• Anoniem (35)
    Oplichting 5 reacties

    Teveel nep profielen die alleen maar om foto's vragen zodat jij weer diamanten moet aanschaffen wat weer geld kost. verscheidene profielen aangegeven word niks mee gedaan.nepprofielen worden in de spotlights gezet om mensen geld uit de zak te kloppen.zal lovezone voor idereen afraden.hou je geld in je zak en gebruik het om een avond te stappen je hebt waarschijnlijk meer succes dan

    Bezoek Lovezone

    Anoniem (35) 7 maart 2019
    •  (28)

      Een vrouw die dit zegt... Betekent dit dat er veel mannelijke nep profielen zijn? Ik zag laatst een persoon zonder foto in de spotlight, dat was wel grappig.

      Daan (28) 7 maart 2019
    •  (60)

      Dit had ik ook al gemeld, maar is helaas niet geplaatst. Ik ben wel direct van de site verwijderd omdat ik volgens de voorwaarden niet negatief mocht zijn. Ze wisten dus al dat ik een review had geschreven voor hij hier stond, vond ik ook al vreemd

      Rob (60) 9 maart 2019
    •  (44)

      Ik ben het helemaal met je eens ..kijkndat we moeten betalen om in gesprek te komen vind ik niet zo erg, maar het eerste wat ze doen is zn leuk bloemmetje naar je sturen (kost diamandjes) en vragen gelijk of je een paar leuke foto's heb , en dat kost ook weer diamandjes Dus ook weer geld, als ik foto's wil ruilen ga ik wel naar een ruilbeurs kom op zeg wat een geldklopperij zeg en het duurd uren voordat ze eens wat terug zeggen ..haha bijna nooit 🤨🤨

      anoniempje (44) 11 maart 2019
    •  (21)

      Nou ja, het feit dat een vrouw deze review plaatst geeft eigenlijk wel aan dat de datingsite wel degelijk echt is, dat scheelt al een slok op een borrel.

      timmie (21) 11 maart 2019
    •  (51)

      Ik onderschrijf je ervaring. Zojuist heb ik een review geschreven met daarin ook omschreven dat er geldklopperij om de hoek komt kijken. Ook al is een abbo relatief niet duur, er wordt van alles uit de kast getrokken om jou maar meer geld te laten betalen. Continu, maar dan ook continu wordt er gevraagd op foto's. De chat's zijn bijzonder oppervlakkig en er wordt niet direct gereageerd op vragen. Paar dagen stil en dan krijg je weer bloemetjes en de vragen om meer foto's.
      Mijn advies; sla Lovezone over en ga naar de meer gerenommeerde datingsites.
      Overigens ben ik benieuwd of mijn review wordt geplaatst ;)

      ps.: zin om elkaar beter te leren kennen? ;)

      Robert (51) 21 maart 2019
    •  (34)

      hahaha geweldig, wees eens blij dat iemand om een verificatie foto vraagt. Een nep lid kan geen selfie sturen, wees gewoon blij dat er een site is met deze optie. Overigens is het een OPTIE, dus je hoeft er niet voor te betalen en als je slim bent kan je gewoon 5 profielfoto's op je profiel zetten dan is dat ook prima.

      Henk (34) 22 maart 2019
    •  (51)

      Hele slechte review! Je kan op je profiel tot 5 foto's plaatsen en naderhand aanpassen voor nieuwe foto's. Zo kan je gratis foto's uitwisselen, just think outside the box! Dat je dom bent, hoeft nog niet te betekenen dat de datingsite slecht is, dit is namelijk zeker niet het geval, top site in mijn ogen.

      Berend botje (51) 3 april 2019
    •  (48)

      deze mevrouw heeft gelijk, bij alle contacten die ik tot nu toe heb gehad beginnen ze vaak het gesprek met , stuur je een foto of in die richting, lovezone is fake ik heb het snel in de gaten, spaar je geld ga er eens lekker van stappen dat is veel beter

      sjengske (48) 21 mei 2019
    •  (35)

      Neppe site.... voor nix €30 kwijt...ik zou het niemand aanraden.!!!!!neppe profielen ook... zeer slecht... zonde van me geld 🤬🤬🤬🤬

      Zan (35) 17 juni 2019
    •  (47)

      Teveel nep profielen klopt wel degelijk! Ik zat er net 3 dagen op maar word er gewoon afgeflikkerd omdat één van deze nep profielen een klacht gedaan heeft over mi omdat ik haar door had. 3 dagen terug bijna €60 betaald en naar je geld kan je fluiten! Zeer zeer slechte site en gewoon diefstal. Dit zogenaamde nep-profiel valt me nu ook lastig via Messenger.

      John (47) 30 juni 2019
    •  (31)

      Jqhcmaar z er vragen niet om fotos met kleren aan . en die kan je niet posten slimmerik en Er niet dat iemand kom 0p als je dat zelf ook ben met p stelde of the box denken man man heel die site en vaak alle anderen houden berichten in of ze beginnen extra credits te vragen omdat er iemand zO genaamd hot is nou ik lach me kul uit me broek met dit kansloze gespeculeer net als de persoon die het geld op Ijn rekening krijgt en jah het blijft je eigen keuze om je voor de gek te laten houden dus geef jij lekker 5 sterren hahaha

      Bono (31) 5 juli 2019
    •  (39)

      Anoniem heeft wel degelijk een punt. Lovezone is een leuke site maar ben in 1 week tijd al meerdere profielen tegengekomen die alleen maar vragen om meer expliciete foto's (die je dus niet in je profiel kan zetten) toe te sturen, zodat je meer diamanten verbruikt. Ze chatten ook nauwelijks, vragen alleen om foto's. Dus ondanks dat je er veel plezier kan beleven zitten er ook meerdere van dit soort profielen tussen. Gewoon niet sturen dan :)

      Santiago (39) 27 juli 2019
    •  (28)

      Slaat nergens op, Lovezone is een geweldige datingsite waar ik al meerdere dates heb gehad en nog geen enkele nepper ben tegen gekomen. Zegt genoeg dus.

      Kus Angelique

      Angelique (28) 12 augustus 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Lovezone