• Linda (33)
  Ourtime review 0 reacties

  Ourtime is een website die datingsites in het algemeen een slechte naam geeft. Het is totaal niet het plaatje wat ik voor ogen had bij een datingsite, ik dacht dat het om romantiek en het zoeken naar een leuke relatie zou gaan. In tegenstelling tot dit gaat het hier schijnbaar om zo veel mogelijk (naakt)foto's van anderen te verzamelen, het liefst van mensen die 20 tot 30 jaar jonger zijn dan jij en hier vieze dingen mee doen.

  En dan is het ook nog eens een site die van dezelfde makers komt als Lexa, dus dan weet ik ook meteen hoe het er op die website aan toe gaat en weet ik dat ik mij daar ook nooit zal aanmelden. Ik hoop dat het er niet op iedere datingsite op deze manier aan toe gaat, want dan is wordt het romantische idee van online daten bij mij meteen de grond in geboord.

  Dus mensen, als je op zoek bent naar een leuke datingsite en hier ook echt een relatie zoekt dan zou ik je aanraden om dit vooral niet op ourtime te gaan doen. En waarschijnlijk dus ook niet op Lexa, omdat die van dezelfde makers komen. Zelf ben ik hier heel snel weer weg gegaan en ik vind het ook belachelijk dat de klantenservice niets met mijn klachten over bovenstaand probleem heeft gedaan, want in principe vallen deze viezeriken gewoon mensen lastig. Het is toch een vorm van ongewenste intimiteiten, danwel online maar alsnog..

  Bezoek Ourtime

  Linda (33) 15 augustus 2019


Meer informatie en reviews over Ourtime