• Coerd uit Apeldoorn (47)
  Even voorstellen Hot or Not datingwebsite 0 reacties

  Mijn naam is Coerd, Ik ben een man van 47 jaar jong en woonachtig in Apeldoorn.
  Ik verlang al jaren naar een leuke vriendin om samen leuke dingen te ondernemen en een intieme relatie mee op te bouwen. Ondanks vele stappen die ik tot nu ondernomen heb wil het me nog steeds niet lukken om een leuke vrouw te vinden.

  Ik mis gewoon een stukje vrouwelijke aandacht, lekker samen gezellige, maar ook spannende en avontuurlijke momenten.

  Dus ben ik opzoek naar spannendeen avontuurlijke momenten met een vrouw. Ik vind het juist heel opwindend om vooral af en toe stoute en ondeugende berichtjes aan elkaar te sturen, en uiteindelijk om fysiek af te spreken en samen spannende momenten te beleven.

  Ik val op echte vrouwen, die er vrouwelijk uitzien, zoals kleding, make-up, oorbellen etc. Ik vind vrouwen in een rok wel aantrekkelijk, bepaalde rokken vind ik ook best wel opwindend en lekker, vooral als de vrouwelijke vormen zo mooi in de kleding tot uiting komen. Daarbij vind ik hoge hakken ook heel aantrekkelijk staan, bijvoorbeeld laarzen tot ongeveer aan haar knieën met spitse hakken eronder. Mooie vrouwenbenen vind ik ook erg aantrekkelijk, vooral wanneer ze een zwarte panty draagt, de benen kleurt dan zo mooi, staat leuk onder een kort rokje. Daarnaast vind ik lang haar ook erg vrouwelijk.

  Zo vond ik de datingwebsite Hotornot.nl. Ik las dat ja je opzoek kunt voor een serieuze relatie, vriendschappen, een leuke dat etc. en uiteindelijk is het gelukt en daar ben ik heel dankbaar voor!

  Bezoek Hot or Not

  Coerd uit Apeldoorn (47) 21 september 2021


Meer informatie en reviews over Hot or Not