• Henk (59)
  Ourtime dating 1 reactie

  De laatste periode wordt er volgens mij erg veel reclame gemaakt voor ourtime, dit is ook de oorzaak dat ik hier terecht ben gekomen. Ik zag het op de televisie voorbij komen.
  Daarvoor had ik nog nooit van ourtime gehoord, maar ik moet bekennen dat ik me ook nooit echt heb verdiept in welke datingsites er allemaal zijn.
  Ik kan me er iets bij voorstellen dat ze veel gaan adverteren voor dit soort sites, helemaal als het voor ouderen is bedoelt. Anders weet ik zeker dat de helft van de potentiële leden hier niet van op de hoogte is, net als ik had eigenlijk.
  Maar het is wel een hele mooie website als je hier eenmaal op zit, dus ik ben wel blij dat ze hier reclame voor hebben gemaakt want anders had ik het nooit gezien en dan was ik hier ook nooit op terecht gekomen.

  Bezoek Ourtime

  Henk (59) 8 juli 2019
  • (52)

   Ja ik zie en hoor ourtime ook veel en vaak voorbij komen op radio en televisie, dat zullen ze wel nodig hebben denk ik dan want een website als deze moet toch naam opbouwen voordat mensen hier op komen.
   Volgens mij kost dat wel erg veel geld om van die reclametijd te kopen, maar ik weet ook niet zo goed hoe groot ourtime al is, of dit een grote website is of dat dit nog wel relatief meevalt.
   Als ze al reclame kunnen kopen zou je denken dat het geen hele pietepeuterige website is, maar voor hetzelfde geld hebben ze gewoon goede investeerders gevonden.

   Janny (52) 8 juli 2019


Meer informatie en reviews over Ourtime