• Lorenzo (28)
  Wachtwoord problemen 0 reacties

  Ik was mijn wachtwoord niet echt vergeten, maar wou gewoon even de e-mailadres ervan weten.
  Dus ik dacht dan krijg ik een email toegestuurd en weet ik welke e-mailadres het was (sinds ik meerdere gebruik).
  Maar toen werd dus gewoon een smsje gestuurd met een nieuwe wachtwoord.
  Dus nu wil ik graag me wachtwoord weer terugveranderen, zodat ik niet ooit die nieuwe vergeet.
  Want die oude onthou ik sowieso wel. Dit gedoe met de email was omdat ik vooraf en achteraf helemaal niet kon inloggen op de website..
  Alleen via de android app. Misschien dat dit komt doordat ik ooit geregistreerd had met een facebook account en daarmee kan niet ingelogd worden op de website denk ik.
  Maar sinds ik via de app ook gewoon met de e-mailadres en nieuwe wachtwoord kan inloggen snap ik niet waarom het niet ook via de website kan.
  Het zegt dat mijn gebruikersnaam ongeldige tekens gebruik als ik mijn e-mailadres invoer. Dus als ik de @live.nl weghaal en gewoon mijn gebruikelijke accountnaam probeer, zegt het dat de gebruikersnaam niet bekend is.
  Wat zelfs nog vreemder is, dat als ik via de website jullie functionaliteit gebruik om me gegevens op te vragen via de e-mailadres.. zegt die dat de e-mailadres niet eens bestaat.
  In de app kan ik toch echt inloggen met die e-mailadres (die tevens gebruikt word door me facebook account). Dus dit allemaal is wel heel vaag.
  Ik wil ook gebruik kunnen maken van de website en ik zou graag me oude wachtwoord terug willen, want anders moet ik me nieuwe wachtwoord ergens opschrijven. Wat een ander probleem zou kunnen worden..
  Onthouden is niet echt een optie voor mij, sinds me dat gewoon niet lukt met z’n eenvoudige wachtwoord die ik toch zowat nooit gebruik. Dus dat vergeet is sowieso weer.

  Bezoek Hot or Not

  Lorenzo (28) 1 augustus 2020


Meer informatie en reviews over Hot or Not