• Anoniem (35)
  Oplichting 4 reacties

  Teveel nep profielen die alleen maar om foto's vragen zodat jij weer diamanten moet aanschaffen wat weer geld kost. verscheidene profielen aangegeven word niks mee gedaan.nepprofielen worden in de spotlights gezet om mensen geld uit de zak te kloppen.zal lovezone voor idereen afraden.hou je geld in je zak en gebruik het om een avond te stappen je hebt waarschijnlijk meer succes dan

  Bezoek Lovezone

  Anoniem (35) 7 maart 2019
  • (28)

   Een vrouw die dit zegt... Betekent dit dat er veel mannelijke nep profielen zijn? Ik zag laatst een persoon zonder foto in de spotlight, dat was wel grappig.

   Daan (28) 7 maart 2019
  • (21)

   Nou ja, het feit dat een vrouw deze review plaatst geeft eigenlijk wel aan dat de datingsite wel degelijk echt is, dat scheelt al een slok op een borrel.

   timmie (21) 11 maart 2019
  • (34)

   hahaha geweldig, wees eens blij dat iemand om een verificatie foto vraagt. Een nep lid kan geen selfie sturen, wees gewoon blij dat er een site is met deze optie. Overigens is het een OPTIE, dus je hoeft er niet voor te betalen en als je slim bent kan je gewoon 5 profielfoto's op je profiel zetten dan is dat ook prima.

   Henk (34) 22 maart 2019
  • (51)

   Hele slechte review! Je kan op je profiel tot 5 foto's plaatsen en naderhand aanpassen voor nieuwe foto's. Zo kan je gratis foto's uitwisselen, just think outside the box! Dat je dom bent, hoeft nog niet te betekenen dat de datingsite slecht is, dit is namelijk zeker niet het geval, top site in mijn ogen.

   Berend botje (51) 3 april 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Lovezone