• Tim (25)
  oplichting nep en fake leden 5 reacties

  Volgens mij is dit de enige datingsite van dit hele land dit daadwerkelijk iets doet aan oplichters, nep leden en fake leden. Ik heb 2 maal in 3 maanden een profiel aangegeven waarbij ik twijfelde over de echtheid van het profiel. Na enkele uren waren deze profielen van de website verdwenen en ik kreeg mijn aankoopbedrag van mijn lidmaatschap teruggestort als bedankje! Heb meteen nogmaals voor 3 maanden geregistreerd. Voor de rest heb ik weinig op te merken over de website zelf, alles werkt prima, veel leuke vrouwen dus een grote aanrader van mijn kant.

  Bezoek Lovezone

  Tim (25) 13 november 2018
  • (46)

   Dit klopt, heb dit ook al eens meegemaakt. Ik kreeg echter mijn bedrag niet terug gestort? Blijkbaar moet je daarvoor meer nep leden aangeven want ik had er maar eentje. Is overigens ook geen enkele datingservice die 24 uur per dag bereikbaar is. Alleen hierdoor smoor je veel van dit soort profielen al natuurlijk. Het feit dat andere datingsites dit niet heeft, geeft eigenlijk al aan dat er maar 1 juiste keuze is.

   Joery (46) 13 november 2018
  • (21)

   Hebben jullie het over Lovezone.nl? Hoe zie je dat iemand nep is als ik vragen mag? Heb hier wel eens tutorials over gelezen op het internet maar op datingsites werkt dat vast anders.

   Sam (21) 13 november 2018
  • (25)

   Het is eigenlijk heel simpel Sam. Kopieer de foto van het profiel en plak deze in de balk van www.tineye.com of anderszijds www.google.nl/imghp
   Als er andere resultaten te zien zijn heb je beet. Ook kan je vragen of diegene een foto kan sturen van zichzelf waarbij hij/zij bijvoorbeeld 2 vingers opsteekt. Als deze dit weigert is de kans ook groot dat het nep is. Een nep lid (iemand die andermans foto gebruikt) kan dit namelijk niet doen.
   Voor de rest is het simpel nadenken met het motto: als het te mooi blijkt te zijn, dan is dit vaak ook zo.

   Tim (25) 13 november 2018
  • (25)

   Klopt, deze website houdt zich aan alle regels en ontdoet zich van nep leden die zich registreren onder valse aliassen. Respect en zeker een aanrader voor derden.

   Tim (25) 26 november 2018
  • (29)

   Wat ik vooral fijn vind aan Lovezone.nl is het feit dat ze niet aan automatische incasso doen. Dus je betaald 1 keer voor een betaald lidmaatschap, wanneer deze afloopt is het ook klaar. Geen onvoorziene kosten hierna. Helemaal top!

   Zweepje (29) 7 januari 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Lovezone