• Harold (47)
  Lovezone nl 4 reacties

  Datingsite Lovezone.nl is voor mij echt een van de toppers van dit moment. Ik kan ook wel zeggen dat ik een datingkenner ben zo onderhand, heb alle datingsites al van binnen en buiten gezien, helaas.. Een avondje de kroeg in kost je ook klauwen vol geld dus online dating is wel een uitkomst, zeker voor mij, ik werk vaak nachtdiensten etc. waardoor ik toch soms overdag slaap en niet echt veel communicatie heb met andere mensen. Waarom Lovezone.nl zo goed is? Registreer zelf en ervaar hoeveel mensen tegen je chatten, hoeveel mensen je profiel bezoeken en je weet eigenlijk genoeg. De datingsite is heel actief en er zijn zo veel leden dat je haast wel een match moet vinden.
  Heb wel kleine dingetjes waar ik me aan erger, dus het is niet allemaal hosanna. Kwam laatst een vrouw op mijn profiel en die begon meteen over of ik wel werk had, of ik wel goed verdiende.. Kom op zeg, alsof dat het enige is wat telt. Bekijk eerst eens of ik wel aardig ben? Gold diggers mensen, laat die links liggen.

  Bezoek Lovezone

  Harold (47) 13 november 2018
  • (38)

   Op iedere datingsite heb je te maken met gold diggers, vooral aan de vrouwenkant. Dit komt ook deels doordat de ratio man/vrouw niet in verhouding ligt (meestal veel meer mannen) waardoor de vrouw het voor het uitkiezen heeft. Dan kiezen deze vrouwen uiteraard voor de rijke knappe man. Oorzaak gevolg kwestie in mijn ogen. Als er op elke datingsite evenveel mannen als vrouwen actief waren, dan had niemand veel meer keuze dan een ander.

   Erik (38) 13 november 2018
  • (30)

   Je wilt niet weten met wat voor mannen een vrouw op Lovezone allemaal te maken heeft. De 1 laat de slurf nog eerder zien dan jij hallo kan zeggen en de ander wil alleen maar chatten en eigenlijk nooit afspreken. Ik heb het allemaal al eens gezien, dus om nou te zeggen dat vrouwen gold diggers zijn, als je normaal doet heb je al genoeg kansen.

   Eline (30) 13 november 2018
  • (47)

   Ik snap dat je het vervelend vindt wanneer mensen gelijk naar je werk en inkomen vragen, maar aan de andere kant moet ik schuld bekennen dat ik ook vaak aan mensen vraag wat voor werk ze hebben. Ten eerste okdatbik oprecht geïnteresseerd ben en ten tweede omdat ik het ook belangrijk vind dat mensen iets doen met hun leven en niet met hun kont op de bank zitten te niksen.

   Daan (47) 17 november 2018
  • (40)

   Zijn maar weinig datingsites waar ik zoveel reacties krijg als op Lovezone.nl, werkt prima en snel. Enig minpuntje is dat je niet kan zien of de ander aan het typen is. Maar het feit dat je zoveel meer reacties krijgt geeft mij genoeg voldoening. De prijs is nagenoeg hetzelfde als andere datingsites die een stuk minder zijn, grote pluim dus.

   Likje (40) 1 mei 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Lovezone