• roel (55)
  dit is een goedkoop aftreksel van lexa 2 reacties

  ik dacht dat ourtime een nieuwe datingsite zou zijn. Niets is minder waar het is een goedkoop aftreksel van lexa. ik was ook lid bij lexa en alle zogenaamde profielen van vrouwen zitten allemaal op lexa. Tja toen voelde ik me opgelicht. heb lexa inmiddels al opgezegd en binnenkort zeg ik ourtime ook op .

  Bezoek Ourtime

  roel (55) 15 augustus 2019
  • (44)

   Je wordt inderdaad niet bepaald vrolijk van een website als Ourtime!
   Ik heb hier zelf ook een hele slechte ervaring mee.
   Ze doen het voorkomen alsof het één of andere geweldige site is waar de kans op geluk in de liefde bijna honderd procent is.
   Maar zeer waarschijnlijk, als je de mensen die hier op zitten gaat vragen, dan is vind je niemand die ook maar iets van een goede date hier heeft gevonden.
   Of het in combinatie met een andere datingsite is dat weet ik niet, maar dat doet er ook niet toe vind ik.
   Ourtime vind ik in ieder geval al een site van niets en als die andere net zo slecht is, dan is die kwaliteit ook betreurenswaardig.

   Justin (44) 15 augustus 2019
  • (33)

   Een website zo slecht als ourtime heb ik nog niet eerder meegemaakt. Al die vieze oude mannetjes die hier op zoek zijn naar jonge meiden, dat vind ik echt te ranzig voor woorden. Je hebt hier allerlei mannen van over de zestig jaar oud die aan mij vragen of ik naaktfoto's en dergelijke naar hen wil sturen. Alsof dat de reden is dat ik op deze website zit, ik snap niet wat zij verwachten van een datingwebsite maar dit lijkt me niet de bedoeling.

   Ik heb dit al een aantal keer aangegeven bij de klantenservice van de website en ze zeggen dat ze hier wat aan gaan doen en dat er maatregelen komen, maar tot nu toe is er nog steeds niets aan gedaan en de vieze en ongepaste vragen en opmerkingen blijven maar komen. Dus voor mij is de maat vol en ik ben er helemaal klaar mee. Ik log niet meer in op mijn account hier. Als ik op ongepaste opmerkingen zit te wachten dan kan ik ook wel naar een kroeg gaan.

   Is het nou zoveel gevraagd om op zoek te zijn naar een man die je serieus neemt en die echt moeite voor je wil doen en je wil leren kennen om wie je bent en niet om hoe je er uit ziet en of je al dan niet leuk genoeg bent voor een nachtje vertier. Ik zoek een relatie, geen one night stand.

   Linda (33) 15 augustus 2019


Meer informatie en reviews over Ourtime