reageren maar soms lukt dat gewoonweg niet (betekent een bijna FT job en laat ik die nu al hebben ). Ik voel mij daar iig niet prettig bij omdat mijn lidmaatschap niks kost en de mannen zich scheel betalen.
  Het niveau wisselt enorm, er zitten echt wel leuke mannen tussen die meer te bieden hebben dan platte sex (niets mis mee overigens maar niet wat ik zoek). Anderen sturen naar heel het vrouwelijke bestand dezelfde mail (herken ze zelfs na mijn onderbrekingen op de site ) iets meer moeite mag best. Een ingevuld profiel helpt ook! Ik verbaas mij soms over de oneliners die mannen gebruiken in hun tekst, daar vind je echt je match niet mee.

  Voor vrouwen veel keuze, tegelijk een (leuke maar lastige) uitdaging om iedereen even netjes te woord te staan. Het gratis lidmaatschap voor vrouwen heeft daar natuurlijk mee te maken maar is voor mij persoonlijk fijn.

  De welwillende vrouw (ik schaar mijzelf daaronder) heeft toch wel te lijden onder de wanhopige huismoeders zoals ik vaak teruglees hier. De vrouwen die hoge eisen stellen en dure etentjes verwachten.
  Veel wanhopige mannen die het hele bestand aan vrouwen mailen. Begrijpelijk maar wel een zwakte.

  Ik zou mannen absoluut aanraden zich in te schrijven op een site waar ook de vrouw moet dokken. De verhouding in aantallen zullen altijd schever liggen maar je hebt dan iig hetzelfde uitgangspunt bij inschrijving.

  Bezoek Secondlove

  Lola (36) 2 november 2016
  • (50)

   Hoi Lola.

   Over welke sites heb je het waar vrouwen moeten dokken?

   Klaas (50) 1 september 2017


Meer informatie en reviews over Secondlove