• People (53)
  Review 1 reactie

  Mijn review over Lovezone is een algemene review en niet omdat ik heel erg ontevreden of iets dergelijks ben. Ik ben in tegenstelling tot dat best goed te spreken over de website. Het is een site die €25,- per maand vraagt en dat vind ik een heel redelijk bedrag voor een dating website. Het is in ieder geval niet te duur en je hebt ook wel websites die goedkoper of zelfs gratis zijn, maar dat merk je vaak ook gelijk aan de kwaliteit van deze websites. Dus dan vind ik dit een mooie concessie. Het aanmelden kostte mij maar een paar minuten en het meeste tijd ging zitten in een mooie profielfoto van mijzelf zoeken (deze was natuurlijk erg lastig te vinden op mijn computer, omdat ik niet zo veel foto's van mijzelf heb laat staan een mooie). Maar toen dat eenmaal klaar was, kon ik gelijk beginnen met chatten en dergelijke. Van mij krijgt de website een prima beoordeling.

  Bezoek Lovezone

  People (53) 9 februari 2019
  • (37)

   Ik ben ook best positief over Lovezone, ik had zelfs maar één kritiekpuntje en volgens mij is dat echt heel erg weinig.
   Als je 25 euro moet betalen per maand, wat hier zo is, dan vind ik dit echt niet veel.
   De meeste online datingwebsites vragen veel meer dan 25 euro, sommige sites vragen het dubbele of zelfs nog meer dan dat.
   Ik vind dat de leden van Lovezone zeker niet mogen klagen of het gebruik en de kosten.
   Het enige rare puntje, maar dat heb ik net ook al aangegeven, vind ik is dat je hier ook vriendschappen kunt zoeken en daar is een online datingwebsite niet voor als je het mij vraagt.

   Michiel (37) 16 februari 2019


Meer informatie en reviews over Lovezone