• Jan Willem (57)
  decentie hotornot 4 reacties

  Ongeacht wat de ervaring is, vind ik dat je na tijd altijd goed doet om een decentie te schrijven, in mijn geval nu dus over hot or not. Ik zit hier nu ongeveer 3 maanden op en tot nog toe heb ik geen negatieve ervaringen met deze site. De ene keer heb ik meer aanspraak dan de andere keer, maar dat is niet zo heel raar denk ik want ik zou ook verwachten dat het in het weekend drukker is dan op doordeweekse dagen. De prijzen die op hot or not gevraagd worden vind ik heel reëel en ze bieden ook veel extra's wat op andere dating sites niet mogelijk zijn (waar ik op heb gezeten niet ten minste) en dat vind ik ook goed. De vrouwen op hot or not zijn over het algemeen heel jeugdig, wat voor mij jammer zou kunnen zijn maar hier houd ik persoonlijk wel van. Andersom is dit gek genoeg ook regelmatig zo, veel vaker dan wat ik eigenlijk had gedacht, schijnbaar is dat veilige vader figuur toch sexy.

  Bezoek Hot or Not

  Jan Willem (57) 22 juni 2018
  • (49)

   Zelfs op de doordeweekse dagen vind ik dat hier verrassend veel mensen online zijn altijd. Zelfs wanneer ik een keer niet kan slapen 's nachts en even op mijn mobiele telefoon online ga, dan zijn er nog mensen online. Dus volgens mij maakt dat niet eens zo heel veel uit wat je zegt, maar in het weekend zijn er vast en zeker meer mensen online dan doordeweeks. Dat heb je nu eenmaal wanneer de meeste mensen toch een baan van maandag tot vrijdag hebben, net zoals dat er 's avonds vaak meer mensen online zullen zijn dan overdag lijkt me. Maar dat is in mijn ogen ook vrij vanzelfsprekend.

   Maar verder ben ik het met je eens hoor Jan Willem, ik vind ook dat mensen niet alleen de slechte beoordelingen online moeten zetten. Ik heb zelf ook een goede ervaring met deze website en ik heb ook al heel erg vele leuke en sexy vrouwen mogen ontmoeten hier. Zelfs al met twee hiervan een echte real life date gehad, wat helaas niet op een relatie uitliep maar het idee dat dat mogelijk alleen al vind ik top. Dit had ik vooraf niet verwacht, dus eigenlijk overtreft de site mijn verwachtingen.

   Ben (49) 22 juni 2018
  • (49)

   Wat grappig om te lezen dat ik gewoon gelijkenissen met beide mannen heb. Want ik ga ook altijd grondig te werk op gebied van research voordat ik me ergens aan vast wil spitten, zoals jij ook al aangaf jan Willem. Maar sinds ik eenmaal een heel mooi account had aangemaakt zit ik heel vaak hierop, misschien wel te vaak als je het goed bekijkt. En zoals ben hier boven ook beschrijft heb ik ook heel vaak de neiging om ‘s avonds nog even mijn computer op schoot te pakken en even te kijken of ik nog nieuwe berichten heb ontvangen van een of meerdere leuke mannen.

   Desiree (49) 23 juni 2018
  • (54)

   Ik zit in de avond ook nog heel vaak even met de laptop op shoot op de bank, maar niet met als reden om te kijken of ik nog berichten heb ontvangen want dat weet ik daarvoor allang. Ik heb hot or not namelijk ook op mijn telefoon staan en zo kan ik gedurende de dag regelmatig even op mijn profiel kijken of er nog iets bijzonders is bij gekomen. Ik vind dit ontzettend handig en het is heel eenvoudig.

   Thijs (54) 23 juni 2018
  • (49)

   Wat grappig om te lezen dat ik hier niet de enige in ben die dit doet. Maar dat het ook op de telefoon kan wist ik dus niet, dus ook in dit geval heeft deze deceptie voor mij dus wel weer wat opgeleverd. Ik heb daarna gelijk op mijn telefoon gekeken hoe ik dit kan doen en het is inderdaad heel gemakkelijk hoe dit gaat dus bij deze bedankt voor de tip! Ik zal hier nog vaak gebruik van maken (zal mijn baas waarschijnlijk minder blij mee zijn hahaha).

   Ben (49) 23 juni 2018


Meer informatie en reviews over Hot or Not