• Hot or Not (50)
  MEPD Wouter Luttikhuis smaad en later 0 reacties

  Hallo,

  Deze review is bestemd om andere (dating)bedrijven te waarschuwen voor meneer Wouter Luttikhuis die bij MEPD.nl werkt. Deze heeft ons vanochtend meermaals een mail gestuurd met telkens smaad en laster. Meneer stelt dat er een minderjarige vrouw op onze website staat maar kan geen enkele info geven, laat staan een link van het profiel. We hebben meneer Luttikhuis plus minus 10 mails te woord gestaan maar het komt er op neer dat het een grote nep voorstelling is die meneer probeert op te zetten. De eerste mail is: Graag contact, z.s.m., in plaats van simpelweg te zeggen wat er aan de hand is. Toen we keurig hadden gevraagd wat er aan de hand was reageerde meneer met , pas maar op ik zet de politie op tegen jullie organisatie. Veel gekker dan dit moet het natuurlijk niet worden.

  Ik heb verder geen onderzoek gedaan naar het bedrijf MEPD maar zover lijkt het me een oplichtersbende die enkel smaad en laster probeert te verrichten. Als zo iemand reageert, simpelweg dus niet reageren, hoe gek dat ook klinkt als klantenservice zijnde.

  Let wel, onze klantenservice heeft telkens prima gereageerd en binnen enkele minuten bovendien. Gevraagd of er aangifte is gedaan bij de politie (dit dient te gebeuren bij identiteitsfraude) en of de meneer meer informatie voor ons heeft inzake het profiel in kwestie. Meneer kon ons niets geven, dit zegt eigenlijk genoeg behalve dat de naam Anna Zijl is. Er is echter geen enkel account op onze website die deze naam heeft.

  Hieronder de mails van meneer Wouter Luttikhuis:

  Ik wil iemand laten verwijderen van jullie account, er is sprake van misbruik.
  Anders zet ik politie op jullie organisatie.

  Betreft een minderjarige persoon.

  Met vriendelijke groet,

  Wouter Luttikhuis
  Regiomanager oost
  M 06 15 34 96 73

  Robijnstraat 16 | 7554 TB Hengelo | mepd.nl

  Het is namelijk zo dat u 3 profielen van 1 persoon die minderjarig is op uw site heeft staan. Het betreft Anna Zijl, Anna 18 die minderjarig is.
  Iemand heeft 3 accounts geopend. Ik stel het op prijs wanneer u mij belt, het blokken en verwijderen van deze accounts heeft prioriteit.

  Ik stel voor dat ik wel even weet met wie ik nu contact heb, voor ik nog meer persoonlijke gegevens ga versturen.
  U kunt mij bellen, dan sta ik u graag te woord.
  Het betreft Anna Zijl.

  U kunt mij niet bellen om door te spreken wat er nu nodig is?
  Over de rug van een 17 jarige?

  Mooi, dit geeft aan wat jullie zijn.

  Jullie moeten mij niet verbannen, maar een paar linkjes verwijderen.
  Er wordt melding gemaakt en onderzoek gestart.

  Bezoek Hot or Not

  Hot or Not (50) 12 maart 2019


Meer informatie en reviews over Hot or Not