• Aha (36)
  persoonlijke mening 1 reactie

  Goedemorgen allen,

  Ik wil graag mijn persoonlijke mening geven over www.lovezone.nl. Een datingwebsite die simpel in gebruik is en met onwijs veel leden die terug chatten en daarbij de nodige dates oplevert. Ik schrijf niet vaak positieve meningen maar dit is er wel een. En dat mag wel een keer want veel datingwebsites liggen flink onder vuur als het gaat om nep, fake leden, oplichting en blabla. Moet wel zeggen, dat veel van deze teksten afkomstig zijn van leden die geen date krijgen maar je kan het ook zien dat ze in de spiegel moeten kijken en zich misschien moeten afvragen of ze het zelf beter hadden kunnen doen. Ik dwaal teveel af merk ik. Lovezone is een enorme aanrader als je een snelle date wilt en qua chatten is het zeer toegankelijk. Enig minpuntje vind ik is dat je niet kan zien of de wederpartij aan het typen is maar voor de rest, TOP.

  Bezoek Lovezone

  Aha (36) 21 januari 2019
  • (60)

   Het is je nog niet opgevallen dat je erg veel berichten krijgt van dames die vragen om foto's (ook al staat je profiel vol)? Ze willen dan graag diamanten verkopen, anders kun je geen 'spannende' foto's plaatsen.

   robert (60) 24 januari 2019
  • (53)

   Ik ben het op bijna alle punten met je eens, het klopt dat het een hele fijne website is in gebruik en dat het allemaal erg eenvoudig is om een profiel en dergelijke aan te maken hier.
   Ik heb wel een punt van kritiek en dit punt heeft er bij mij voor gezorgd dat ik niet meer op deze site zit.
   Hij is niet gratis, en ik snap werkelijk niet waarom mensen er voor kiezen om voor een datingwebsite te betalen, dit zou ik nooit doen.

   Chris (53) 26 januari 2019


Meer informatie en reviews over Lovezone