• John (56)
  Ourtime lexa 1 reactie

  Ourtime of lexa, ik had ze allebei, het zijn bedriegers. Ik had mij eerst bij lexa aangemeld en betaalde daar ook voor, wat later ook tegelijk bij ourtime.
  Ik dacht dat ik lexa opgezegd had op een gegeven moment maar was onwerkelijkheid opgeschort waardoor ik een jaar lang 25 euro Per maand betaalde, ze zijn zeer lastig met uitschrijven, in de periode dat ik ook uitgeschreven was , laten ze ook niets van zich horen per e mail dat je nog steeds betaald! Lekker verdienen zo .
  Ik kwam er achter dat dit zo was en met veel moeite en mail wisseling hadden ze mij stop gezet .
  Wat ik niet wist , doordat ik niet meer betaalde voor lexa en lexa en ourtime. 1 zijn, begon ik ongemerkt te betalen voor ourtime, ook hier liet men niets van zich horen totdat ik er achter kwam na weer een half jaar betalen .
  Lekker verdienen zo lexa/ ourtime 👍
  Nu ik geen lid meer ben , wordt ik bijna Dagelijks bestookt met reclame van ourtime/ lexa, heel vreemd !!! Eerst je stil houden en nu .....
  Mensen pas op bij deze sites, makkelijk aanmelden.,maar er van af komen ho maar.

  Bezoek Ourtime

  John (56) 14 mei 2020
  • (77)

   Je had gedacht dat je uitgeschreven was maar denken werkt echt niet als je dat van plan was.
   Bij ourtime is het uitschrijven geen enkel probleem bij lexa moet je goed kijken want dat is een beetje verborgen maar wie zoekt zal vinden je moet goed kijken onder je account gegevens en dan is er ook nog meestal een verschil tussen je account opschorten of definitief verwijderen dus daar mot even oppassen en als je het niet goed doet en geen bevestigingsmail krijg dat jij je uitgeschreven hebt blijf je betalen dus je moet goed weten waar je mee bezig bent.

   frits (77) 19 juli 2020


Meer informatie en reviews over Ourtime