• Harry (53)
  Ourtime leden 4 reacties

  Het leden aantal op Ourtime is heel hoog en daardoor zijn er heel veel mannen en vrouwen hier voor elkaar te vinden. Zelf vind ik dit heel fijn, want dan weet je zeker dat er wel een aantal mensen zijn met wie je het kunt vinden. Je zult ook met een aantal gaan botsen maar dat geeft niet, want dat heb je in het echte leven ook.

  Ik zal al een tijd op Ourtime, maar in het begin vond ik de website niet zo heel veel voorstellen. Inmiddels is de site flink gegroeid en het aantal leden dat hier op zit net zo. Dat scheelt behoorlijk en dat maakt een site als deze een stuk leuker om op te zitten. Tot op heden heb ik er nog niemand ontmoet met wie ik een relatie zou willen hebben, maar ik ben niet iemand die snel opgeeft.

  Bezoek Ourtime

  Harry (53) 17 augustus 2019
  • (60)

   In het begin stelde Ourtime maar weinig voor dat vond ik ook, ik was hier wel lid maar was het eerlijk gezegd ook alweer vergeten dat ik hier een profiel op had. Totdat ik laatst een keer een mail hier van kreeg met de vraag waarom ik zo lang afwezig was geweest op de website. Toen had ik zoiets van verrek dat is ook zo en ben ik toch maar weer een keer een kijkje gaan nemen op de website. Toen zag ik dat Ourtime er inmiddels heel anders uitziet dan in de tijd dat ik hier op zat en ze hebben heel wat goede verbeteringen gedaan aan de website, dus hier wat ik erg blij mee toen ik dat zag. Het aantal mensen dat er nu op zit is ook veel hoger dan een tijd geleden, in alles is de site vooruit gegaan.

   Riekus (60) 17 augustus 2019
  • (36)

   Ourtime is Lexa..... zelfde database, zelfde systeem.... einde verhaal

   Anoniem (36) 17 augustus 2019
  • (53)

   Slechtste site ooit op dating gebied.. bijna oplichterij zou ik het gaan noemen.. mensen niet doen!!

   Joke (53) 8 oktober 2019
  • (58)

   weet niet of je het weet, je word opgelicht betalen is het enige wat je kunt(moet) om iemand een bericht te sturen en dan moet je nog extra betalen wil de ander het kan beantwoorden.
   zou zeggen je hebt meer kans op Tinder

   Harry (58) 9 november 2019


Meer informatie en reviews over Ourtime